- Reaction score
- 5.426
Καλημέρα. Με το καλό να παραλάβεις το νέο όπλο Χρηστάρα!
Υ.Γ : Και κοίτα να φέρεσαι καλύτερα στην μανούλα σου εκεί που της είπες και την σύγκρινες με την Κανελλίδου και τις αντοχές της. Έπρεπε να σου πεί είχα να μεγαλώσω εσένα ενώ της Κανελλίδου ο γιός ήταν πιο βολικό παιδί. Παράτησε και την καριέρα της η Αλέκα για την οικογένεια (λέει).
Μία προσωπική εμπειρία είχα και κόντεψα να βάλω τα κλάματα, στη παραλιακή με έβγαζε ο αέρας αντίθετο ρεύμα και σε μια κατάβαση στο Κιθαιρώνα κόντεψα να κατέβω από το ποδήλατο και να το κόψω με τα ποδάρια σακάτ.καλημέρα, πάντως να πούμε οτι η συμπεριφορά των προφιλάτων τροχών απο εταιριά σε εταιρία και απο μοντέλο σε μοντέλο διαφέρουν σημαντικά στους δυνατούς ανέμους και στις απότομες στιγμιαίες ριπές, υπάρχουν τροχοί με 50 ή και παραπάνω προφίλ που τους αισθάνεσαι σαν 30 στους αέρηδες ,ολη την σταθερότητα στο πλαγιοκόπημα την προσφέρει κατα κυριο λόγο ο εμπρός τροχός και τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του και λιγότερο ο πίσω.
Ευχαριστώ Μήτσου!!Καλημέρα. Με το καλό να παραλάβεις το νέο όπλο Χρηστάρα!
…να μην μιλήσω και για τον συνδυασμό που εχω στο ποδήλατο χρονομέτρου που και εκεί δεν διστάζω να βγω πολλές φορές ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες , βέβαια ο εμπρός Zipp 858 NSW τροχός φημίζεται για αυτόν ακριβώς τον λόγο και όσοι τον έχουν δοκιμάσει μιλούν για την απίστευτη σταθερότητα που προσφέρει πέρα φυσικά από το αεροδυναμικό όφελος, γενικά όλες πλέον οι επώνυμες εταιρίες προσανατολίζουν το σχεδιασμό τους μεγιστοποιώντας την αεροδυναμική την σταθερότητα και την ασφάλεια με δοκιμές που γίνονται όχι μόνο στις αεροσήραγγες αλλά και έξω στις πραγματικές συνθήκες
Αυτό μάλιστα, φαίνεται υποσχόμενο και μάλλον σε πολύ λογική τιμή (που ούτε ποδήλατο φτηνιάρικο δεν βρίσκεις καλά καλά για να βάλεις πάνω) μόνο του (χωρίς το trainer), ενώ δεν υπάρχει καμία εξάρτηση από συγκεκριμένο app για τη λειτουργία της software αλλαγής των ταχυτήτων (όχι όπως το αντίστοιχο της Zwift).
Elite's New Square Smart Frame, Avanti & Justo 2 Smart Trainers First Look!
Elite has just announced a new smart-bike setup of sorts, as well as two new trainers. The new smart bike is effectively an upscale take on the also recently announced Zwift Ride, seemingly addressing the three most common complaintswww.dcrainmaker.com
Τα έχω σιχαθεί τα rollers από τότε που έκανα αγωνιστική ποδηλασία και δεν υπήρχε άλλος τρόπος για σπιτική προπόνηση όταν ο καιρός δεν επέτρεπε τις εξόδους. Έχω φάει βάρβαρη Τούμπα από απροσεξία.Ρε, πάρτε smart roller να σωθείτε!
Επίσης, αλλάζεις ταχύτητες κατά βούληση, εξασκείς την ισορροπία και τη συγκέντρωση σου. Προσωπικά, έχω ένα set τροχών με λάστιχα για roller μόνιμα στο ποδήλατο κι ένα set, στην αποθήκη, για τις φορές που πηγαίνω ποδηλασίες εκτός. Αλλαγή τροχών και βουρ!!!Σμαρτ ρόλαρε μόνος σου!
ΥΓ. Οφείλω να παραδεχτώ όμως ότι είναι η πιο απλή λύση, βάζεις πάνω το ποδήλατο... και πάμε! Ούτε δέσιμο, ούτε λύσιμο, ούτε να βγει τροχός ούτε να ξαναμπεί τροχός, ούτε βάλε βγάλε αλυσίδα... με γράσα!
Καταλαβαίνω τι λες. Έπεσα μια φορά, αλλά, ευτυχώς, δεν χτύπησα. Από τότε, οπότε κάνω προπόνηση στο roller φροντίζω για την ασφάλεια μου - δεξιά έχω τοίχο κι αριστερά μια καρέκλα με ψηλή πλάτη για να κρεμάω την πετσέτα και για να στηρίζομαι εάν κατά λάθος αφαιρεθώ.Τα έχω σιχαθεί τα rollers από τότε που έκανα αγωνιστική ποδηλασία και δεν υπήρχε άλλος τρόπος για σπιτική προπόνηση όταν ο καιρός δεν επέτρεπε τις εξόδους. Έχω φάει βάρβαρη Τούμπα από απροσεξία.
Καταλαβαίνω τι λες. Έπεσα μια φορά, αλλά, ευτυχώς, δεν χτύπησα. Από τότε, οπότε κάνω προπόνηση στο roller φροντίζω για την ασφάλεια μου - δεξιά έχω τοίχο κι αριστερά μια καρέκλα με ψηλή πλάτη για να κρεμάω την πετσέτα και για να στηρίζομαι εάν κατά λάθος αφαιρεθώ.