Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.220
Τι Radar είναι εργαλείο, του έβαλα και ηχητική ειδοποίηση όταν από πίσω δεν υπάρχει κανένα όχημα ώστε να μη κοιτάω τη οθόνη.
Screenshot_2024-02-13-15-19-14-505_com.garmin.android.apps.connectmobile-edit.jpg
Screenshot_2024-02-13-15-19-00-969_com.garmin.android.apps.connectmobile-edit.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.220
Δεν ήταν μόνο η φθορά, εδώ και πολύ καιρό γλιστρούσαν τα χέρια και έπαψε να είναι απορροφητική.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.220
Το στενό μέρος αυτού του τιμονιού είναι μεγάλη σχεδιαστική μαγκιά, έχεις πολύ ωραία αίσθηση όταν είσαι σε εκείνο το σημείο κρατώντας τα φρένα.
IMG_20240213_230137.jpg

Πολύ το λάτρεψα αυτό το τιμονάκι, ο ορισμός του αέρο με μελετημένα grip σε όλα τα πιασίματα!!
Χαλάλι το ένα τσουβάλι παράδες!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.220
Σήμερα έβαλε κρύο εδώ σαπάν, δοκίμασα το bibtight της northwave, για τα λεφτά του θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικό. Σε σχέση με τα castelli που είχα σε τριπλάσια τιμή, είναι πιο ζεστό με καλύτερο pad, λίγο η εφαρμογή στο κορμό είναι κάπως περίεργη αλλά ποδηλατικά δεν με ενόχλησε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.220
Κάπου εδώ θεωρώ τους γονάτισε η Braking ,σχεδιαστικά, αποδοτικά και σε θέμα μακροζωία. Έλειπε μία τέτοια υλοποίηση για τους κάγκουρες του χώματος.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.544
"Γερή" ποδηλασία, σήμερα! 115χλμ με φιλαράκια! Στο τέλος προσπάθησα πολύ να κρατήσω το μέσο όρο στα 25χλμ/ώρα που είχαμε σε σχεδόν όλη τη διαδρομή, αλλά κάτι η κούραση, κάτι ο κόντρα άνεμος - που είχαμε σε όλη τη διαδρομή, γ@μώ τα υπουργεία μου - δεν τα κατάφερα κι "έπεσα" στα 24,8χλμ/ώρα. ΟΚ, καλά ήταν, είχα πολύ καιρό να πάω τόσο μεγάλη διαδρομή, που μου είχε λείψει. Ακόμα δεν είμαι στις καλύτερες των καταστάσεων, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να "προσπεράσω" τη σημερινή ευκαιρία.:)

Reaction score
25.536
Σήμερα κατάφερα να ολοκληρώσω αγώνα καλό.
Αν εξαιρέσεις κάνα 2 λάθη τακτικής με αποτέλεσμα να χάσω το πρώτο γκρουπ νωρίς , γενικά δεν έχω παράπονο.
Για τις ελλειπείς προπονήσεις που έχω έγινε εμφανές αυτό που ήξερα από πριν ότι από καρδιά πάω μια χαρά αλλά η πίεση στα πόδια για τόση ώρα δεν είναι ανεκτή για το επίπεδο μου. Στο 110 έχασα το γκρουπακι που πήγαμε μαζί για 70 τόσα χλμ και τερμάτισα μαναχός.
Αποτελέσματα δεν έχω δει ακόμα αλλά νομίζω ότι είμαι κοντά στη μέση.
Δαιμονισμένος ρυθμός στην αρχή 40 με 60 και φρένα , έφυγε και ένα παλικάρι μπροστά από τον Σάκη μαζί με άλλα 20 ποδηλατα σωριάστηκαν σαχαμου, ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα, αλλά σε εκείνο το σημείο από τα φρένα μου φύγε το γκρουπ.
Πιστεύω αν είχα μείνει κολλημένος εκεί θα έφτανα ένα 10 λεπτό νωρίτερα ίσως και να εκλανα μετά το 110, αλλά νταξει ωραίο αγώνας με καλό καιρό.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.220
Έμαθα έκανε μλκια η μηχανή του αγώνα και τους έστειλε σε λάθος κατεύθυνση κρόκ, μετά από τη σύγχυση και τη ένταση να φτάσουν τους προπορεύομενους έχασαν τη συγκέντρωση και έπεσαν.
Είμαστε τρεις λαλούν και δγιό χορεύουν, τέρμα ερεσιτέχνες...

Reaction score
25.536
Έμαθα έκανε μλκια η μηχανή του αγώνα και τους έστειλε σε λάθος κατεύθυνση κρόκ, μετά από τη σύγχυση και τη ένταση να φτάσουν τους προπορεύομενους έχασαν τη συγκέντρωση και έπεσαν.
Είμαστε τρεις λαλούν και δγιό χορεύουν, τέρμα ερεσιτέχνες...
Δεν νομίζω ήμουνα στην πρώτη 40αδα μπροστά , αυτό που άκουσα ήταν ότι παίχτηκε σκηνικό σε λακούβα , ο Σάκης την γλύτωσε στο τσακ , εγώ ήμουνα 5 μέτρα παραπισω στη μέση οπότε όσοι ήταν δεξιά μου έπεσαν στα φρένα όσοι ήταν αριστερά μου έμειναν στο γκρουπ και εγώ σαν καλαμιά στον κάμπο.
Εκεί ίσως έπρεπε να ξεπατωθω στο πετάλι να προλάβω αλλά η εμπειρία σε αυτούς τους αγώνες είναι πολύ σημαντικός παράγοντας.
Πάντως δεν μου ταιριάζει τόσο αυτό το στυλ , νομίζω το 3θλο είναι πιο κοντά σε μένα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.220
Από φίλο στο στράβα, συνομίλησαν κιόλας.
Μετά από αυτό δεν πρόκειται να ξανά πάρει μέρος σε αγώνα...

Screenshot_2024-02-18-18-28-06-562_com.strava.jpg

Reaction score
25.536
Γενικά αν συγκρίνω με αγώνες δρόμου αυτό το πράγμα στην ποδηλασία μου δείχνει προχειρατζα ωστόσο μπορώ να καταλογίσω ότι η σήμανση ήταν επαρκής και περιστατικό με μηχανή αντίστοιχο δεν είχα. Αν συγκρίνω το περσινό τραγικό east Attica που άλλαξε η διαδρομή και χασαμε την αλλαγή 30 αγωνιζόμενοι γιατί δεν είχε πουθενά σήμανση η αλλαγή είναι πολλά επίπεδα πάνω.
Ρε φίλε όμως τι πιστόλι ο παραπάνω, έκανε 9χλμ παραπάνω και τερμάτισε στις 3μιση ώρες και με πτώση, ρησπεκτ

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.220
Είναι πραγματικά πιστόλι, γιαυτό σπάστικε από το τραγικό λάθος της μηχανής, πάει στράφι όλη η προετοιμασία και η προσπάθεια να κρατηθεί μπροστά.
Αυτός είναι, είναι φίλος και πολύ καλός ποδηλάτης.
Screenshot_2024-02-18-18-47-24-805_com.strava-edit.jpg

Reaction score
3.544
Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να γράψω τον γιο μου ηλικίας 10 ετών σε ποδηλατικό συλλογο. Μένουμε στα Μελίσσια Αττικης οπότε θέλουμε κοντα σε μας. Τον ενδιαφέρει το MTB. Έχετε υπόψιν κάποιο συλλογο που να αξίζει;

Reaction score
5.505
Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να γράψω τον γιο μου ηλικίας 10 ετών σε ποδηλατικό συλλογο. Μένουμε στα Μελίσσια Αττικης οπότε θέλουμε κοντα σε μας. Τον ενδιαφέρει το MTB. Έχετε υπόψιν κάποιο συλλογο που να αξίζει;
Στη λεωφόρο Πεντέλης 34-36 στο Χαλάνδρι (οπως κατεβαίνεις θα το βρεις αριστερά) έχει ένα γαλακτοπωλειο Δημητρίου. Θα μπεις μέσα στη στοά και θα κατέβεις στο υπόγειο. Έχει ένα ποδηλατάδικο. Ξέρω πως ο τύπος έχει ομάδα mountain bike.... Δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις. Αλλιώς ρώτα στον lukas Bikes στη λεωφόρο Δημοκρατίας στα Μελίσσια αν ξέρει κανένα σύλλογο στην περιοχή.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988