bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 54.223
Τι Radar είναι εργαλείο, του έβαλα και ηχητική ειδοποίηση όταν από πίσω δεν υπάρχει κανένα όχημα ώστε να μη κοιτάω τη οθόνη.

Δεν νομίζω ήμουνα στην πρώτη 40αδα μπροστά , αυτό που άκουσα ήταν ότι παίχτηκε σκηνικό σε λακούβα , ο Σάκης την γλύτωσε στο τσακ , εγώ ήμουνα 5 μέτρα παραπισω στη μέση οπότε όσοι ήταν δεξιά μου έπεσαν στα φρένα όσοι ήταν αριστερά μου έμειναν στο γκρουπ και εγώ σαν καλαμιά στον κάμπο.Έμαθα έκανε μλκια η μηχανή του αγώνα και τους έστειλε σε λάθος κατεύθυνση κρόκ, μετά από τη σύγχυση και τη ένταση να φτάσουν τους προπορεύομενους έχασαν τη συγκέντρωση και έπεσαν.
Είμαστε τρεις λαλούν και δγιό χορεύουν, τέρμα ερεσιτέχνες...
Στη λεωφόρο Πεντέλης 34-36 στο Χαλάνδρι (οπως κατεβαίνεις θα το βρεις αριστερά) έχει ένα γαλακτοπωλειο Δημητρίου. Θα μπεις μέσα στη στοά και θα κατέβεις στο υπόγειο. Έχει ένα ποδηλατάδικο. Ξέρω πως ο τύπος έχει ομάδα mountain bike.... Δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις. Αλλιώς ρώτα στον lukas Bikes στη λεωφόρο Δημοκρατίας στα Μελίσσια αν ξέρει κανένα σύλλογο στην περιοχή.Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να γράψω τον γιο μου ηλικίας 10 ετών σε ποδηλατικό συλλογο. Μένουμε στα Μελίσσια Αττικης οπότε θέλουμε κοντα σε μας. Τον ενδιαφέρει το MTB. Έχετε υπόψιν κάποιο συλλογο που να αξίζει;