Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.690
Ούτε γω το έχω δοκιμάσει Γιώργη, Αυτό που παρατηρώ (ειδικά στο strava) είναι που όλοι το γυρνάνε στο rouvy, εκεί που έβλεπα προπονήσεις φουλ στο zwift ξαφνικά βλέπω από κανέναν μαναχά. Κάνε και μια δοκιμή τη δωρεάν περίοδο στο rouvy να μας πεις τη γνώμης, ιγω το λάτρεψα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.356
Τη δοκιμή στο Rouvy θα την κάνω, όπως και στο MyWhoosh, κυρίως επειδή στα δύο αυτά προπονητικά προγράμματα καταγράφεται κι η ανάβαση που κάνεις (elevation) ενώ στο TrainerRoad όχι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.690
Ας κάνουμε και ένα τεστ (στο hard) στο vo2 max να δούμε τι πλιά θα πχιάσω στο rouvy

1000002026.jpg

Reaction score
1.469
Σκέφτομαι να πάρω ηλεκτρικό ποδήλατο στο οποίο θα βάλω ένα καθισματάκι Thule(?) για να κάνω βόλτες με τον γιο μου 14 μηνών τώρα 82 περίπου πόντους και 13 περίπου κιλά, ίσως περισσότερα δεν κάθεται ο γλύκας να τον μετρήσω...
Η ιδέα γεννήθηκε με αφορμή τον γιο μου και το σημείο που μενουμε κοντά σε παραλία, πλατεία νερού π.φαληρου φλοίσβο κτλ στα οποία πας και μετά πόδια.
χρήση θέλω το δυνατόν πιο άνετη.
Επίσης το κάθισμα του παιδιού θα ήθελα με κάθε τροπο να είναι μπροστά μου και όχι πίσω ίσως και με μια diy κατασκευη, για να έχω επαφή με το παιδί, ίσως τα κεφάλια μας κοντά δηλαδή...
η χρήση θα είναι πολύ light θεωρητικά με ενδεχόμενο να μας αρέσει και να το αναπτύξουμε η να μην μας αρέσει και να τα πουλήσουμε όλα.
Λογικά θα μας αρέσει γιατί στο αυτοκίνητο τις διαδρομές τις λατρεύει.
Ποδήλατο ίσως κάποιο καλό κινεζικό? σίγουρα με αναρτήσεις και με χοντρά λάστιχα? λόγω του ότι ίσως το χρησιμοποιήσουμε σε κάποια σημεία με άμμο της παραλίας του παλαιού φαληρου, αν πας από κάτω έχει κάποια σημεία με άμμο. Σε διαδρομές ανώμαλες δεν θα πάμε για να μην έχουμε κραδασμούς για το παιδί.
Κάθε πρόταση η αντίστοιχη εμπειρία καλοδεχούμενη

Last edited:

Reaction score
23.111
Εμπειρία ανάλογη δεν έχω αλλά κάθισμα μάλλον θες αυτό
Επειδή το κάθισμα είναι έξτρα και το ποδήλατο πάει και χωρίς αυτό , προφανώς μπορείς να έχεις κάτι περιοπής.
Θεωρώ ότι ψάχνεις κάτι που να μοιάζει με gravel με 40αρι λάστιχο

Reaction score
1.469
Εμπειρία ανάλογη δεν έχω αλλά κάθισμα μάλλον θες αυτό
Επειδή το κάθισμα είναι έξτρα και το ποδήλατο πάει και χωρίς αυτό , προφανώς μπορείς να έχεις κάτι περιοπής.
Θεωρώ ότι ψάχνεις κάτι που να μοιάζει με gravel με 40αρι λάστιχο
νομίζω ότι τα thule ειναι οτι καλυτερο και αντιπροσωπευονται και εδω , θα βρεθει.
Το ποδήλατο είναι το ερωτηματικό

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.690
Το ποδήλατο είναι το ερωτηματικό
Δεν θέλει και ερώτημα, το ποδήλατο θα είναι τύπου mtb, με φαρδύ τιμόνι για έλεγχο, ελαστικά με μεγάλο προφίλ να απορροφά κραδασμούς και είναι στη δική σου κρίση αν θα έχει ανάρτηση, για μένα καλύτερα όχι.

Σε άλλα νέα, το συγκεκριμένο workout είχε λίγο γ@μιση, αρχίζοντας έχασα τα αυγά και τα πασχάλια, έχει τόσες πληροφορίες και παραμέτρους που χάθηκα, όταν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω με ξεπατωσε... Λίμνη πάλι κάτ απ το ποδήλατο :biggrin:

Screenshot_2024-10-31-21-57-51-838_com.strava-edit.jpg

Screenshot_2024-10-31-22-02-05-411_com.strava-edit.jpg

Last edited:

Reaction score
1.469
Δεν θέλει και ερώτημα, το ποδήλατο θα είναι τύπου mtb, με φαρδύ τιμόνι για έλεγχο, ελαστικά με μεγάλο προφίλ να απορροφά κραδασμούς και είναι στη δική σου κρίση αν θα έχει ανάρτηση, για μένα καλύτερα όχι.
κάποια πρόταση, κάτι να ψάξω;
Γιατί λες χωρίς ανάρτηση,δεν θα είναι πιο άνετο και για τους 2 μας;
δεν ξέρω πολλά από ποδήλατα

Reaction score
23.111
Αυτό το orbea vibe το συμπάθησα είναι η αλήθεια.
Προσοχή στο μέγεθος δεν πατάμε κουμπί σε προσφορές επειδή έχουν μεγάλη έκπτωση, αν δεν ταιριάξει το μέγεθος πάει κουβά. (Πχ τα vibe στο λινκ είναι όλα xl δηλαδή για αψηλα παλικάρια )

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.690
Το εργαλείο που έχει το bike 24 για τη επιλογή μεγέθους στο πλαίσιο είναι πολύ αξιόπιστο, πατάς εκεί που λέει find my frame size, βάζεις τις μετρήσεις, εννοείται για το ύψος και το Inseam χωρίς παπούτσια και το μέγεθος που θα σου βγάλει είναι το κατάλληλο για το δικό σου σωματότυπο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members
38.163
Νεότερο μέλος
Giannis2012