Ποδήλατο

Reaction score
16.288
Βλεπω το e- και λέω να δεις πλάκα που το έφτιαξαν με μοτέρ! Πάλι καλά, απλά ψηφιακή ένδειξη! :roflmao: :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.731
Πάντως της βγάζω το καπέλο, από τότε που πήρα το θκόμ σέτ το χρειάστηκα 2 φορές, εξαιρετική εργονομία στο χειρισμό και απίστευτη ακρίβεια στο ροπή σύσφιξης. Σήμερα έτυχε να το έχω μαζίμ στη δλειά και το έβγαλα να σφίξω κάτι, μαζεύτηκαν όλοι τριγύρω και ρωτούσαν τι είναι αυτό, πόσο κάνει και τέτοια... Έπαθαν σοκ πόσο χρηστικό και μικρό είναι, με κοιτούσαν να σφίγγω βίδες λες και είχα εξωγήινη τεχνολογία στα χέριαμ :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.731
Εχθές έκλαψα από τα γέλια με αυτόν το τύπο, κυρίως με τα σχόλια που έκανε, έκατσα λίγο και έψαξα να δω τι κανάλι είναι αυτό που έχει, κάνει διάφορα τσάλεντς για να κρατάει ενεργούς τους πιτσιρικάδες που τον ακολουθούν.
Ξεκινάει με δανικό ποδήλατο να κάνει μια απόσταση 550km μη έχοντας επαφή με το άθλημα, χωρίς ιδιαίτερες προπονήσεις, ούτε σαμπρέλα δεν ξέρει να αλλάζει, μόνα εφόδια έχει μια chamois κρέμα και ένα αντηλιακό.
Το ποδήλατο φαίνεται ότι έχει λάθος ρυθμίσεις, δεν φοράει κάν κουμπωτά παπούτσια ούτε φέρει τον ανάλογο εξοπλισμό που θα βοηθήσει να παραμείνει άνετος.
Βρήκε και το άλλο το ντούκι από Κατερίνη με το mtb για παρέα, ευτυχώς αυτός αποδείχθηκε πχιο μυαλωμένος και εγκατέλειψε. Περιμένω με μεγάλη αγωνία το part 2, δεν το χάνω με τίποτα, έχω σιάξει καινούριο συκώτι από τα χθες.

Reaction score
16.288
2 κιλά ζυγίζει λέει το ποδήλατο του.... (μόλις ξεκίνησα να βλέπω) ...και χάθηκε στον πρώτο δρόμο! Καλά θα το πάει (ασε που βρήκε τις "ανηφόρες" δύσκολες, ούτε καλά καλα έξω απο τη Θεσσαλονίκη) :geek: :roflmao:

Μου θύμισε το στυλ του τον άλλο body builder που είδα χθες σε άλλο βίντεο, που μόνο που δεν... πέθανε προσπαθώντας να ανέβει την πιο δύσκολη (όπως λένε) ανηφόρα της ΜΒ! :geek:

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.731
Μου φαίνεται απίστευτα τραγικό να ξεκινήσει να κάνει κάτι τέτοιο δίχως τη συμβουλή ειδικού, δίχως σωστό εξοπλισμό, δίχως ένα υποτυπώδες bike fit, ρόδα, τσάντα και κοπάνα η φάση :roflmao:
Επειδή έχω εικόνα της διαδρομής, πεθαίνω όταν κατεβαίνει από το ποδήλατο να ανέβει με τα πόδια τις ανηφόρες, δεν έχει ανηφόρες ουσιαστικά ο δρόμος σε εκείνα τα κομμάτια, είναι στημένος τελείως λάθος πάν στο ποδήλατο και του φαίνεται βουνό το πάτημα.

Reaction score
16.288
Είχε τουλάχιστον συνοδεία, το αμάξι της κοπέλας του... εκεί μπορεί να είχε και κάποια χρειαζούμενα. Αλλά πραγματικά, τραγικό, πάλι καλά που δεν ξεκίνησε με παντόφλες! Το ξέρω ότι αυτό το κομμάτι, της πρώτης ημέρας δεν έχει ουσιαστικά ανηφόρες, φαντάσου όταν θα ανέβει και βουνό! :geek:

Reaction score
23.672
Ζμπουτζατ ρε, καταρχήν έχει έναν που τον ακολουθεί με αμάξι, κατά δεύτερον βγάζει λεφτά από συνδρομές. 900Κ ακόλουθους, ένα μεροκαμματακι του το αφήνει η Google. Εντελώς τυχαία έκανε 2 βιντεακια για κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα μόνο, αυτό βγάζει πιο πολλές διαφημίσεις.

Δεν έχει σημασία τι πιστεύεις εσύ ή αν εγώ θα το έκανα σε 2 μέρες το πολύ, σημασία έχει ότι κάποιες χιλιάδες παιδιά ακολουθούν τον παπάρα και έτσι βγάζει λεφτά

Reaction score
16.288
...και είναι και το πιο απαράδεκτο παράδειγμα, σε παιδιά που θα τους αρέσει το challenge και θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι ανάλογο, με παρόμοιο τρόπο.

Κοίταξα τι θεματολογία έχει γενικότερα το κανάλι του... δεν βλέπω καλύτερα πρωινάδικα στην τηλεόραση! :roflmao: :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.731
Δεν έχει σημασία τι πιστεύεις εσύ ή αν εγώ θα το έκανα σε 2 μέρες το πολύ, σημασία έχει ότι κάποιες χιλιάδες παιδιά ακολουθούν τον παπάρα και έτσι βγάζει λεφτά
Σε αυτό θα ήθελα να σε πω κάτι, τουλάχιστον καντο σωστά, και για τη θκιάς καταπόνηση αλλά και επειδή σε έχουν ως πρότυπο τα πιτσιρίκια. Προσπάθησε να δώσεις σωστή παιδιά, αν'αυτού για ακόμη μια φορά, όπως συμβαίνει πάντα στο τόπο τούτο "αντάρα κακιά" και όπου μας βγάλει...

Εγώ να δω, ετοιμάζομαι για τις προπονήσεις των γιορτών στη επαρχεία, έχω αφήσει το bmc στη Λάρσα και με έχει λείψει, θα πάω να του πχιω το αίμα, Λεπτοκαρυά-Λάρσα που το έκανε ο συνονόματος σε 5 ώρες, το κάνω σε 1,5 ώρα σε τέμπο :lolsign:

IMG_20241221_125549.jpg

...και είναι και το πιο απαράδεκτο παράδειγμα, σε παιδιά που θα τους αρέσει το challenge και θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι ανάλογο, με παρόμοιο τρόπο.

Κοίταξα τι θεματολογία έχει γενικότερα το κανάλι του... δεν βλέπω καλύτερα πρωινάδικα στην τηλεόραση! :roflmao: :geek:
Αυτό ακριβώς ρε φίλε, δεν γίνεται να έχς τόσους να σε ακολουθούν, ως επί το πλείστον παιδάκια και η μόνη εικόνα που σε νοιάζει είναι τα μούσκουλα που παρουσιάζεις, ορολογίες όπως pace για να ψαρόσουμε και κατά τα άλλα να σέρνεις το ποδήλατο με τα πόδια σε ανηφόρες που τις ανεβαίνουν παιδάκια με ποδήλατα ισορροπίας. Κάνε μια όσο το δυνατόν σωστή προετοιμασία ώστε να βγει ένα σωστό αποτέλεσμα, αφού το κάνεις που το κάνεις...

Last edited:

Reaction score
23.672
Δεν είναι αυτός ο σκοπός του, μόνο το χρήμα. Είναι η δουλειά του.
Αν θες κάτι σοβαρό βλέπεις την προσπάθεια του Παπαγγέλη (ο οποίος ρε φίλε στα 15 του , ένα χρόνο μετά απώλεια του ποδιού, έτρεξε τρίαθλο! ) αλλά αυτό δεν κάνει κλικ στα παιδάκια.

Reaction score
16.288
Πριν μερικές ημέρες ο Κυρανάκης (υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, καθόλου της συμπάθειας μου ο τύπος γενικότερα, αλλά εδώ θα συμφωνούσα) έστειλε λέει επιστολή σε Youtube και άλλα παρόμοια σόσιαλ, ζητώντας τους να μην χρηματοδοτούν κανάλια που διαφημίζουν βία, ή επικίνδυνα 'challenge'. Το δικό του βέβαια δεν είναι διαφήμιση και προβολή βίας, αλλά προβολή ανευθυνότητας είναι σίγουρα!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.731
Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, παντού έχει από δ αυτους και χειρότερους
Συμφωνώ, απλά εμείς εδώ στο Ελλάντα ότι δήποτε ξενόφερτο το πιάνουμε και το τραβάμε από τα μαλλιά μέχρι να τερματίσει...
Δεν ξέρω αν με κατανοάς τι εννοάω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.821
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025