Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.072
Δγιάβασα τα reviews και υπέκυψα, τώρα λογικά θα πρέπει να ξυρισω και τα ποδάρια για να δείξουν οι Κάλτσες, σωστά?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.072
Τι ψυχή έχουν μωρέ 1000€ για ένα ζευγάρι κάλτσες?
Φτάσαμε αισίως και τις 1000 σελίδες στο θέμα, είπα να το γιορτάσω κάπως έτσι :biggrin:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.921
@bretsos Ζαλάδα σε έπιασε και σε πιάσανε κορόιδο... Είναι €1000/κάλτσα όχι το ζευγάρι! Εάν πήρες το ζευγάρι στα €1000, τότε πήρες μη αυθεντικές κάλτσες!!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.072
Εντάξει το έκανα το κομμάτι μου, με αφορμή το ότι πλησίαζε η ενότητα τις 1000 σελίδες είπα να κάνω λίγο χαβαλέ.
Σιγά μη έδινα τόσες παράδες για ένα ζευγάρι κάλτσες, οι καλτσες είναι αυτές και είναι εξαιρετικές!!

Reaction score
20.513
Εντάξει το έκανα το κομμάτι μου, με αφορμή το ότι πλησίαζε η ενότητα τις 1000 σελίδες είπα να κάνω λίγο χαβαλέ.
Σιγά μη έδινα τόσες παράδες για ένα ζευγάρι κάλτσες, οι καλτσες είναι αυτές και είναι εξαιρετικές!!
Ωωωω, να τις δυοχιλιάσεις. :D

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.072
Έκανα προψέ μια χαλαρή κατάβαση με αρκετά φρένα, δεν ξέρω τι έγινε αλλά τα μεταλλικά τακάκια τα έπαιξαν, προφανώς από τις θερμοκρασίες. Δεν εχω πλέον καλό φρένο και σκούζουν αβέρτα, μιλάμε όμως για πολύ φασαρία, είτε πατάς ελάχιστα ή ζητάς δυνατό φρενάρισμα.

Reaction score
18.669
Τι κάνει αυτό το παιδί κάθε φορά... δεν καταλαβαίνω! Αν έβρεχε ή έπεσαν νερά πάνω, δικαιολογείται, έτσι κάνουν (τα γμν) όταν βραχούν, αλλά σε νορμάλ συνθήκες;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.072
Σε νορμάλ συνθήκες Σώτο, κατέφκα 10km με απαλά κρατημένα φρένα. Λίγο πριν φτάσω σακάτ στου χωριό ξεκίνησε να κάνει θόρυβο, δγιό μέρες τώρα που κάνω προπονήσεις στη φλαταδούρα φαίνεται πως έχουν χάσει σε απόδοση, και σκούζουν με το παραμικρό.
Ο θόρυβος είναι τόσο πολύ που φαντάς σήμερα που έφτασα στο σπίτ με περίμεναν τα γατιά στη μπροστά αυλή, μπαίνω με φόρα και με το που πατάω φρένα τρόμαξαν και έτρεχαν τρομαγμενα να κρυφτούν :roflmao:

Reaction score
1.164
Έκανα προψέ μια χαλαρή κατάβαση με αρκετά φρένα, δεν ξέρω τι έγινε αλλά τα μεταλλικά τακάκια τα έπαιξαν, προφανώς από τις θερμοκρασίες. Δεν εχω πλέον καλό φρένο και σκούζουν αβέρτα, μιλάμε όμως για πολύ φασαρία, είτε πατάς ελάχιστα ή ζητάς δυνατό φρενάρισμα.
Πιθανόν τα "έκαψες". Ίσως τα σώσεις με λίγο γυαλοχάρτισμα στην επιφάνεια. Επίσης "καθάρισε" λίγο τους δίσκους με το γυαλόχαρτο και καθαριστικό φρένων ή καθαρή βενζίνη. Πριν αλλάξεις τακάκια είχες "καθαρίσει" τους δίσκους; Όταν αλλάζουμε υλικό στα τακάκια μία μικρή προεργασία στους δίσκους είναι απαραίτητη για να στρωθούν με το νέο τακάκι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.072
Γιάννη νομίζω ότι έστρωσαν, πριν τη κατάβαση έκανα αρκετές προπονήσεις σε φλαταδούρα με απαλά φρένα και κάποια σύντομα δυνατότερα. Υπό αυτές τις συνθήκες όλα ήταν μια χαρά.
Τα έβγαλα σήμερα και τα έτριψα σε γυαλόχαρτο, θα δούμε τι θα γίνει...
Ίσως φταίνε οι ρότορες της campagnolo, είναι εν μέρη πλευστοί και πιθανόν προκαλείται από εκεί κάποιος κραδασμός στη υψηλότερη τριβή από τα τακάκια

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.072
Το άλλο που δεν μπορώ να βγάλω άκρη είναι με τα watt, άλλα καταγραφεί το 1040 και ανεβάζει στο connect και άλλα ανεβαίνουν στο strava.
Screenshot_2025-03-06-21-49-22-571_com.strava-edit.jpg
Screenshot_2025-03-06-21-48-51-994_com.garmin.android.apps.connectmobile-edit.jpg

Λύση όσο και να έψαξα στο νέτ, δεν βρήκα.
Υπάρχουν πολλές αναφορές, λύση δεν υπάρχει.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.740
Το άλλο που δεν μπορώ να βγάλω άκρη είναι με τα watt, άλλα καταγραφεί το 1040 και ανεβάζει στο connect και άλλα ανεβαίνουν στο strava.
Έχεις συνδρομή στο Strava;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.583
Members
38.346
Νεότερο μέλος
terino