bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 51.500
Μπρέτσος δεν γίνεσαι, γεννιέσαι!! 

Με το 1€ αύξηση που με έδωσε αύξηση ο Κούλης έβαλα xtr κασέτα και xtr ντεραγιέΤι πήγες κι έβαλες πάλι;![]()
Και τα 2 ποδήλατα είναι στο μέγεθος μου. Αλλού ήταν το πρόβλημα ότι έχωσα ένα πρόγραμμα με καλό μαστίγωμα και ότι παρελθοντικό τραυματικό είχα μαζί με 2 αυτοάνοσα που κουβαλάω μου μάμησαν το ταμτιριρι. Έγω έφταιγα που ξέχασα ότι τα καλάμια είναι μόνο για ψάρεμα. Τώρα θα το ξεκινήσω διαφορετικά το παραμύθι. Κρατώ μικρό καλάθι και πάω για baby steps.Μήπως είσαι τελείως λάθος με τις ρυθμίσεις του ποδηλάτου?
Οι τραυματισμοί οφείλονται κυρίως σε αυτό.
Το πλαίσιο τι μέγεθος είναι?
Τι μπόι έχς?
Αχρηστοfeatures... 0 αξίας!ορίστε ενας καλός λόγος για να μη κοιτάξω ποτέ ξανά garmin προϊόντα.
![]()
Garmin Connect+ Paid Subscription: Hands-on Thoughts & Analysis
Garmin has announced that it is dipping its toe into the AI-powered paid insights subscription service business. While this is hardly the first subscription service that Garmin offers (more on that later), this is the first time they’ve chargedwww.dcrainmaker.com
Το ζουμί δοκιμάστηκε, εξαιρετικό και καλύτερο απ' ότι μαντζούνι του είδους έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής.New kid on the block, να το Πχιό ή θα γίνω άλογο?
Βλέπει κανένας τίποτα ύποπτο?
εγώ δεν ξέρω απ'αυτά, ότι με δίνουν το πίνωView attachment 360022
Από πού το πήρες;New kid on the block, να το Πχιό ή θα γίνω άλογο?
Βλέπει κανένας τίποτα ύποπτο?
εγώ δεν ξέρω απ'αυτά, ότι με δίνουν το πίνωView attachment 360022