Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.553
Το σίγουρο είναι ότι θα σου αδειάσει την τσέπη όμως... όταν κι αν κυκλοφορήσει! :geek: :roflmao:
Θυμάσαι που λέγαμε ότι θέλω καινούριο κράνος?
Εεεε περιμένω πάνω από 5-6 μήνες μήπως πετύχω σε νορμάλ τιμή το kask protone, τζίφος, έχει καρφωθεί η τιμή πάνω από 250€ και δεν λέει να πέσει με τίποτα.
Τόσες παράδες δεν δίνω, καλό χρυσό και άγιο, μου έχει σώσει και τη ζωή, αλλά τόσες παράδες με πονά να τους δώσω...
Δυστηχως το MET rival που πήρα πρόσφατα αποδείχτηκε μέγα πατάτα, για ακόμη μια φορά κατάλαβα ότι η φτώχεια τρώει τον παρά...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.553
Σε 2 πράματα είμαι καλός μαϊμού, στο ποδήλατο και στη μαγειρική :biggrin:
Όλοι με σχολιάζουν αλλά μένα δεν με νοιάζει, ορίστε δες και μαναχός, πριν λίγο έτρεξα με ένα group από Ιρλανδία στη νότια Αφρική, και αυτοί για μένα λέν :biggrin:
Το έκανα μετάφραση γιατί μιλάω λίγα ελληνικά και άπταιστα βλάχικα, δεν μιλώ ιρλανδικά.
Screenshot_2025-03-31-22-43-19-532_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.161
δε μου μοιαζον για Ιρλανδιανοι ... λολ "δε μπορεις να μεινεις πισω σου" χαχα
-ενταξη στο φαγητο σε αφηνω να προπορευεσαι, ειμαι περισσοτερο καλο στο να καταβρωχθιζω (αν και τελευταια λογω ανωτερας βιας -οικονομιας - εχω χασει ισα με 5-10 κιλα - και καμμια 100ρια δισκους βινυλιου -αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια) .. οχι να μαγειρευω.
Σε αυτη τη ζωη (νταξ' σχημα λογου)...μηπως καπου πρεπει (νταξ' σχημα λογου-καπου μας επιβαλεται).. να κανουμε τα πραματα που δεν ειμαστε καλοι ομως ?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.553
Τι ιρλανδικά ρε βλάχο, Πολωνοί είναι
Δεν ξέρω γω απ'αυτά αγαπητέ κρόκ, είδα ότι ο ένας ήταν Ιρλανδός και τους βάφτισα όλους το ίδιο, πάντως αυτός που λέει για μένα είναι μεγάλο μπιστόλι, με ξεπάτωσε, 2Κm πριν το τερματισμό έκοψα να ρολάρω λιγάκι γιατί πήγαινε με 180 παλμούς...

Reaction score
24.629
Ο δικός μας ο γύρος (της Λαμίας ντε) ακυρώθηκε καθώς οι δρόμοι γίναν σωβρακο για να περάσει η αποχέτευση και προφανώς δε θα έχουν μπαλωθει μέχρι τις 27 του μηνα

Reaction score
1.178
Θυμάσαι που λέγαμε ότι θέλω καινούριο κράνος?
Εεεε περιμένω πάνω από 5-6 μήνες μήπως πετύχω σε νορμάλ τιμή το kask protone, τζίφος, έχει καρφωθεί η τιμή πάνω από 250€ και δεν λέει να πέσει με τίποτα.
Τόσες παράδες δεν δίνω, καλό χρυσό και άγιο, μου έχει σώσει και τη ζωή, αλλά τόσες παράδες με πονά να τους δώσω...
Δυστηχως το MET rival που πήρα πρόσφατα αποδείχτηκε μέγα πατάτα, για ακόμη μια φορά κατάλαβα ότι η φτώχεια τρώει τον παρά...
Έχω το Valegro...Ωραίο είναι αν και το έχω φορέσει 3-4 φορές μόνο λόγω του χεριού.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.553
Εγω Γιάννη έχω το protone το πρώτο, εξαιρετικό κράνος, εξαιρετική ποιότητα, εξαιρετική εφαρμογή, ξεχνάς ότι φοράς κράνος, τόσο άνετο!!
Κάθε μέρα χρήση για πάνω από 5 χρόνια, ίσως και 6, δεν θυμάμαι.
Τώρα λέω να πάω στο protone icon, πολλές παράδες ζητάει η kask όμως ρε γμτ...

Είναι 20 λεπτά βαριέμαι
Και να θες να το δεις όλο, δεν μπορείς...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.878
Members
38.381
Νεότερο μέλος
panosmou