Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.727
Μπά, μάλλον ήθελε να με βάλει κάτω από το πολυτελές suv να του δείξω που είναι η τάπα λαδιού στο κάρτερ...

Reaction score
638
Χαιρετώ την ποδηλατοπαρέα,
Έχει έρθει η ώρα για νέα παπούτσια και γυαλια(). Κανω ως επί το πλέιστον MTB/XC
Παπούτσια:
Τώρα είμαι με κάτι SiDi Dragon 2 Carbon SRS. Ποιο θα ητανε το αντίστοιχο παπούτσι για να τα αντικαταστήσω, καθω ς με εχουν βολέψει πάρα πολυ και τα έχω καταευχαριστηθεί? Σκέφτομαι τα https://sidi.com/products/mtb-drako-2s-srs.
Από άλλες μάρκες τι αξίζει?

Γυαλιά:
Ειμαι εδω και 10 χρονια με οτι μουφες βρω σε προσφορα. Ήρθε η ωρα να βαλω ενα καλό γυαλι. Αξιζει να παρω φωτοχρωματικά?Αν γνωρίζετε και κανα μαγαζί στα βορεια πράστεια να τα δοκιμασω ακομα καλυτερα. Αλλιως παραγγέλνω και απο site δεν υπαρχει θεμα.

Ευχαριστω πολυ,
Γιωργος

Reaction score
1.255
Μλκ δεν πάει ντίπ καλά ο κόζμος, έχει ντίπ χαζέψει.
Τι με έκανε ο άλλος σήμερα, είμαι σε ένα πολύ ήσυχο δρόμο, περνά αμάξι συνήθως κάθε 10 λεπτά από εκείνο το σημείο, είμαι στη μέση του δρόμου χωρίς το radar (δεν το χρησιμοποιώ συνήθως στη Αθήνα) και έχω κόντρα πολύ δυνατό άνεμο, οπότε τα αυτιά μου βουίζουν και δεν άκουσα ποτέ ότι έχω αμάξι από πίσω.
Έρχεται το αλάνι, κολλάει ακριβώς από πίσω και πατάει παρατεταμένα κόρνα... Έχασα τα αυγά και τα πασχάλια... με έφυγε το τιμόνι από τα χέρια από τη τρομάρα και πήγα να πέσω.
Με προσπέρασε και έφυγε σφαίρα, παρακάτ όμως τον συνάντησα και είχαμε μια πολύ όμορφη κουβέντα, μέσα στο αμάξι επέβαινε η κυρά και η μικρή τους κόρη.
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι μυαλό κουβαλάνε μερικοί. Το ίδιο μου είχε κάνε και μία κοπέλα με τη διαφορά ότι εγώ δεν ήμουν στη μέση του δρόμου, απλά η "σοφερίνα" για να προσπεράσει ήθελε να έχει 10 μέτρα πλάτος δρόμο. Όταν 50 μέτρα παρακάτω πάρκαρε της εξήγησα, με τον πιο όμορφο τρόπο, ότι αυτάκια έχουμε εμείς, όπως ματάκια αυτή και θα πρέπει καθώς θα προσπερνάει να μας προσέχει χωρίς να μας ξαφνιάζει. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να ήθελε να ενημερώσει "Ο Χάρος βγήκε παγανιά...ΠΡΟΣΟΧΗ!!".

Reaction score
20.814
Πριν 3-4 ημέρες το ίδιο μου έκανε και μένα μια κοντά στο Καλαμάκι, ήθελε... 10 μέτρα να προσπεράσει, μου κόρναρε κιόλας (σπανίως ξαφνιάζομαι πάντως)... και της έκανα με το χέρι νόημα, "ορίστε, περάστε, δεν υπάρχει πρόβλημα"! Μετά από μένα κόλλησε πίσω από ένα τουριστικό λεωφορείο που έκανε στάση, και δεν τολμούσε να το προσπεράσει ενώ δεν ερχόταν κανείς από την άλλη μεριά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.727
Γιώργο αν προτιμάς άνεση και επιδόσεις από ένα παπούτσι είσαι Εδώ
Αν προτιμάς απόλυτες επιδόσεις από ένα παπούτσι, το sidi που κοιτάς είναι κορυφή, θα κάνεις όμως ένα μικρό συμβιβασμό στη άνεση.
Γυαλιά στη ποδηλασία αξίζει και με το παραπάνω να πας σε φωτοχρομικό φακό, ειδικά για χρήση mtb.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα okley radar photochromic, έχω δγιό ζευγάρια ένα με φακό clear black, το άλλο με clear black iridium.
Το clear black μαυρίζει λίγο λιγότερο από το black iridium αλλά στο σκοτάδι έχει απόλυτη διαύγεια, ο φακός με το iridium φακό σκουραίνει περισσότερο στη ηλιοφάνεια, αλλά στο σκοτάδι παραμένει ελάχιστα σκούρος, επιπλέον ο black iridium έχει μικρότερο όριο ζωής η μεμβράνη του φακού, σε κάνα δγιο-τρία χρόνια ξεκινά να ξεφλουδίζει, ενώ ο φακός clear black έχει νεότερης τεχνολογίας μεμβράνη και είναι πχιο ανθεκτική σε βάθος χρόνου.

Reaction score
1.255
Χαιρετώ την ποδηλατοπαρέα,
Έχει έρθει η ώρα για νέα παπούτσια και γυαλια(). Κανω ως επί το πλέιστον MTB/XC
Παπούτσια:
Τώρα είμαι με κάτι SiDi Dragon 2 Carbon SRS. Ποιο θα ητανε το αντίστοιχο παπούτσι για να τα αντικαταστήσω, καθω ς με εχουν βολέψει πάρα πολυ και τα έχω καταευχαριστηθεί? Σκέφτομαι τα https://sidi.com/products/mtb-drako-2s-srs.
Από άλλες μάρκες τι αξίζει?

Γυαλιά:
Ειμαι εδω και 10 χρονια με οτι μουφες βρω σε προσφορα. Ήρθε η ωρα να βαλω ενα καλό γυαλι. Αξιζει να παρω φωτοχρωματικά?Αν γνωρίζετε και κανα μαγαζί στα βορεια πράστεια να τα δοκιμασω ακομα καλυτερα. Αλλιως παραγγέλνω και απο site δεν υπαρχει θεμα.

Ευχαριστω πολυ,
Γιωργος
Μια επίσκεψη ενδεχομένως σε εξειδικευμένο κατάστημα να ήταν καλή επιλογή. Γενικά Sidi, Shimano, Gaerne, Lake και άλλες βέβαια, είναι πολύ καλές επιλογές. Σημασία έχει τι απαιτήσεις έχεις και το βαλάντιο που θες να ξοδέψεις.
Για γυαλιά έχω πάει σε επιλογή φωτοχρωματικών μιας και με βολεύουν όταν βασιλεύει ή δύσει ο ήλιος.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.727
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι μυαλό κουβαλάνε μερικοί. Το ίδιο μου είχε κάνε και μία κοπέλα με τη διαφορά ότι εγώ δεν ήμουν στη μέση του δρόμου, απλά η "σοφερίνα" για να προσπεράσει ήθελε να έχει 10 μέτρα πλάτος δρόμο. Όταν 50 μέτρα παρακάτω πάρκαρε της εξήγησα, με τον πιο όμορφο τρόπο, ότι αυτάκια έχουμε εμείς, όπως ματάκια αυτή και θα πρέπει καθώς θα προσπερνάει να μας προσέχει χωρίς να μας ξαφνιάζει. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να ήθελε να ενημερώσει "Ο Χάρος βγήκε παγανιά...ΠΡΟΣΟΧΗ!!".
Μου έχει συμβεί και αυτό, σε άνετο δρόμο χωρίς κίνηση, είμαστε δγιό ποδήλατα δίπλα δίπλα και συζητάμε, η μαντάμ όμως για να προσπεράσει ήθελε όλο το δρόμο θκότης, έμεινε για λίγο πίσω και αφού μας έβρισε, ήρθε δίπλα, μας έκλεισε το δρόμο και μας πέταξε στο χαντάκι.

Reaction score
1.255
Μου έχει συμβεί και αυτό, σε άνετο δρόμο χωρίς κίνηση, είμαστε δγιό ποδήλατα δίπλα δίπλα και συζητάμε, η μαντάμ όμως για να προσπεράσει ήθελε όλο το δρόμο θκότης, έμεινε για λίγο πίσω και αφού μας έβρισε, ήρθε δίπλα, μας έκλεισε το δρόμο και μας πέταξε στο χαντάκι.
Αριθμό και μήνυση να τρέχει η "μαντάμ"! Αν γρατζουνίσατε το ποδαράκι σας έχει και τραυματισμό, οπότε καλείτε την τροχαία και πάει αυτόφωρο...Αυτά για την επόμενη! Δεν θα πληρώνουμε εμείς τα νεύρα του κάθε τυχαίου που πήρε το τιμόνι και όποιον πάρει ο Χάρος!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.727
Προχωρημένα πράγματα βλέπω... :geek:
Βέβαια, τι μας πέρασες εδώ σαπάν, για τίποτα ερασιτέχνες :lolsign:

Ο άλλος στη παραλιακή προσπαθούσε να μας χτυπήσει, δεν τα κατάφερε όμως γιατί ήταν άθλιος οδηγός. ήταν πολύ προβλέψιμες οι μανούβρες που έκανε και του ξεφύγαμε.
Ο άλλος στη φυλή μας κυνηγούσε ξυπόλυτος στο ανήφορο τρέχοντας, μιλάμε Σώτο για παρανοϊκές καταστάσεις, έχουμε σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα ως έθνος.
Τυχαία νομίζεις έχω βάλει τη παρακάτ υπογραφή, με χαρακτηρίζει απόλυτα :biggrin:

Ααααα και το σχετικά πρόσφατο στη παλιά εθνική, έρχομαι από Τέμπη και στο κουλούρι με προσπέρασε φίλερ ένα ΙΧ, άμεσα μου έκλεισε το δρόμο με σκοπό να με σταματήσει, έπεσα σε φρένα πανικού από τα 50km/h, ήθελε να με ρωτήσει αν πάνε καλά για Λάρσα.
Ηλικιωμένο ζευγάρι ήταν αυτοί

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.464
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μετά το σημερινό όλη η οικογένεια θα έχει τελείως διαφορετική αντιμετώπιση προς το ποδηλάτη ή τον πεζό
Γιατί; Τι είπατε;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.727
Γιατί; Τι είπατε;
Άστα αφτά που ξέρς, ρίχνεις άδεια για να πχιάσει γεμάτα :biggrin:
Σε είπα, δεν πρόκειται να το επαναλάβει, θα δείχνει απεριόριστο σεβασμό στους γύρω του όταν οδηγεί, ειδικά στους ποδηλάτες, αυτό δεν σου αρκεί?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.464
Άστα αφτά που ξέρς, ρίχνεις άδεια για να πχιάσει γεμάτα :biggrin:
Σε είπα, δεν πρόκειται να το επαναλάβει, θα δείχνει απεριόριστο σεβασμό στους γύρω του όταν οδηγεί, ειδικά στους ποδηλάτες, αυτό δεν σου αρκεί?
Όχι ρε, δεν μου αρκεί, θέλω λεπτομέρειες! :biggrin:

Reaction score
23.118
Βέβαια, τι μας πέρασες εδώ σαπάν, για τίποτα ερασιτέχνες :lolsign:

Ο άλλος στη παραλιακή προσπαθούσε να μας χτυπήσει, δεν τα κατάφερε όμως γιατί ήταν άθλιος οδηγός. ήταν πολύ προβλέψιμες οι μανούβρες που έκανε και του ξεφύγαμε.
Ο άλλος στη φυλή μας κυνηγούσε ξυπόλυτος στο ανήφορο τρέχοντας, μιλάμε Σώτο για παρανοϊκές καταστάσεις, έχουμε σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα ως έθνος.
Τυχαία νομίζεις έχω βάλει τη παρακάτ υπογραφή, με χαρακτηρίζει απόλυτα :biggrin:

Ααααα και το σχετικά πρόσφατο στη παλιά εθνική, έρχομαι από Τέμπη και στο κουλούρι με προσπέρασε φίλερ ένα ΙΧ, άμεσα μου έκλεισε το δρόμο με σκοπό να με σταματήσει, έπεσα σε φρένα πανικού από τα 50km/h, ήθελε να με ρωτήσει αν πάνε καλά για Λάρσα.
Ηλικιωμένο ζευγάρι ήταν αυτοί
Δεν πάνε καλά βρε συ ο κόσμος. Πολλοί δε χωνεύουν και τους ποδηλάτες και γίνεται αυτό το χάλι. Είναι προδιατεθειμένοι, προκατειλήμμενοι εναντίον τους. Ξέρεις .... τι θέλει αυτός τώρα και κυκλοφορεί, μας βάζει όλους σε κίνδυνο, να κάτσει σπιτι του, να πάει στα βουνά κλπ :D Πιο πολύ απο τα γυφτάκια σας βρίζουνε. 😍

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.528
Εμένα γενικώς δεν με βρίζουν, φαίνεται έχω σεβάσμια μορφή και καβαλώ σεβαστό ποδήλατο

Εάν ήμουν σαν τουν Μπρέτσου, ε σε ένα βαθμό ίσως τους δικαιολογούσα ένα μπινελικάκι

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef