Ποδήλατο

Reaction score
72
Το έσπασε το μηχανάκι και δεν ξέρει τι να του δείξει, για αυτό του λέει συνέχεια διαφορετικά πράγματα!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.117
Ρε 61 VO2 έλεος!
72-74 είχα παλιά, που ήμαν νέος.
64-67 παίζω τα τελευταία χρόνια , με αυτά και αυτά όταν κάνεις υπέρβαση ή μη παραγωγικές προπονήσεις ο αλγόριθμος σε τιμωρεί ρίχνοντας το vo2.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.117
Το τελευταίο διάστημα έμεινα από jersey, δεν ήθελα να παραγγείλω από τα γνωστά μαγαζιά του εξωτερικού επειδή έχω χάσει κάποια κιλά και δεν ήμουν σίγουρος για τα μεγέθη.
Έτσι βγήκα στη ελληνική αγορά για έρευνα και δοκιμή.
Με πέσαν τα αυτιά χάμω... 40-50€ οι τιμές πάνω στο ίδιο jersey σε σχέση με τα μαγαζιά του εξωτερικού.
Οπότε δοκίμασα νούμερα και παράγγειλα απ'όξω, η νέα σειρά της northwave έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, πήρα δγιό διαφορετικά μοντέλα, ένα τέρμα γυαλιστερό και ένα λιγότερο.
Και τα δγιό εξαιρετικά, φοβερή εφαρμογή σε χέρια, θώρακα και μέση, με premium υλικά και τρομερή ραφή.
Τα πήρα από το bike 24 στα μισά~ χρήματα από τη επίσημη σελίδα

Northwave Extreme Evo

Northwave Essence Evo

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.531
Ε, μίλα ρε φιόγκο, πριν να ψωνίσεις, να πούμε, πόσες φορές να το γράψω, γαμώ τα υπουργεία μου...

Έχω ενα jersey της Castelli σε μέγεθος XL για πούλημα, μπορεί να σου έκανε. Το φόρεσα μια φορά, το έπλυνα και το φύλαξα.

Άντε, θα το βάλω και σε αγγελία εδώ, αν το θέλει κάποιος, pm και θα τα βρούμε.

wizzy

Reaction score
22.531
Αυτό μου έκανε εμένα ρε, έχουμε περίπου τον ίδιο σωματότυπο στον άνω κορμό, είναι της σειράς Climbers.

Τέλος πάντων, θα το βάλω σε αγγελία με το sizing chart της Castelli και βλέπουμε.

Reaction score
25.524
72-74 είχα παλιά, που ήμαν νέος.
64-67 παίζω τα τελευταία χρόνια , με αυτά και αυτά όταν κάνεις υπέρβαση ή μη παραγωγικές προπονήσεις ο αλγόριθμος σε τιμωρεί ρίχνοντας το vo2.
Τιποτα δεν τιμωρεί ο αλγόριθμος, απλά δεν έχεις κάνει προπόνηση vo2max μικρης διάρκειας πρόσφατα, αν βγαίνεις πάντα για 3 ώρες θα είσαι πάντα μείον στο τέλος της προπόνησης και θα σε χρεώνει. Δοκίμασε να κάνεις με το 1040 ότι κανείς στο trainer σαν αγώνα και θα δεις τι θα γράψει.
Πρέπει να δει και μέγιστο καρδιακό ρυθμό και προπονήσεις έντονες μη εξαντλητικές.

Εμένα στα lr πάντα μου ρίχνει την εκτίμηση και την ανεβάζει σε διαλλειματικές.

Η δοκιμή vo2max και ftp είναι το πολύ 30 λεπτα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.117
Αγόρι, τα δεδομένα του rouvy περνάνε και στο connect, γ@μησαν τον αλγόριθμο, τι δεν καταλαβαίντς?
Ολη αυτή κατρακύλα ξεκίνησε από τότε που πήρα το 1040 και το 955.
Οσο είχα το fenix 6 και το 530 τα δεδομένα ήταν σταθερά με μικρές αποκλίσεις από προπόνηση σε προπόνηση

Last edited:

wizzy

Reaction score
22.531
Έχω ενα jersey της Castelli σε μέγεθος XL για πούλημα, μπορεί να σου έκανε. Το φόρεσα μια φορά, το έπλυνα και το φύλαξα.

Άντε, θα το βάλω και σε αγγελία εδώ, αν το θέλει κάποιος, pm και θα τα βρούμε.
Παίδες, εδώ η αγγελία.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος