Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.312
Σου έκανε τόση μεγάλη διαφορά; Καλό αυτό, με μια μικρή αλλαγή, να βλέπεις μεγάλη βελτίωση.
Μόνο στα τεχνικά κομμάτια, σε αυτά που χρειάζονται πάτημα για ανάκτηση ισορροπίας και άμεσης εμπλοκής, σε όλα τα υπόλοιπα έχεις ναι μεν άμεση εμπλοκή αλλά δεν κάνει καμία διαφορά.
Επίσης η διαφορά στο θόρυβο του ελεύθερου είναι χαοτική, κάνει τόσο θόρυβο με τα 54 δόντια που γυρίζουν όλοι κεφάλι να δουν τι έρχεται.

Reaction score
1.266
Έχει αρκετό καιρό που βλέπω να κατεβάζουν πιέσεις γενικά και είπα να δω με τι παίζει ο πραγματικός ο κόσμος, κι όχι μόνο τα βιντεάκια στο ΥΤ.
Έχετε δοκιμάσει κάποιο online calculator όπως αυτό της SRAM για να δείτε τι σας προτείνει και αν συμφωνείτε;
Δες εδώ για πιέσεις...είναι και pro :lolsign: .

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.312
Έβαλα τα στοιχεία μου στο silca, 93 λέει πίσω, 85 μπροστά, ότι μότι παναώτη είναι ο υπολογισμός...
Αμα δεν αρχίσεις να νιώθεις μαναχός, σύμφωνα με τα θκάς δεδομένα και απαιτήσεις, μη περιμέντς χαΐρι από τέτοιους αλγόριθμους.
Οτι και το connect δλδ. Εγώ νιώθω ταύρος και αυτό με λέει καταπονημενο, αϊ σαπέρα αρέ!
1000013487.jpg

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.573
Σχετικά με τις πιέσεις, στο δικό μου βάζω 120 psi (8 BAR) μπροστά και πίσω. Μη με ρωτήσετε ποια λάστιχα και ποια εσωτερικά έχω, ούτε για εσωτερικές διαστάσεις στεφανιού κτλ - δεν θυμάμαι.

Μου φτάνει που στον δρόμο πάω καλά. :)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.312
Μη με ρωτήσετε ποια λάστιχα και ποια εσωτερικά έχω, ούτε για εσωτερικές διαστάσεις στεφανιού κτλ - δεν θυμάμαι.
Πως σε λένε θυμάσαι ?:lolsign:

Μου φτάνει που στον δρόμο πάω καλά. :roflmao:
Δεν πας και πολύ καλά!!
Μπές ρούβι να σε κάνω άλογο ιπποδρόμου!!:lolsign:

wizzy

Reaction score
22.573
Άσταδιάλαρε βλάχο! Με λένε Γιώργο κι είμαι καλά!

Ξέρεις γιατί είμαι καλά; Γιατί δεν ασχολούμαι με την παραμικρή λεπτομέρεια στο ποδήλατο! :p

Θα μπω και στο Rouvy ρε μπαγλαμά, περίμενε!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.312
Θα μπω και στο Rouvy ρε μπαγλαμά, περίμενε!
Έμπα μωρή κότα, περιμένω έτοιμα φιλίας... :)

Έλα δω σήμερα το απόγευμα, τα λένε στο palm beach
1000013489.jpg

Last edited:

Reaction score
20.896
Σχετικά με τις πιέσεις, στο δικό μου βάζω 120 psi (8 BAR) μπροστά και πίσω. Μη με ρωτήσετε ποια λάστιχα και ποια εσωτερικά έχω, ούτε για εσωτερικές διαστάσεις στεφανιού κτλ - δεν θυμάμαι.

Μου φτάνει που στον δρόμο πάω καλά. :)
Κινητή βόμβα... :roflmao: :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.312
Μόλις στο έστειλα μωρή κότα! Σήμερα τρέχω, ποδήλατο αύριο.
Δεν το περιμενα!!:oops:
Σε αποδέχτηκα!!;)
Επόμενος, για περάστε, για περάστε!!

Κινητή βόμβα... :roflmao: :geek:
και γω το ίδγιο σκέφτηκα :roflmao:
Μάλλον εχει χαλασμένο μανόμετρο στη τρόμπα!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.312
Αν προλάβω να πάρω το ποδήλατο σήμερα, θα μπω κι εγώ σε αυτό. Να πηγαίνω σιγά σιγά να βλέπω τους φοίνικες να κουνιούνται 😆
Όταν τρέχω με τον Πολωνό (που γράφει τους αγώνες και τους ανεβάζει στο youtube) βλέπω μετά τον αγώνα και δεν θυμάμαι τίποτα από τη διαδρομή, πολλές φορές με κάνει εντύπωση η ομορφιά του stage, αλλά τη ώρα του πατήματος κοιτάω μαναχά τους αριθμούς, τίποτα άλλο...

Reaction score
84
Σχετικά με τις πιέσεις, στο δικό μου βάζω 120 psi (8 BAR) μπροστά και πίσω.
Όταν μου βάζανε κι εμένα κάτι τέτοιες πιέσεις στο ποδήλατο παλιάαααα (δεν ήξερα, με βάλανε σε ομάδα, ήμουν μικρός) δουλεύομασταν μεταξύ μας πως κάνουμε πατιναζ στον δρόμο με τις ρόδες που ήταν σαν παγοπέδιλα.

wizzy

Reaction score
22.573
Τι να σας πω ρε παιδιά, δεν το κατέχω το "άθλημα" με τις πιέσεις. Τόσο έβαζα από την πρώτη ημέρα που πήρα το ποδήλατο, τόσο βάζω και τώρα. Σπάνια έχω φούιτ και το κύλημα στο δρόμο το νιώθω καλό (όπως είπα και πριν).

Εάν βάλω χαμηλότερη πίεση, θα αυξήσω την τριβή με το δρόμο, σωστά; Ε, γιατί να το κάνω αυτό;

(ορίστε, αφού θέλετε συζήτηση για τις πιέσεις, θα την έχετε!)

Reaction score
20.896
Αυτό μου θύμισε το ανέκδοτο με την βενζίνη και το κόστος της... τι σημασία πόσο πήγε (λέει), 10 ευρώ έβαζα, 10 βάζω! :party: :roflmao:

ΥΓ. Αν οι δρόμοι που πηγαίνεις είναι κυριολεκτικά χαρτί, ναι εντάξει... καλή είναι και η υψηλή πίεση. Επειδή όμως δεν είναι και έχουν ανωμαλίες, και πολλές ενίοτε, η υψηλή πίεση δίνει την εντύπωση της καλής απόδοσης σε αυτή την περίπτωση, στην πραγματικότητα συμβαίνει το ανάποδο. Δεν σου βάζω λινκ, βαριέμαι... ψάξε το (κάνε κι εσύ κάτι) :p :roflmao:

Reaction score
84
Κοίτα εγώ παίρνω δοκιμαστικά ένα χαπάκι για να την ρίξει την πίεση, αφού ρυθμίσει την ταχυπαλμία.
Ώπα, λάθος συζήτηση, για άλλη πίεση είναι αυτό.

Εγώ δεν γνωρίζω, απέχω πάρα πολύ καιρό από το άθλημα. Απλώς έτυχε να δω αρκετά βίντεο που αναφέρουν πως αυτό που είχαμε παλιά "οσο πιο λεπτό λάστιχο κι όσο μεγαλύτερη πίεση γίνεται" τελικά δεν είναι και το βέλτιστο.
Πλέον αντί για 19άρια με 110-120 πάμε σε 28άρια με 70-80 και είναι πιο γρήγορα (λένε).
Εντάξει, θα μου πεις άλλαξαν κι ένας σκασμός πράγματα από τότε, αλλά εγώ τώρα τα ξαναβλέπω, τώρα το ρωτάω 😆

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.312
(ορίστε, αφού θέλετε συζήτηση για τις πιέσεις, θα την έχετε!)
Τι συζήτηση να κάνουμε καλέ μου άνθρωπε?
Εσύ δεν ξέρς τι λάστιχα φοράς, τι διαστάσεις τροχού έχς, ας πούμε κάνα τραγουδάκι καλύτερα :lolsign:

Γιούπι για για γιούπι γιούπι για
Γιούπι για για γιούπι γιούπι για
Γιούπι για για γιούπι γιούπι για για
Γιούπι γιούπι για για γιούπι γιούπι για
Τίνοσ είναι βρε γυναίκα τα παιδιά
Το 'να μου φωνάζει σι τ' άλλο μου φωνάζει για
Τίνοσ είναι βρε γυναίκα τα παιδιά
Το 'να είναι του γερμαναρά
Τ' άλλο είναι του μακαρονά
Και το τρίτο είναι το δικό μασ
Γαμώ το κέρατό μασ αγάπη μου γλυκιά
Και το τρίτο είναι το δικό μασ
Γαμώ το κέρατό μασ αγάπη μου γλυκιά

Άστα αυτά, δεν είναι για σένα, πες μας πως πέρασες φέτο το καλοκαίρι :lolsign:

Reaction score
84
Όταν τρέχω με τον Πολωνό (που γράφει τους αγώνες και τους ανεβάζει στο youtube)
Εν τω μεταξύ, αυτός έχει πάρει παραμάζωμα την Πολωνία με το e-bike του και καταγράφει διαδρομές και τις ανεβάζει rouvy.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos