- Reaction score
- 1.315
Πως σε λένε θυμάσαι ?Μη με ρωτήσετε ποια λάστιχα και ποια εσωτερικά έχω, ούτε για εσωτερικές διαστάσεις στεφανιού κτλ - δεν θυμάμαι.
Δεν πας και πολύ καλά!!Μου φτάνει που στον δρόμο πάω καλά.![]()

Έμπα μωρή κότα, περιμένω έτοιμα φιλίας...Θα μπω και στο Rouvy ρε μπαγλαμά, περίμενε!
Μόλις στο έστειλα μωρή κότα! Σήμερα τρέχω, ποδήλατο αύριο.Έμπα μωρή κότα, περιμένω έτοιμα φιλίας...![]()
Κινητή βόμβα...Σχετικά με τις πιέσεις, στο δικό μου βάζω 120 psi (8 BAR) μπροστά και πίσω. Μη με ρωτήσετε ποια λάστιχα και ποια εσωτερικά έχω, ούτε για εσωτερικές διαστάσεις στεφανιού κτλ - δεν θυμάμαι.
Μου φτάνει που στον δρόμο πάω καλά.![]()

Βρε γρουσούζη, φάε τη γλώσσα σου!Κινητή βόμβα...![]()
![]()

Δεν το περιμενα!!Μόλις στο έστειλα μωρή κότα! Σήμερα τρέχω, ποδήλατο αύριο.
και γω το ίδγιο σκέφτηκαΚινητή βόμβα...![]()
![]()

Αν προλάβω να πάρω το ποδήλατο σήμερα, θα μπω κι εγώ σε αυτό. Να πηγαίνω σιγά σιγά να βλέπω τους φοίνικες να κουνιούνται
Όταν τρέχω με τον Πολωνό (που γράφει τους αγώνες και τους ανεβάζει στο youtube) βλέπω μετά τον αγώνα και δεν θυμάμαι τίποτα από τη διαδρομή, πολλές φορές με κάνει εντύπωση η ομορφιά του stage, αλλά τη ώρα του πατήματος κοιτάω μαναχά τους αριθμούς, τίποτα άλλο...Αν προλάβω να πάρω το ποδήλατο σήμερα, θα μπω κι εγώ σε αυτό. Να πηγαίνω σιγά σιγά να βλέπω τους φοίνικες να κουνιούνται![]()
Όταν μου βάζανε κι εμένα κάτι τέτοιες πιέσεις στο ποδήλατο παλιάαααα (δεν ήξερα, με βάλανε σε ομάδα, ήμουν μικρός) δουλεύομασταν μεταξύ μας πως κάνουμε πατιναζ στον δρόμο με τις ρόδες που ήταν σαν παγοπέδιλα.Σχετικά με τις πιέσεις, στο δικό μου βάζω 120 psi (8 BAR) μπροστά και πίσω.

Τι συζήτηση να κάνουμε καλέ μου άνθρωπε?(ορίστε, αφού θέλετε συζήτηση για τις πιέσεις, θα την έχετε!)

Εν τω μεταξύ, αυτός έχει πάρει παραμάζωμα την Πολωνία με το e-bike του και καταγράφει διαδρομές και τις ανεβάζει rouvy.Όταν τρέχω με τον Πολωνό (που γράφει τους αγώνες και τους ανεβάζει στο youtube)
Όσοι ασχολούμαστε με τη ποδηλασία δεν είμαστε και πολύ καλά στα μυαλά, στο λέω να το ξέρς, μιας και ψήνεσαι να μπεις στο κουρμπέτιΕν τω μεταξύ, αυτός έχει πάρει παραμάζωμα την Πολωνία με το e-bike του και καταγράφει διαδρομές και τις ανεβάζει rouvy.