Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.705
Να σε δω με Polar ή Suunto και τι στον κόσμο!!! :roflmao:

Άσε που με την γκαντεμιά που σε δέρνει, ό,τι και να πάρεις, χαλασμένο θα είναι!:lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.782
Ναι ρε φίλε, πολύ γκίνια έχει πέσει με τη υψηλή τεχνολογία, και όλα αυτά επειδή έχω χαμηλό RHR, ενώ άμα ημανε παλτό θα ήταν ακριβές τα δεδομένα.
Θα μείνω με το fenix 6 pro που είναι αξιόπιστο στο hrv και όσο αντέξει, μετά βλέπουμε.

wizzy

Reaction score
22.705
Όχι φίλε, δεν φταίει το χαμηλό σου RHR. Είναι η θεία δίκη επειδή "λούφαρες" το ρολόι του αδερφού σου! :roflmao: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.782
Έχει να κάνει καθαρά με τον αισθητήρα λέμε, αριστερά ο δεύτερης γενιάς του fenix, ενώ δεξιά ο τρίτης γενιάς που αντιμετωπίζω όλα τα προβλήματα
1000013683.jpg

Προφανώς και η garmin προσπάθησε να διορθώσει το πρόβλημα, και μάλλον έπεσε σε τοίχο. Προτίμησε να ικανοποιήσει το ευρύ κοινό που το έχουν μεγάλο και όσοι έχουν μικρό το RHR ας πρόσεχαν.

Reaction score
1.570
bretsos Δεν φταίει ο αισθητήρας "it's not in the hardware it's in the software" που έλεγε ένας συγχωρεμένος.
Άντε πηγαίνε εδώ https://coros.com/ να βρεις την υγεία σου. Και εγώ με χαμηλό RHR είμαι. Tο βράδυ σε κατάσταση βαθύ ύπνου χτυπάω 39 εύκολα παθαίνει τσόκο η συμβία μου. Διακοπτόμενη λειτουργία σε Coros δεν έχω δει ποτέ αλλιώς θα έτρεχα στον καρδιολόγο μου δυο forerunner τα έδωσα σε ψυχούλα που είναι του κλάδου "σκαλίζω ηλεκτρονικά" να τα κάνει πειραματόζωα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.782
Όχι αγαπητέ, ο αισθητήρας φταίει, δεν είναι συμβατός με το χαμηλό RHR και εμφανίζει κενά στη καταγραφή του HRV.
Όσο για τη πρόταση, και γω προς coros μεριά ψάχνομαι.

wizzy

Reaction score
22.705
Όταν θα αποφασίσεις για Coros, πες μου μοντέλο και τιμή. Έχουμε κι εδώ αντιπροσωπεία της Coros, μπορεί να "παίξει" καλύτερη τιμή.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.782
Με αυτόν τον ζβίγγο τρέχαμε μαζί σήμερα, έπαθα σοκ με τον τύπο, αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να αποδώσει, υποτίθεται ότι ήταν αγώνα :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.782
Αυτό είναι αγώνας; ε να πάω κι εγώ... έτσι τρέχω και μόνος στο rouvy... :geek:
Ρε φίλε, δεν θέλω να φανώ υπερόπτης, αλλά πραγματικά εκλαψα από τα γέλια με τον τύπο, σφίγγεται κιόλας, ειδικά όταν πάτησε 300 watt στον κατήφορο έβγαλα τη βουβουζέλα και πανηγύρισα :roflmao:

υγ.

τώρα το πρόσεξα, έχει και ηλεκτρολύτη σιαξει και πίνει συχνά :roflmao:

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.782
αλλά τι την θέλει την κάμερα πάνω δεξιά... :geek:

Αυτό είναι όλο το ρεζουμέ αρέ , τι είναι αυτά που λες?

Το είδα δγιο φορές μέχρι στιγμής όλο το βίνδεο, δεν τον χορταίνω τον τύπο... :roflmao:
Πάω να τον κάνω φίλο στο rouvy :biggrin:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.056
Γι αυτό ακριβώς, τι την θέλει την κάμερα; Για να σπάει πλάκα ο... μπρέτσος; :roflmao: :party:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney