Sotos65
Sotos ❤️ Koulis
- Reaction score
- 21.096
Εγώ το φοράω μέσα και έξω, γιατί κάνει μετάδοση του HR, αντί να φορώ την (ενοχλητική) ζώνη. Μεγάλες διαφορές στο αποτέλεσμα δεν έχω δει μεταξύ τους. Καμιά φορά μου χρησιμεύει και έξω (ειδικά πριν με Edge 530 που είχα ξεχάσει να το φορτίσω.. καθημερινά και με άφηνε κάποιες στιγμές στη μέση της διαδρομής), αν τελειώσει η μπαταρία του computer να γράφει αυτό (απλά το βάζεις να συνεχίσει). Μπορείς μετά να ενώσεις τα activities στο fitfiletools.com (και να τις διαγράψεις από το strava πριν ανεβάσεις την ενωμένη.Να ρωτήσω τώρα με το sportwatch όταν κάνετε προπόνηση με το ποδηλατο το φοράτε; Υπάρχει λόγος εάν έχετε bike computer και ζώνη παλμών; Εάν δεν το φοράτε εφόσον πχ κάνετε χρήση συσκευων και δεδομενων Garmin τα δεδομένα συνδυάζονται μεταξύ τους;
Εάν το φοράτε γιατί το φοράτε; Υπάρχει πιθανότητα να γίνουν αχταρμάς τα δεδομένα αφού θα έχετε για το ίδιο χρονικό διάστημα δεδομένα απο 2 συσκευές, η μία σε άσκηση και η άλλη λογικά απλά να βλέπει αύξηση stress;
Τώρα το rouvy λαμβάνει υπόψη όποιες συσκευές είναι συνδεμένες με αυτό, τις άλλες όχι, οπότε πρόβλημα δεν υπάρχει (αν γράφεις δηλαδή ταυτόχρονα). Ενώ και το strava απλά θα εμφανίσει δύο ξεχωριστά activities, ένα από κάθε συσκευή (ή στην περίπτωση του trainer, μια από rouvy και μια από το ρολόι). Κρατάς όποια θέλεις ή και τις δύο...