Ποδήλατο

Reaction score
144
Το ένα από αυτά, το Β νομίζω, δουλεύει σαν το esc. Μου άνοιξε/έκλεισε το μενού όσο ήμουν σε μια διαδρομή και το δοκίμασα. Τα άλλα νομίζω δεν κάνουν τίποτα.

Οι εναλλαγές σου γίνονται σωστά; Βλέπεις όντως διαφορά όπως θα περίμενες (έστω στο περίπου) από την εμπειρία σου με τις κανονικές;
Θα το δοκιμάσω και στο iPad σήμερα τώρα που το σκέφτομαι, εκεί δεν το είχα δει καθόλου. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να βάλω το cog.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.907
To σκέφτομαι για 2ο κουρσάκι καιρό αλλά δεν χωράει να το αποθηκεύσω κάπου.
Εγώ ότι δεν χωράει το πάω στο χωριό, έχω δγιό ποδήλατα στο χωριό και δγιό ποδήλατα στη Αθήνα

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.111
Το ένα από αυτά, το Β νομίζω, δουλεύει σαν το esc. Μου άνοιξε/έκλεισε το μενού όσο ήμουν σε μια διαδρομή και το δοκίμασα. Τα άλλα νομίζω δεν κάνουν τίποτα.

Οι εναλλαγές σου γίνονται σωστά; Βλέπεις όντως διαφορά όπως θα περίμενες (έστω στο περίπου) από την εμπειρία σου με τις κανονικές;
Θα το δοκιμάσω και στο iPad σήμερα τώρα που το σκέφτομαι, εκεί δεν το είχα δει καθόλου. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να βάλω το cog.
Θέλει δοκιμή, μόλις μερικά λεπτά έκανα πάνω. Σίγουρα βλέπω αλλαγή στην αντίσταση και στην ταχύτητα που τρέχεις στον δρόμο, μου φαίνονται "μαλακές" και ανεπαίσθητες οι αλλαγές όμως (πράγμα που μου αρέσει, από το να είναι απότομες, όπως στα κανονικά γρανάζια). Θέλει όπως είπα πολλή ώρα δοκιμή για να δω τι ακριβώς ισχύει.

Reaction score
144
Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία σήμερα, να μου φύγει η ιδέα αν έχω κάνει εγώ χαζομάρα.
Κάπου είχα δει πως είναι καλό να το έχεις στον μικρότερο δίσκο κι έτσι το είχα, αλλά δεν έλαβα υπόψιν μου πως ο μικρός ο δίσκος στις κούρσες είναι πρακτικά ο δικός μου ο μεγάλος. Οπότε θα το δοκιμάσω κι αυτό.
Πειράματα ή όχι, δουλεύει ή όχι, τουλάχιστον ανεβαίνω στο ποδήλατο 😄

Reaction score
144
τι elaborate, που θα το κρύψω το ρημάδι; αγάπη μου το πήρα για να γίνω ironman είναι για καλό σκοπό , δεν νομίζω ότι είναι πειστικό επιχείρημα
Δέχομαι να "αποθηκεύσω" το τωρινό σου ποδήλατο, ώστε να έχεις ως επιχείρημα πως το αντάλλαξες με έναν γνωστό για να δεις αν σου ταιριάζει το ΤΤ.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.907
τι elaborate, που θα το κρύψω το ρημάδι; αγάπη μου το πήρα για να γίνω ironman είναι για καλό σκοπό , δεν νομίζω ότι είναι πειστικό επιχείρημα
Βλέπω τη σκίζεις τη γάτα κρόκο :lolsign:

Reaction score
1.293
To ίδιο πρόβλημα "χώρου" έχουμε...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.736
Ξεκίνα να την πρήζεις, καθημερινά, ότι το χρειάζεσαι, ότι σου είναι απαραίτητο, θα κάνεις οικονομίες για να το πληρώσεις, θα την πας διακοπές για "ξεχρεώσεις" και μόλις την φτάσεις στο "αμήν" και σου πει "@#%@× κάνε ό,τι θέλεις", πήγαινε αγόρασε το. Αν σου πει κάτι, πες της "Μα, μου είπες να κάνω ό,τι θέλω!". Problem solved. :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.907
Σε έναν βαθιά υλιστικό κόσμο, όπου δεν μετράει ο ηρωισμός, η τέχνη, η μεγαλοφυία, πολλοί προτιμούν να κρατούν λόου προφάιλ και να μην είναι γνωστοί, για να βγάζουν λεφτά στην ζούλα.

Μάλλον έχει διαψευστεί σήμερα όποιος είπε το κλασικό: «Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, την δόξα ουδείς». ;)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower