Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.302
Είναι περίοδος μεταγραφών
Εγώ αυτή τη περίοδο σέρνω, είναι περίοδος αναπαραγωγής για μένα, δεν αδειάζω για μεταγραφές. :biggrin:

Πάντως σε τέτοιες προτάσεις, για τα ελληνικά δεδομένα, δεν περιμένουν να φάνε πόρτα, συνήθως ενθουσιάζει μια τέτοια πρόταση και τη δέχεσαι δίχως σκέψη.
Ξέρω πολλούς που ζούνε για μια τέτοια πρόταση, και άλλους τόσους που ενώ δεν έχουν τις ικανότητες θα ήθελαν να εμπλακούν.
Θεωρώ ότι είχαν ενημερωθεί τι καράβι είμαι, παρόλα αυτά είπαν να το ρισκάρουν με μια πρόταση.
Τέσπα, ιγώ πάω να μασώ ελιές, για τις επόμενες μέρες θα κάνω προπόνηση με το atrax, όσος χρόνος περισσέψει λέω να δώσω και λίγο ποδηλατικό πόνο στους δρόμους της Λάρσας. Μετά από τόσο καιρό πάνω στο direto νιώθω ότι θα πέσω στη προσπάθεια να βρω ξανά τον έλεγχο με τη ισορροπία, έχω ξεχάσει πως είναι να κάνεις ποδήλατο χωρίς να σε κρατάει το προπονητήριο... :roflmao:

Reaction score
1.300
Σήμερα δέχτηκα μια πρόταση να βγάλω δελτίο σε γνωστή ποδηλατική ομάδα των Αθηνών.
Οι κιερατάδες με παρακολουθούν καιρό στο στράβα και έτσι αποφάσισαν να έρθουν σε επαφή μαζίμ, με εξέπληξε αρχικά η πρόταση αλλά η απάντηση ήταν φυσικά αρνητική για τους γνωστούς λόγους.
Αθήνα και προπονήσεις στους δρόμους είναι πλέον για μένα σαν το παιχνίδι της ρωσικής ρουλέτας.
Εξαιρετικά τιμητικό και όπως φαίνεται η δουλειά που έχεις ρίξει στο ποδήλατο δεν περνάει απαρατήρητη. Επίσης απόλυτα κατανοητό γιατί αρνήθηκες την πρόταση.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.302
Εξαιρετικά τιμητικό και όπως φαίνεται η δουλειά που έχεις ρίξει στο ποδήλατο δεν περνάει απαρατήρητη. Επίσης απόλυτα κατανοητό γιατί αρνήθηκες την πρόταση.
Γνωρίζω αρκετό κόζμο στο χώρο, λογικά έπεσε από κάποιον σύρμα και ξεκίνησαν να με παρακολουθούν στο στράβα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.302
Δεν πάω πουθενά κρόκ, θα αράξω σπίτι και άμα πεινάσω θα βράσω κάνα αυγό!! :biggrin:

Αυτές είναι προπονήσεις, εδώ σαπάν έχει εκπληκτικές θερμοκρασίες για ρυθμό, πολύ το απόλαυσα σήμερα!!
1000013902.jpg

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.533
Members
38.569
Νεότερο μέλος