Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.319
Είναι περίοδος μεταγραφών
Εγώ αυτή τη περίοδο σέρνω, είναι περίοδος αναπαραγωγής για μένα, δεν αδειάζω για μεταγραφές. :biggrin:

Πάντως σε τέτοιες προτάσεις, για τα ελληνικά δεδομένα, δεν περιμένουν να φάνε πόρτα, συνήθως ενθουσιάζει μια τέτοια πρόταση και τη δέχεσαι δίχως σκέψη.
Ξέρω πολλούς που ζούνε για μια τέτοια πρόταση, και άλλους τόσους που ενώ δεν έχουν τις ικανότητες θα ήθελαν να εμπλακούν.
Θεωρώ ότι είχαν ενημερωθεί τι καράβι είμαι, παρόλα αυτά είπαν να το ρισκάρουν με μια πρόταση.
Τέσπα, ιγώ πάω να μασώ ελιές, για τις επόμενες μέρες θα κάνω προπόνηση με το atrax, όσος χρόνος περισσέψει λέω να δώσω και λίγο ποδηλατικό πόνο στους δρόμους της Λάρσας. Μετά από τόσο καιρό πάνω στο direto νιώθω ότι θα πέσω στη προσπάθεια να βρω ξανά τον έλεγχο με τη ισορροπία, έχω ξεχάσει πως είναι να κάνεις ποδήλατο χωρίς να σε κρατάει το προπονητήριο... :roflmao:

Reaction score
1.301
Σήμερα δέχτηκα μια πρόταση να βγάλω δελτίο σε γνωστή ποδηλατική ομάδα των Αθηνών.
Οι κιερατάδες με παρακολουθούν καιρό στο στράβα και έτσι αποφάσισαν να έρθουν σε επαφή μαζίμ, με εξέπληξε αρχικά η πρόταση αλλά η απάντηση ήταν φυσικά αρνητική για τους γνωστούς λόγους.
Αθήνα και προπονήσεις στους δρόμους είναι πλέον για μένα σαν το παιχνίδι της ρωσικής ρουλέτας.
Εξαιρετικά τιμητικό και όπως φαίνεται η δουλειά που έχεις ρίξει στο ποδήλατο δεν περνάει απαρατήρητη. Επίσης απόλυτα κατανοητό γιατί αρνήθηκες την πρόταση.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.319
Εξαιρετικά τιμητικό και όπως φαίνεται η δουλειά που έχεις ρίξει στο ποδήλατο δεν περνάει απαρατήρητη. Επίσης απόλυτα κατανοητό γιατί αρνήθηκες την πρόταση.
Γνωρίζω αρκετό κόζμο στο χώρο, λογικά έπεσε από κάποιον σύρμα και ξεκίνησαν να με παρακολουθούν στο στράβα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.319
Δεν πάω πουθενά κρόκ, θα αράξω σπίτι και άμα πεινάσω θα βράσω κάνα αυγό!! :biggrin:

Αυτές είναι προπονήσεις, εδώ σαπάν έχει εκπληκτικές θερμοκρασίες για ρυθμό, πολύ το απόλαυσα σήμερα!!
1000013902.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.319
Εψές δούλεψα για πρώτη φορά φέτο το castelli beta Ros, τι απίθανο ρούχο είναι αυτό ρε φίλε!!
Το πήρα πέρυσι στο BF αλλά δεν είχα προλάβει να το χρησιμοποιήσω, το είχα βάλει μιά-δγιό φορές.
Εψέ είχε πολύ υγρασία και γύρω στους 19°C, αυτό σημαίνει ιδρώτας, πολύ ιδρώτας.
Παρόλα αυτά έπιασα έναν ρυθμό με 140-150 hr για δγιό ώρες, το ρούχο με προστάτευε από το κρύο σε όλη τη μπροστινή πλευρά και όλη η πίσω πλευρά λειτουργούσε ως εξάτμιση.
Έχει μαλακά-ελαστικά υλικά και λειτουργεί κατάσαρκα, έχει αντικατασταθεί από άλλο jacket της castelli, νομίζω δεν υπάρχει πλέον.
Για κάτι τέτοια ακριβά ρούχα δεν λυπάμαι ντίπ τις παράδες που δίνω για τη ποδηλασία, τα αξίζουν και με το παραπάνω!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.319
Εχει επίσης φοβερή εφαρμογή και γ@ματα υλικά, αυτό φόραγα και σήμερα κρόκ με τις ίδιες καιρικές συνθήκες.
Είναι πανάλαφρο, είναι λες και δεν φοράς τίποτα.
Ξέρς κρόκ πχιο μοντέλο της castelli το διαδέχθηκε?
Να χτυπήσουμε κανένα στο φετινό bf

Reaction score
25.959
Έχω να ψωνίσω τέτοια κάνα 2 χρόνια πλέον. Τελευταία πήρα ενα αμάνικο τριαθλητικο για να τρέξω Επίδαυρο. Αλλά το μπετα ειναι για όλα τα γούστα, επίσης αντιανεμικό για καταβάσεις, για πιο πολύ κρύο απλά βάζεις κάτι από μέσα και πας και 5 βαθμού κατω

Reaction score
1.301
Εψές δούλεψα για πρώτη φορά φέτο το castelli beta Ros, τι απίθανο ρούχο είναι αυτό ρε φίλε!!
Το πήρα πέρυσι στο BF αλλά δεν είχα προλάβει να το χρησιμοποιήσω, το είχα βάλει μιά-δγιό φορές.
Εψέ είχε πολύ υγρασία και γύρω στους 19°C, αυτό σημαίνει ιδρώτας, πολύ ιδρώτας.
Παρόλα αυτά έπιασα έναν ρυθμό με 140-150 hr για δγιό ώρες, το ρούχο με προστάτευε από το κρύο σε όλη τη μπροστινή πλευρά και όλη η πίσω πλευρά λειτουργούσε ως εξάτμιση.
Έχει μαλακά-ελαστικά υλικά και λειτουργεί κατάσαρκα, έχει αντικατασταθεί από άλλο jacket της castelli, νομίζω δεν υπάρχει πλέον.
Για κάτι τέτοια ακριβά ρούχα δεν λυπάμαι ντίπ τις παράδες που δίνω για τη ποδηλασία, τα αξίζουν και με το παραπάνω!
Βάζεις κάτι από μέσα ή σκέτος;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.319
Βάζεις κάτι από μέσα ή σκέτος;
Σκέτο, κατάσαρκα, στη μπροστά μεριά έχει ενισχυμένο ύφασμα για να κρατάει το κρύο, το ίδιο σε ώμους και αυχένα, όλο το πίσω μέρος είναι πολύ λεπτό το ύφασμα για να στεγνώνεις.
Για σένα εκεί σακάτ είναι το jacket που πρέπει να έχεις για χειμώνα, δεν πιστεύω να χρειαστείς κάτι πχιο ενισχυμένο.
Για βαρύ χειμώνα έχω δγιό castelli perfetto, άλλο γ@ματο jacket και αυτό, είναι όμως για πχιο κρύο 10°C και κάτ, με ένα αμάνικο base κατεβαίνει σε μηδενικές θερμοκρασίες.
Πρέπει να βρούμε τον αντικαταστάτη Beta Ros, κάνε καμιά έρευνα αν είναι να χτυπήσω άλλο ένα

Reaction score
1.301
Σκέτο, κατάσαρκα, στη μπροστά μεριά έχει ενισχυμένο ύφασμα για να κρατάει το κρύο, το ίδιο σε ώμους και αυχένα, όλο το πίσω μέρος είναι πολύ λεπτό το ύφασμα για να στεγνώνεις.
Για σένα εκεί σακάτ είναι το jacket που πρέπει να έχεις για χειμώνα, δεν πιστεύω να χρειαστείς κάτι πχιο ενισχυμένο.
Για βαρύ χειμώνα έχω δγιό castelli perfetto, άλλο γ@ματο jacket και αυτό, είναι όμως για πχιο κρύο 10°C και κάτ, με ένα αμάνικο base κατεβαίνει σε μηδενικές θερμοκρασίες.
Πρέπει να βρούμε τον αντικαταστάτη Beta Ros, κάνε καμιά έρευνα αν είναι να χτυπήσω άλλο ένα
Έχω Perfetto και στο βουνό εξαιρετικό αλλά μόνο Χειμώνα.
Αντί για Beta ίσως αυτό ή αυτό...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.319
Νομίζω βρήκα τον αντικαταστάτη του beta, μάλλον είναι αυτό, δεν δίνω όμως τόσες παράδες για να είμαι σαν τον Φλωρινιώτη :roflmao:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.551
Members
38.570
Νεότερο μέλος
gvafi72