Ποιο ποιοτικό(που λέει ο λόγος)streamer με balanced έξοδο;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.639
Φυσικά silver ώστε να ταιριάζει με τις υπόλοιπες συσκευές.

Σήμερα κλείνω τα 60.Το Eversolo είναι δώρο από φίλο.
Πολύχρονος , πάντα με υγεία , και καλές ακροάσεις.
Πάρε κανένα c.o.r.a.l. -sansui να ξεβουλώσεις τα αυτάκια σου.
Εναλλακτικά έλα από δω, να σε ξεβουλώσω εγώ.
Κοντά είμαστε.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.337
Μπορω να μεθοδευσω καταλληλα το αποτέλεσμα ώστε με AKM ν' ακούς Sabre και με Sabre ν' ακούς AKM.Το έχω κάνει ήδη.Καλωδια και στήριξη.
Άμα σε μυριστεί κάνα μαστεράδικο studio θα σου δώσει μια αρμαθιά καλώδια και μια χούφτα μπίλιες και ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουν (π.χ. θα λέει ο παραγωγός "θέλω αποτέλεσμα αναλυτικό & punchy") και συ θα το βγάζεις!! :p

Άντε χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου!

Reaction score
3.456
Άμα σε μυριστεί κάνα μαστεράδικο studio θα σου δώσει μια αρμαθιά καλώδια και μια χούφτα μπίλιες και ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουν (π.χ. θα λέει ο παραγωγός "θέλω αποτέλεσμα αναλυτικό & punchy") και συ θα το βγάζεις!! :p

Άντε χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου!
Μόνο να τους δώσω.Τι να μου δώσουν αυτοί;Mogami και μπίλιες από το αυτοκίνητο του Νταχαρη;

Reaction score
657
Μπορω να μεθοδευσω καταλληλα το αποτέλεσμα ώστε με AKM ν' ακούς Sabre και με Sabre ν' ακούς AKM.Το έχω κάνει ήδη.Καλωδια και στήριξη.
πολυ θα ηθελα να το δω αυτο
Εγω προχτες εκανα το skoda μου porsche με κατι μικροαλλαγες,αστα ραβει πλεον το εργαλειο :lol:

Reaction score
3.456
πολυ θα ηθελα να το δω αυτο
Εγω προχτες εκανα το skoda μου porsche με κατι μικροαλλαγες,αστα ραβει πλεον το εργαλειο :lol:
Για να το ακούσεις πρέπει να βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.Θα το βάλεις;
Με μικροαλλαγές 2.500€ θα πάρεις αυτό που λείπει από το AKM και ταυτόχρονα όλα αυτά που λείπουν από τη συσκευή σου.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.608
Members
38.348
Νεότερο μέλος
JC27