"Ποιότητα" και Hi-Fi

JL_

Reaction score
19
Τελικά ο κόσμος του High-End, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να ανακυρήξουν τον θάνατό του, πάντα ο ίδιος θα μένει... :138:

Είμαι σίγουρος πάντως, πως πολλοί sound engineers, ακόμα και ο αγαπημένος σου Steve Hoffman, φίλε Λουκά :605:, θα έριχναν πολύ γέλιο αν μας διάβαζαν...

Reaction score
8
Απάντηση: "Ποιότητα" και Hi-Fi

ενταξει δεν νομιζω να θιγεται κανεις απο τον ενικο η τον πληθυντικο, αλλα μαλλον για τους χαρακτηρισμους που δεν χρειαζονται ρε παιδια.

Reaction score
6
Αυτά τα περί ενικού και πληθυντικού περιττεύουν και δεν νομίζω να θίγεται κανένας από τον ενικό. Προσωπικά αισθάνομαι πιο συντροφικά σε ένα κλάμπ ομοχομπιστών με τον ενικό.
Τώρα αν εσύ δεν μπορεσες στις ηχογραφήσεις σου να καθίσεις τραγουδιστή σε σκαμπό για οποιονδήποτε λόγο, γιατί δεν ήθελε, και αν ο Armstrong θέλησε, τί θα κάνουμε δηλαδή αν τον ακούμε να κάθετε και αν το επιβεβαιώνει και η εικόνα.Θα λέμε ότι είναι οφθαλμαπάτη ότι είναι απίθανο γιατί κάποιος ηχολήπτης ονόματι noizmaker δεν κατάφερε να το κάνει; Σιγά το πράμα! ΛΕς και αυτή είναι η ουσιά! Λ.Σ.
Ο πληθυντικός είναι θέμα ευγενείας αγαπητέ μου και όχι θέμα ευθιξίας.

Για το καθιστός δεν είναι θέμα , ήθελε η όχι. Είναι καθαρά θέμα διαφράγματος. Και μην μου πείτε ότι έχετε δει πολλούς να τραγουδούν καθιστοί, διότι θα σας αντιπαραθέσω, την πρασινάδα και το στονάρισμα που περνά σε κάποιες …………….καθιστές νότες.

Ένας ακόμη σημαντικός λόγος του μη στίγματος, είναι και η τελευταία σας φράση. Η πλέον απαξιωτική η οποία φυσικά, δεν πτοεί καθόλου.

Καλη σας νυχτα.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Ποιότητα" και Hi-Fi

Η εμπειρία μου είναι μεγάλη αλλά από που να αρχίσω και που να τελειώσω.
Καλά γιατί ρωτάς αφού λέω κοινώς μ@λακίες;
Όχι, δεν ξέρω που βρίσκεται το κάθε όργανο απλά έτσι το λέω, την πλάκα μου κάνω.
Με συμβουλεύεις να το σκεφτώ πριν απαντήσω γιατί "τεστάρεται"!!!
Ευτυχώς η μ@λακία δεν τεστάρεται. Μα για τις μ@λακίες δεν χρειάζεται πολύ σκεψη. Φτάνει να ανοίξεις το κουτάκι με τις μ@λακίες και τότε νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα.
Γελοιοποιείς την συζήτηση και υποτιμάς τους συντρόφους σου στο avsite.
Κατεβάζεις το επίπεδο για να ταιριάζει στο ύψος σου.
Γιαυτό με συμβουλεύεις: "για το ύψος μην το ξαναπείς, είναι χοντρό". Μα ένας μ@λάκας δεν γίνεται να μην επιμένει και για το ύψος. Λ.Σ.
Άτσα !
Τελικά κάτι μαθαίνεις όταν κάνεις παρέα με Hi-Endαδες...., τρόπους !

Θυμάμαι την πρώτη φορά που βρεθήκαμε σε forum δεν ήξερες τι είναι το loudness και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση....μετά από αυτό, έχεις πει και πιο εντυπωσιακά βέβαια.

Αφού λοιπόν δεν έχεις όρεξη για να μάθεις άστο καλύτερα και άκου τα αφτιά σου, βλέποντας εξώφυλλα δίσκων.
Το να σου περιγράψω τεχνικά ότι δεν γίνεται να δώσεις ύψος, είναι περιττό γιατί δεν θα καταλάβεις (χρειάζεται νους).

Πάντως είναι ωραία που τα έγραψες σε αυτό το θέμα που λέει για Ποιότητα και Hi-Fi.
Εσύ ανήκεις στην ποιότητα.
Στο Hi-Fi που ασχολείται ο κόσμος με τα στερεο-φωνικά δεν έχεις τις βασικές γνώσεις.
Μάλλον δεν ξέρεις γιατί η αναπαραγωγή γίνεται με δύο ηχεία..

Βέβαια δεν έχουμε συναντηθεί από κοντά.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όσους έχουν δύο αφτιά στο κεφάλι τους.

Εσύ πόσα έχεις ;

Υ.Γ.
και κάτι ακόμα.....
Αν πιάσω αυτόν που είπε το ύψος μου στον Λ.Σ., θα τον .......:609:

Reaction score
47
Δεν νομίζω να γνωρίζεις το ηχείο μου. Πολλές φορές μερικοί δεν καταλαβαίνουν γιατί έχει τόσο χαμηλό [20 HZ] και θα πρέπει να τους εξηγήσω ότι η βάση του ηχείου έχει μόνο το τροφοδοτικό του και κανένα sub!!! Λ.Σ.
Ειναι αποριας αξιο καποιος που ασχολειται χρονια με την πιστη αναπαραγωγη του ηχου να γραφει τετοια πραγματα.
Τι θα πει εχει τοσο χαμηλο (20hz);;; Στα μειον ποσα db;;;
Απο την αλλη ξερω οδηγους αυτοκινητων που οδηγουν 40 χρονια με λαθος τροπο αλλα αυτο δεν ειναι το δυσαρεστο. Δυσαρεστο ειναι το κλειστο μυαλο που δε τους αφηνει να βελτιωθουν.

Reaction score
59
Τελικά ο κόσμος του High-End, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να ανακυρήξουν τον θάνατό του, πάντα ο ίδιος θα μένει... :138:

Είμαι σίγουρος πάντως, πως πολλοί sound engineers, ακόμα και ο αγαπημένος σου Steve Hoffman, φίλε Λουκά :605:, θα έριχναν πολύ γέλιο αν μας διάβαζαν...
Σίγουρα θα γελούσε ο φίλος μου ο Hοffman με τον οποίο έχω αρκετά συζητήσει διάφορα θέματα που μας αφορούν, αλλά με ποιούς θα γελούσε;; Λ.Σ.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Ποιότητα" και Hi-Fi

Άτσα !
Τελικά κάτι μαθαίνεις όταν κάνεις παρέα με Hi-Endαδες...., τρόπους !

Θυμάμαι την πρώτη φορά που βρεθήκαμε σε forum δεν ήξερες τι είναι το loudness και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση....μετά από αυτό, έχεις πει και πιο εντυπωσιακά βέβαια.

Αφού λοιπόν δεν έχεις όρεξη για να μάθεις άστο καλύτερα και άκου τα αφτιά σου, βλέποντας εξώφυλλα δίσκων.
Το να σου περιγράψω τεχνικά ότι δεν γίνεται να δώσεις ύψος, είναι περιττό γιατί δεν θα καταλάβεις (χρειάζεται νους).

Πάντως είναι ωραία που τα έγραψες σε αυτό το θέμα που λέει για Ποιότητα και Hi-Fi.
Εσύ ανήκεις στην ποιότητα.
Στο Hi-Fi που ασχολείται ο κόσμος με τα στερεο-φωνικά δεν έχεις τις βασικές γνώσεις.
Μάλλον δεν ξέρεις γιατί η αναπαραγωγή γίνεται με δύο ηχεία..

Βέβαια δεν έχουμε συναντηθεί από κοντά.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όσους έχουν δύο αφτιά στο κεφάλι τους.

Εσύ πόσα έχεις ;
Υ.Γ.
και κάτι ακόμα.....Αν πιάσω αυτόν που είπε το ύψος μου στον Λ.Σ.
θα τον .......:609:
Απορώ το γιατί συνεχίζεις να συνδιαλέγεσαι με μ@λ@κες! Πρόσεχε είναι επικίνδυνο! Λ.Σ.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Γιατί έχω την αίσθηση ότι τα ίδια ακριβώς πράγματα θα μπορούσαν να διατυπωθούν με διαφορετικό, ποιο ήπιο, τρόπο?:133:

Reaction score
313
Απάντηση: Re: "Ποιότητα" και Hi-Fi

Γιατί έχω την αίσθηση ότι τα ίδια ακριβώς πράγματα θα μπορούσαν να διατυπωθούν με διαφορετικό, ποιο ήπιο, τρόπο?:133:
Επειδή είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος...:126:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Ποιότητα" και Hi-Fi

Απορώ το γιατί συνεχίζεις να συνδιαλέγεσαι με μ@λ@κες! Πρόσεχε είναι επικίνδυνο! Λ.Σ.
Να σου πω γιατί.
Γιατί χαλάνε τα θέματα....

Τι να τους πω ;

Υ.Γ.
μ@λ@κες - σε ποιους αναφέρεσαι ;

(αν εννοείς αυτό που φαντάζομαι)

Reaction score
0
Συγνωμη αλλα το θεμα εχει ξεφυγει τελειως και ειναι κριμα....Εχουν γραφτει τοσες σελιδες αντιπαραθεσης χωρις κανενα λογο.Προσπαθειτε να κανετε καποια βασικα πραγματα κατανοητά σε εναν ανθρωπο που δεν ξερει πως να κανει διαλογο.Του μιλανε στον πληθυντικο και θελουν να γινει το ιδιο και απο τη μερια του και δεν γουσταρει.Εκφραζεται αδικαιολογητα ασχημα.Ειναι τοσο χαρουμενος με τα λεφτα που εδωσε και σνομπαρει ολους τους αλλους λεγοντας ξανα και ξανα το ποσο τελειο ειναι το συστημα του (λες κ μας ενδιαφερει).Δεν καταλαβαινει ουτε απο λογικη ουτε απο ηχοληψια.
Για ποιο λογο συνεχιζεται αυτη η κουβεντα?:108:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Ποιότητα" και Hi-Fi

Να σου πω γιατί.
Γιατί χαλάνε τα θέματα....

Τι να τους πω ;

Υ.Γ.
μ@λ@κες - σε ποιους αναφέρεσαι ;

(αν εννοείς αυτό που φαντάζομαι)
Αναφέρομαι σε όλους που χαλάνε τα θέματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Υπάρχει τρόπος τα πάντα να ειπωθούν, αλλά αλλιώς, χωρίς προκαταλήψεις και συμπλέγματα. Με μια διάθεση να ακουστεί και ο πλέον *ηλίθιος*, *άσχετος* συνομιλητής μας, όπως εγώ δηλαδή. Πάντα κάτι μαθαίνει ο επιδεκτικός μάθησης.
Αλλά κάποιοι τα ξέρουν όλα, έχουν τάσεις επίθεσης γιατί κάποιοι σκέφτονται διαφορετικά από αυτούς.
Η διαφορετικότητα είναι παραβατική φαίνεται. Πρέπει να είσαι με τη μάζα και αν είναι άμορφη ή χειρισμένη από το σύστημα ακόμα καλύτερα.
Πρέπει να ανήκεις στο *κατεστημένο* και στο *κατεστημένο* δεν ανήκει ο αναλογικός ήχος, ούτε το βινύλιο.
Όντας *διαφορετικός* ως ηλίθιος και άτομο χαμηλού πνευματικού επιπέδου, το μόνο που σώζει την διαφορετικότητά μου είναι να δέχομαι και να υπερασπίζομαι την διαφορετικότητα των συναθρώπων μου και δη, ομοχομπιστών μου, ευελπιστώντας ότι και οι αυτοι σκέφτονται έτσι. Όμως δυστυχώς σκέφτονται αλλιώς.
Δεν ξέρω αν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε σε ένα κλαμπ υποτιθέμενων ομοχομπιστών!!!Λ.Σ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.189
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ