- Reaction score
- 13
Pas du tout.
Καλως. Ευχαριστω...
Μηπως κανεις αλλος γνωριζει την διεθνη γλωσσα Esperando??
Pas du tout.
Ειπαμε.... δεν θα φτασεις το 100% οτι και να κανεις! Θα το πλησιασεις ομως ΠΟΛΥ!To μικρόφωνό μου το εμπιστεύομαι γιατί... συμφωνεί 100% με τα αυτάκια μου.
Κωσταυτιάς, χάρηκα....
Και αν δεν εμπιστευόμουν τα αυτάκια μου, θα ασχολιόμουν με το ψάρεμα, ιδίως εδώ στη Λήμνο, και δε θα γέμιζα εκατοντάδες σελίδες με εκατομμύρια μετρήσεις... (άκρως μαζοχιστικό, είπαμε....)
Γιώργο πολύ σωστή η παρατήρηση για τα κάθε μορφής και φύσης ζομπελ-οειδή, τα οποία υποχρεωτικά πρέπει να ακολουθούν κάθε μεγάφωνο ξεχωριστά (κι όχι ένα για το ηχείο το δίδρομο ή τρίδρομο). Το 3 δρόμων ηχείο χρειάζεται 3 τέτοια ματζούνια.
Και πάλι υπάρχουν -και ακούγονται- προβλήματα. Το ζόμπελ πχ δε φτιάχνει τον τρόπο που παίζει το μεγάφωνο, διαφοροποιεί όμως τον τρόπο που βλέπει ο ενισχυτής το μεγάφωνο. Με εννοείς?
....
Να σου πω Γιώργο πως νομίζω ότι μπορείς να το πλησιάσεις πολύ?
Να αναλύσω μια "μη συμβατική" μέθοδο που έχει αποτελέσματα?
Ειπαμε.... δεν θα φτασεις το 100% οτι και να κανεις! Θα το πλησιασεις ομως ΠΟΛΥ!
ΟΧΙ!Να αναλύσω μια "μη συμβατική" μέθοδο που έχει αποτελέσματα?
Φυσικα!:bravo:Να σου πω Γιώργο πως νομίζω ότι μπορείς να το πλησιάσεις πολύ?
Να αναλύσω μια "μη συμβατική" μέθοδο που έχει αποτελέσματα?
Πιανεις εναν-εναν κοριο, του ανοιγεις το στομα, του ριχνεις μεσα το φαρμακο και ψοφαει.
Ουδέν καινόν υπό τον ήλιον. Ετοιμάζεις την ηλεκτροακουστική εκδοχή του Θεωρήματος του Εγκιβωτισμού των Ευδόξου-Αρχιμήδους :happy_9:Να σου πω Γιώργο πως νομίζω ότι μπορείς να το πλησιάσεις πολύ?
To βρήκες!
Ούτε ο άρ-του-ντί-του (κατά κόσμον RD-ής) δεν θα μπορούσε να το περιγράψει τόσο γλαφυρά!:respect:
Χμμμ, όχι, αλλά εσύ πώς είσαι βέβαιος ότι δεν ακούς αρμονικές? Τα γούφερ έχουν χαρακτηριστικά υψηλά ποσοστά 2ης, 3ης, 4ης κλπ αρμονικής, που βοηθούν στον εντοπισμό.Κανείς δεν κάθεται να ακούει τόνους θα μου πείτε, ε? :crazy_3: :happy_5: "happy_1" :crazy_3: :happy_5: "happy_1" :crazy_3: :happy_5: "happy_1"