- Reaction score
- 14
Σίγουρα αλλά εχει χάσει πολλά κιλά, αλλά σίγουρα μαι καλή μακαρονάδα καλή θα ήταν, Stelios να δοκιμάσεις ξανα αξίζειΤάξε του και καμιά μακαρονάδα.... ξέρει ο Dream.
Σίγουρα αλλά εχει χάσει πολλά κιλά, αλλά σίγουρα μαι καλή μακαρονάδα καλή θα ήταν, Stelios να δοκιμάσεις ξανα αξίζειΤάξε του και καμιά μακαρονάδα.... ξέρει ο Dream.
και εγω Στέλιοσε ευχαριστώ πολύ ! Σου έστειλα pm
Ναι πραγματικά τα κατάφερε μια χαρά. Αν διαβάζει να μας πει το μυστικό.Σίγουρα αλλά εχει χάσει πολλά κιλά, αλλά σίγουρα μαι καλή μακαρονάδα καλή θα ήταν, Stelios να δοκιμάσεις ξανα αξίζει
Δημήτρη αν θές σου λέω και εγώ το μυστικό 9 κιλά σε 2 μήνες και πάμε καλά!Ναι πραγματικά τα κατάφερε μια χαρά. Αν διαβάζει να μας πει το μυστικό.
Λέγε Γιάννη, γιατί έχω ξεχειλώσει εντελώς.Δημήτρη αν θές σου λέω και εγώ το μυστικό 9 κιλά σε 2 μήνες και πάμε καλά!
Να πάρεις τηλέφωνο στο 210 4800500 και να ζητήσεις τον γενικό διευθυντή τον κύριο Αρτέμη Σελμπέσση (Είναι καλός φίλος και συμμαθητής μου). Θα του πείς όμορφα το πρόβλημα και αν είναι κάτι που μπορούν να το κάνουν θα σου το κάνουν παραυτα. Να του αναφέρεις οτι είσαι μέλος του avsite καθώς το γνωρίζει και εχει πλήρη επίγνωση και της δύναμης του φόρουμ μας.
Αυτο θα προτεινα κι εγω. Νομιζω οτι μια καποιου ειδους "απειλη"-δυσφημηση ισως τους ταρακουνησει...Να τους αναφέρεις οτι είσαι μέλος του avsite....
Δε ξέρω αν είδες το post μου, εγώ τους είχα στείλει γράμμα στο support στην Κορέα, με όλα μου τα στοιχεία τηλ, email, διεύθυνση κτλ. με παράκληση άμεσης επικοινωνίας και τα σχετικά. Μάλιστα έστειλα και δεύτερο γράμμα μετά από καιρό που τους έλεγα οτι έχω ξαναστείλει γράμμα για το ίδιο θέμα. Απάντηση ποτέ...Γραπτή επιστολή στην εταιρεία στην οποία θα αναφέρονται οι διαδικασίες που έγιναν ως τώρα και το πρόβλημα το οποίο υπήρξε. Στο τέλος της επιστολής να αναγράφεται ευκρινέστατα ότι ζητείται γραπτή απάντηση εντός 10 ημερών από την παραλαβή της επιστολής. Αν θες ακολούθησε καταρχάς αυτή την διαδικασία και στην συνέχεια λεμέ για τα περεταίρω. Με τηλέφωνα δε γίνεται τίποτα!
Δημήτρη αν θές σου λέω και εγώ το μυστικό 9 κιλά σε 2 μήνες και πάμε καλά!
Sharp XD1e 37''Χωρίς να υπάρχει κάποιο Update, με κάλεσε σήμερα η υπεύθυνη πελατείας της LG και με ενημέρωσε ότι το αίτημα μου εισακούστηκε και μπορώ να πάω από σήμερα το απόγευμα στην media markt και να επιλέξω οποιοδήποτε μοντέλο οποιουδήποτε κατασκευαστή ως αντικατάσταση της τηλεόρασης που είχε το πρόβλημα.
Τέλος καλό, όλα καλά ......
Ακούω προτάσεις για τηλεόραση μέχρι 1680 ευρώ.
Ακριβώς, αφού η 42άρα φοράει πάνελ της AU Optronics και έχει άλλο Backlight όχι το 4-Wavelength που έχουν τα άλλα μοντέλα.Sharp XD1e 37''
Αν δώσεις κάτι παραπάνω πήγαινε στην 46". Οχι την 42''.