Ποτέ Ξανά LG!!! Καταγγελία ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Κατάληξη των παραπόνων(Διαβάστε πριν κρίνετε!)

Reaction score
14
Τάξε του και καμιά μακαρονάδα.... ξέρει ο Dream.
Σίγουρα αλλά εχει χάσει πολλά κιλά, αλλά σίγουρα μαι καλή μακαρονάδα καλή θα ήταν, Stelios να δοκιμάσεις ξανα αξίζει

Reaction score
1
Σίγουρα αλλά εχει χάσει πολλά κιλά, αλλά σίγουρα μαι καλή μακαρονάδα καλή θα ήταν, Stelios να δοκιμάσεις ξανα αξίζει
Ναι πραγματικά τα κατάφερε μια χαρά. Αν διαβάζει να μας πει το μυστικό.

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν μιας και θάβουμε την LG να πω και γω μερικά πράγματα γιατί όσες φορές έχω έρθει σε επαφή με το call center τους (που είναι στη Γερμανία ;-)) μου΄χουν σπάσει τα νεύρα και πραγματικά απορώ πως έχουν βγάλει τόσο καλό όνομα για το service τους (βασικά φαντάζομαι επειδή στις οθόνες για pc αν έχουν καμένο pixel σου στέλνουν καινούριο με τη μια).

Περίπτωση πρώτη. Αγοράζω LCD 32" όταν ακόμα είχαν 2.000...ναι τόσα έσκασα. Μια χαρά η τηλεόραση όλα τέλεια. Εκεί λοιπόν που έχει το σηματάκι της LG έχει ένα προστατευτικό φιλμάκι διάφανο το οποίο δεξιά και αριστερά είναι κίτρινο και δεν είναι κολλημένο για να μπορέσεις να το τραβήξεις να βγεί. Πάω να το βγάλω και μου μένει το μισό σηματάκι στο χέρι μαζί με το φιλμάκι wall_1. Καινούρια TV λοιπόν των 2.000 που φαίνεται λες και την έχω χρόνια. Μετά από 2-3 τηλέφωνα στο call center καταλήξαμε στο οτι εγώ φταίω και αν ήθελα θα έπρεπε να μου αλλάξουν όλο το πλαίσιο με δική μου επιβάρυνση καμιά 200αρα τουλάχιστον. Ενα μαμημένο αυτοκόλλητο σηματάκι δε μπορούσαν να μου στείλουν οι γελίοι. Παιδιά έστειλα γράμμα στην Κορέα δεν κάνω πλάκα και ήμουν σίγουρος οτι μια μέρα θα μου σκάσει γράμμα και θα έχει ένα αυτοκόλλητο μέσα....δεν ήρθε ποτέ. Την έχω την TV και την καμαρώνω με το μισό σηματάκι πρώτη μούρη.

Αγοράζω 2 TFT 19αρες για το pc μου για να τις έχω τη μια δίπλα στην άλλη. Κανένα καμένο pixel αλλά με τις ίδιες ρυθμίσεις η μια με την άλλη δεν έχουν επαφή το πως δείχνουν. Και καλά τα χρώματα πες έρχονται με ρυθμίσεις, αλλά υπήρχε σοβαρή διαφορά και στη φωτεινότητα (τόσο σοβαρή που να φαίνεται σε φωτογραφία από κινητό...) Στο τηλέφωνο φυσικά ποτέ δε δέχτηκαν κάτι τέτοιο για ελάττωμα με συμπέρασμα να τις τρώω και αυτές στη μάπα κάθε μέρα. Ε λοιπόν εγώ LG ποτέ ξανά.

Reaction score
3
Μια διευκρίνιση για τις οθόνες pc της LG.
Αυτές με το ένα καμένο pixel, δεν τις στοκάρου κάπου ούτε τις διορθώνουν, τις ξαναπουλάνε όμως, μέσα από ένα άλλο δίκτιο, καθαρά χονδρικής με καλή έκπτωση και 6 ή 12 μήνες εγγύηση, ανάλογα με τα κέφια του χονδρέμπορα.

Reaction score
0
Να πάρεις τηλέφωνο στο 210 4800500 και να ζητήσεις τον γενικό διευθυντή τον κύριο Αρτέμη Σελμπέσση (Είναι καλός φίλος και συμμαθητής μου). Θα του πείς όμορφα το πρόβλημα και αν είναι κάτι που μπορούν να το κάνουν θα σου το κάνουν παραυτα. Να του αναφέρεις οτι είσαι μέλος του avsite καθώς το γνωρίζει και εχει πλήρη επίγνωση και της δύναμης του φόρουμ μας.

Καλή πρόταση η παραπάνω δεν μπορώ να πω αλλά σίγουρα δεν είναι και η σωστή διαδικασία κάθε φορά που κάποιος έχει πρόβλημα με την συγκεκριμένη εταιρεία η με κάποια άλλη ( το έχω μπάρμπα στην Κορώνη και θα το τακτοποιήσω κ.τ.λ.π.). Σε κάποιο άλλο post ανέφερα επιγραμματικά τα βήματα επίλυσης σε περίπτωση προβλήματος.

Γραπτή επιστολή στην εταιρεία στην οποία θα αναφέρονται οι διαδικασίες που έγιναν ως τώρα και το πρόβλημα το οποίο υπήρξε. Στο τέλος της επιστολής να αναγράφεται ευκρινέστατα ότι ζητείται γραπτή απάντηση εντός 10 ημερών από την παραλαβή της επιστολής. Αν θες ακολούθησε καταρχάς αυτή την διαδικασία και στην συνέχεια λεμέ για τα περεταίρω. Με τηλέφωνα δε γίνεται τίποτα!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ποτέ Ξανά LG!!! Καταγγελία ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Να τους αναφέρεις οτι είσαι μέλος του avsite....
Αυτο θα προτεινα κι εγω. Νομιζω οτι μια καποιου ειδους "απειλη"-δυσφημηση ισως τους ταρακουνησει...

GTX

Reaction score
39
Γραπτή επιστολή στην εταιρεία στην οποία θα αναφέρονται οι διαδικασίες που έγιναν ως τώρα και το πρόβλημα το οποίο υπήρξε. Στο τέλος της επιστολής να αναγράφεται ευκρινέστατα ότι ζητείται γραπτή απάντηση εντός 10 ημερών από την παραλαβή της επιστολής. Αν θες ακολούθησε καταρχάς αυτή την διαδικασία και στην συνέχεια λεμέ για τα περεταίρω. Με τηλέφωνα δε γίνεται τίποτα!
Δε ξέρω αν είδες το post μου, εγώ τους είχα στείλει γράμμα στο support στην Κορέα, με όλα μου τα στοιχεία τηλ, email, διεύθυνση κτλ. με παράκληση άμεσης επικοινωνίας και τα σχετικά. Μάλιστα έστειλα και δεύτερο γράμμα μετά από καιρό που τους έλεγα οτι έχω ξαναστείλει γράμμα για το ίδιο θέμα. Απάντηση ποτέ...

Reaction score
0
Στελιο πιθανοτατα προκειται για ελλατωμα ολης της σειρας. Προσωπικα εχω ενα monitor υπολογιστη το DELL 2005FPW το οποιο εχει το ιδιο προβλημα, εντονο bleeding ειδικα στις γωνιες και το εοχουν ΟΛΑ τα κομματια της σειρας. Αποτελεσμα? Η Dell σου αλλαζει την οθονη με καινουρια, αλλα και τι κερδισες? μπορει να πετυχεις μια λιγο καλυτερη μπορει και λιγο χειροτερη σε αυτο το θεμα. Ισως μετα απο 6-7 αλλαγες φτασεις σε καποια που να εχει τοσο λιγο προβλημα που να μην αξιζει να ρισκαρεις νεα αλλαγη.

Αρα τελικα το προβλημα δε λυνεται ποτε εαν ειναι ελλατωμα ολης της σειρας.

Αποκει και περα, επειδη οπως καταλαβαινεις εχω προσωπικη εμπειρια απο το συγκεκριμενο προβλημα του backlight bleeding, πρεπει να ομολογησω οτι δεν ειναι κατι τραγικο (οχι το bleeding, αυτο ειναι καμποσο, αλλα το προβληαμ γενικοτερα στην τελικη εικονα). Δηλαδη ουσιαστικα φαινεται μονο στο μαυρο χρωμα και με χαμηλο φωτισμο. Αν κλεισω τα φωτα του δωματιου και βαλω ενα ολομαυρο background η εικονα ειναι τραγικη. Αλλα σε ρεαλιστικες συνθηκες δεν το βλεπω καν, και ουτε ποτε το εχει παρατηρησει κανενας γνωστος μου, και εχω την οθονη 2.5 χρονια πλεον.

Bottomline , καταλαβαινω οτι οταν δινεις 1000 και πλεον ευρω (εγω τοτε για την οθονη εδωσα περιπου 650) για κατι θελεις να ειναι αψεγαδιαστο, αλλα ας μην ειμαστε και τοσο "ψειρες" μερικες φορες.

Μαγκια της LG θα ηταν να σου δωσει τα λεφτα σου πισω, αν ειχε αριστο after-sales αυτο θα εκανε (εφοσον ειναι γενικο προβλημα και οχι του κομματιου αυτου). Προφανως δεν εχει....αλλα η γενικοτερη εικονα που εχω σηματισει ειναι πως δεν εχει και το χειροτερο, far from that. Οποτε αμα δε θες μη ξαναπαρεις LG, αλλα σκεψου και σε ποιανου δοντια θα πεσεις την επομενη φορα, μπορει να ειναι και χειροτερα.

Reaction score
5
Χωρίς να υπάρχει κάποιο Update, με κάλεσε σήμερα η υπεύθυνη πελατείας της LG και με ενημέρωσε ότι το αίτημα μου εισακούστηκε και μπορώ να πάω από σήμερα το απόγευμα στην media markt και να επιλέξω οποιοδήποτε μοντέλο οποιουδήποτε κατασκευαστή ως αντικατάσταση της τηλεόρασης που είχε το πρόβλημα.

Τέλος καλό, όλα καλά ......

Ακούω προτάσεις για τηλεόραση μέχρι 1680 ευρώ. :)

Reaction score
0
Χωρίς να υπάρχει κάποιο Update, με κάλεσε σήμερα η υπεύθυνη πελατείας της LG και με ενημέρωσε ότι το αίτημα μου εισακούστηκε και μπορώ να πάω από σήμερα το απόγευμα στην media markt και να επιλέξω οποιοδήποτε μοντέλο οποιουδήποτε κατασκευαστή ως αντικατάσταση της τηλεόρασης που είχε το πρόβλημα.

Τέλος καλό, όλα καλά ......

Ακούω προτάσεις για τηλεόραση μέχρι 1680 ευρώ. :)
Sharp XD1e 37''
1700€ η μόνη made in japan και απιστευτη ως monitor PC & PS3.

Αν δώσεις κάτι παραπάνω πήγαινε στην 46". Οχι την 42''.

Reaction score
3
Sharp XD1e 37''
Αν δώσεις κάτι παραπάνω πήγαινε στην 46". Οχι την 42''.
Ακριβώς, αφού η 42άρα φοράει πάνελ της AU Optronics και έχει άλλο Backlight όχι το 4-Wavelength που έχουν τα άλλα μοντέλα.

Reaction score
5
δεδομένου ότι η 37" είναι μικρή για το σαλόνι μου, προτείνετε απ'ότι κατάλαβα την Sharp Aquos 46XD1E και όχι την 42XD1E σωστά ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan