Ποτέ Ξανά LG!!! Καταγγελία ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Κατάληξη των παραπόνων(Διαβάστε πριν κρίνετε!)

Reaction score
1.815
Aναγκαία όχι,κατά την ταπεινή μου άποψη.
Αλλά δεν μου πάει η καρδία για ''φίμωση''(όχι φυσικά ότι ζητήθηκε από την LG κάτι τέτοιο) ή αδιαφορία(ούτε αυτό ζητήθηκε).
Είπε κανείς να διαγραφεί?
Ο τίτλος όμως δεν έχει καμία σχέση με το τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό το θρεντ.

Υ.Γ.Ασε ρε φίλε να ανέβουν λίγο τα hits :p
Τα hits ανεβαίνουν ποικιλοτρόπως.
Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε αν ο "δρόμος προς αυτά" θα είναι σοβαρός ή όχι...

Την καλησπέρα μου!:hi:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285
Θεωρώ ότι ένα κανάλι για να εκφράζονται παράπονα και να εμφανίζεται και η λύση που δίνει η κάθε εταιρία(αν προκειμένο σε εξαιρετικό βαθμό η LG) είναι άριστο για να ανέβουν τα hits και η εκτίμηση προς την εταιρία.

Εντάξει διαφωνείς με τον ''σκληρό'' τίτλο αλλά δεν προτίθομαι να τον αλλάξω.
Γιατί;
Διότι επί του πρακτέου η κατάληξη σε κάθε θέμα είναι (ΙΜΗΟ) εξαιρετική από πλευράς LG προς τον πελάτη,οπότε αντικρούει τον τίτλο άριστα.

Reaction score
249
Εξαιρετικη νομιζω ειναι η καταληξη γιατι μεσα απο το forum τα μελη συνεχιζουν με παροτρυνση την προσπαθεια να δικαιωθουν και δε σταματουν στην πρωτη δυσκολια και δε μιλαω μονο για lg αλλα Samsung,sony κλπ

Reaction score
19
Εξαιρετικη νομιζω ειναι η καταληξη γιατι μεσα απο το forum τα μελη συνεχιζουν με παροτρυνση την προσπαθεια να δικαιωθουν και δε σταματουν στην πρωτη δυσκολια και δε μιλαω μονο για lg αλλα Samsung,sony κλπ
Έτσι ακριβώς!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285
Ο τίτλος διορθώθηκε από εμένα για να είναι δικαιότερος προς αμφότερες πλευρές.

Και για να προλάβω ''κακές'' σκέψεις:
Προς τιμήν της LG δεν έχω δεχτεί καμία κακή πίεση.Αλλάχθηκε καθαρά με δική μου πρωτοβουλία για τον λόγο που εξήγησα παραπάνω.

Reaction score
7.315
Παιδιά νομίζω δεν είναι ορθόν να αρχίσουν να γίνονται αλλαγές, διότι θα γίνει της αλλαγής το κάγκελο. Δηλαδή άλλες εταιρείες που δεν έχουν κάποιο staff μέλος στο site, ποιός θα τις υποστηρίξει;

Θα μπορούσα κι εγώ π.χ. να ζητήσω από το site να μην ξαναγραφεί ο στίχος "τα μπούτια σου Μαρία, σκοπιά- ΚαΨιΜι- αγγαρεία" και φυσικά κάθε αναφορά στο τραγούδι επειδή λένε Μαρία την πεθερά μου... 'Η μήπως να το ζητούσα επίμονα;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
δεν άλλαξε η ουσία του τίτλου-νήματος, απλά προστέθηκε μια διευκρίνιση...
αυτό το κάνουν πολλά fora για να δείξουν στον επισκέπτη κάποια σημαντική αλλαγή..
π.χ. επίλυση του προβλήματος που αναφέρει ο αρχικός τίτλος...

Reaction score
7.315
Εσείς ξέρετε καλύτερα αλλά, αρχής γενομένης, πρέπει να παρακολουθείτε πλέον κάθε παράπονο, όπου θα πρέπει να παροτρύνετε τον εκάστοτε παραπονούμενο να κάνει update για την έκβαση. Αν δεν μπορέσετε, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εκάστοτε εταιρεία και να μάθετε τα status των παραπόνων. Επίσης να ψάξετε όλα τα παραπονεμένα και εγκαταλελειμμένα threads από καταβολής του site και να ψάξετε για την κατάληξη...
Σας φαίνονται λογικά όλα αυτά; Ούτε εμένα. Για αυτό το λόγο έγραψα πως είναι άδικο για τις εταιρείες που δεν έχουν staff τους ως editor του site. Και αυτό φυσικά δεν είναι μομφή, απεναντίας. Είναι όμως καθαρό πλεονέκτημα για την LG και δεν το βλέπω δίκαιο :).

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285
Εσείς ξέρετε καλύτερα αλλά, αρχής γενομένης, πρέπει να παρακολουθείτε πλέον κάθε παράπονο, όπου θα πρέπει να παροτρύνετε τον εκάστοτε παραπονούμενο να κάνει update για την έκβαση.Αν δεν μπορέσετε, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εκάστοτε εταιρεία και να μάθετε τα status των παραπόνων.
'Ωπα κάπου το είδατε στραβά το θέμα ή δεν ήμουν κατανοητός(παίζει πολύ το δεύτερο).
Δεν έχουμε καμιά συμβατική υποχρέωση ούτε να παρακολουθούμε,ούτε να παροτρύνουμε,ούτε να επικοινωνούμε με τα μέλη ή τις εταιρίες για την εκάστη έκβαση.Αυτό είναι στην διακριτική τους ευχέρεια των μεν πρώτων αν θέλουν να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν το παράπονο τους(προσωπικά όποτε βλέπω ''καταδρομικό'' post/παράπονο το προσπερνάω ως μη γενόμενο,και δεν μιλάω μόνο για όσα διαβάζω στο AVSite),των δε δεύτερων αν θέλουν να αποδείξουν την αξιοπιστία τους ως εταιρίες.
Η υποχρέωση μας(τουλάχιστον όπως το βλέπουμε ηθικά ως Δ.Ο./Σ.Ο.) είναι να έχουμε κάποια στοιχεία του καταγγέλλοντα,δηλαδή συνήθως ένα ονοματεπώνυμο και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας.Φυσικά δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν όντως είναι τα πραγματικά αλλά δεν βλέπω και κάποιον άλλον τρόπο να καταλάβει ο καταγγέλλων ότι εδώ δεν είμαστε για κάνει την πλάκα του ή flaming.Σε περίπτωση φυσικά που κάποιο στοιχείο δεν αποστέλλεται θεωρούμε ότι το post λειτουργεί εμπρηστικά/κακόβουλα και διαγράφεται.

Επίσης να ψάξετε όλα τα παραπονεμένα και εγκαταλελειμμένα threads από καταβολής του site και να ψάξετε για την κατάληξη...
Σας φαίνονται λογικά όλα αυτά; Ούτε εμένα. Για αυτό το λόγο έγραψα πως είναι άδικο για τις εταιρείες που δεν έχουν staff τους ως editor του site. Και αυτό φυσικά δεν είναι μομφή, απεναντίας. Είναι όμως καθαρό πλεονέκτημα για την LG και δεν το βλέπω δίκαιο :).
Γιατί να ψάξουμε να βρούμε όλα τα παράπονα;Όποιος θέλει να βρει κάτι συγκεκριμένο εκεί είναι ας το ψάξει.

Όπως είπε και ο Zizik οι editors δεν ανήκουν στην Δ.Ο./Σ.Ο. του AVSite αλλά είναι μέλη με κάποια παραπάνω δικαιώματα στο να επεξεργάζονται τα μηνύματα τους.
Προσωπικά θεωρώ ευτυχία που ο delamostre γράφει σε εμάς χωρίς να τον έχουμε αναγκάσει/παρακαλέσει ή να του το έχουν επιβάλλει εταιρικά αλλά από επιλογή,όπερ έστιν αν κάτι τον ενοχλήσει ή είναι στραβό θα μας το πει ευθέως καθότι αισθάνεται άνετα να το κάνει.Το προτιμώ από το παρασκήνιο.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες εταιρίες ή στελέχη αυτών:
Μάλλον είναι επιλογή τους να μην γράφουν,εμείς ποτέ δεν τους το αρνηθήκαμε.

Reaction score
19
Παιδιά την παρέλαβα!! Λίγο που την άνοιξα και χάζεψα, γιατί έπρεπε να λείψω για κάποιες μέρες, φαίνεται πολύ καλή! Η εικόνα δεν παίζεται!! Και το magic control πιστεύω σιγά-σιγά θα το μάθω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχω θέματα πάλι!! Μ' άρεσε πολύ η τηλεόραση, εκτίμησα πολύ το ότι μου την άλλαξαν (μετά κόπων και βασάνων βέβαια). Κρατάω για λίγο ακόμα τις επιφυλάξεις μου. Ο καιρός θα δείξει! :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell