Ποτέ Ξανά LG!!! Καταγγελία ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Κατάληξη των παραπόνων(Διαβάστε πριν κρίνετε!)

Reaction score
19
Δεν διάβασες προσεκτικά όλα τα σχόλια. :(
αααχ!!συγγνώμη!! Δεν το παρατήρησα. :cry:Άσε που νόμιζα ότι η μαμά εταιρεία είναι στην Κορέα. Εκεί έστειλα, αλλά μου είπαν ότι θέλουν τα στοιχεία μου για να με παραπέμψουν προφανώς εδώ στην Ελλάδα.

Reaction score
1.842
Αν σε παραπέμψουν αλλού ρώτησέ τους αν ο μετέπειτα αρμόδιος θα τους ενημερώνει για τις ενέργειες που κάνει μαζί σου ή αν χρειάζεται να τους ενημερώνεις εσύ γι' αυτές. Για να σφίξουν οι πωποί.

Reaction score
19
Αν σε παραπέμψουν αλλού ρώτησέ τους αν ο μετέπειτα αρμόδιος θα τους ενημερώνει για τις ενέργειες που κάνει μαζί σου ή αν χρειάζεται να τους ενημερώνεις εσύ γι' αυτές. Για να σφίξουν οι πωποί.[/quo
:wink:

Reaction score
19

Reaction score
19
Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με την LG, θα έχεις μάθει πολλά ακόμα...:D

...το πρόβλημα μόνο δεν ξέρω αν θα έχει λυθεί. :whistling:
Το μόνο θετικό αυτό είναι. Ότι έχω μάθει πολλά πράγματα. Ακόμα και να μην λυθεί αυτά είναι "δανεικά". Στον καταναλωτή ότι δίνεις παίρνεις κάποια στιγμή. :bigboss:

ika

News
Reaction score
15.170
Πάντως αυτό δεν το γνώριζα.. Ότι επηρεάζεται ο ήχος από αυτό! Να και κάτι που έμαθα :D
Χαμός γίνεται με όλα αυτά τα θέματα. Και εγώ δεν πίστευα πχ ότι αν συνδέσεις σωστά ή ανάποδα μια συσκευή στη φάση του ρεύματος μπορεί να έχει διαφορά στον ήχο, μέχρι που το άκουσα σε κάποια από τις δικές μου. Πάντως και εγώ προσπαθώ να αποφεύγω τη συγκεκριμένη μάρκα , λόγω προσωπικής εμπειρίας.

Last edited:

D

Deleted member 23222

Guest
Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις για το αυριανό ραντεβού.
Εύχομαι να ξεμπερδέψεις....

Reaction score
19
Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις για το αυριανό ραντεβού.
Εύχομαι να ξεμπερδέψεις....
Εννοείται θα σας ενημερώσω. Καλό βράδυ και συγγνώμη κ.Διαχειριστή αν ξεφύγαμε λιγάκι :angel:

Reaction score
4
με ενδιαφερον διαβασα ολη την συζητηση οντας κ εγω θυμα μεγαλης εταιρειας.εχω εναν pioneer vsx-lx60 κ ψαχνω ενα ανταλλακτικο το οποιο εδω στην intersys λενε δεν υπαρχει λογο του οτι το μοντελο αυτο σταματησε να παραγεται,εφτασα μεχρι να στειλω mail στην pioneer.eu οι οποιοι απαντησαν οτι αυτο το ανταλλακτικο υπαρχει στην αποθηκη της pioneer στην Ιαπωνια κ ενω ενημερωσα την ιντερσυς με πηραν τηλ κ μου ειπαν οτι τσεκαραν την αποθηκη της ιαπωνιας κ δεν υπαρχει.μετα απο αυτο κ μετα απο 2 mail στην intersys k ισαριθμα στην pioneer ουδεις μου απαντησε ξανα..... αντε βγαλε τωρα εσυ ακρη.οποτε το παρατησα κ εγω το θεμα κ εχω τον ενισχυτη χωρις hdmi(εκανα τις συνδεσεις ηχου με οπτικες ινες).

Reaction score
2
τελικα το προβλημα απο οτι φαινεται με το ζουζουνισμα στα ηχεια λυθηκε ! ηθελε να συνδεσω την τηλεοραση με το δικτυο ! ισως να εγινε καλυτερος συντονισμος στα καναλια ισως να κατεβασε καποια ενημερωση η τηλεοραση ποιος ξερει ! παντως δουλευει αψογα και αλλαζω το post μου σε ΞΑΝΑ LG αλλωστε εχω 3 προιοντα απο την εταιρεια και δουλευουν αψογα εαν εξαιρεσεις μια επισκευη στην πρωτη τηλεοραση μεσα στην εγγυηση πριν 5 χρονια και απο τοτε σκυλος ! για το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι κανεις δεν μου ειπε να την συνδεσω στο δικτυο μηπως και διορθωθει το προβλημα και ο ......μαστρο μητσος που μου τσουβαλιασε την πρωτη φορα την τηλεοραση και ακομα βγαζω δαχτυλιες απο πανω γιατι φαινεται να το παλευουν με την εξυπηρετηση πελατων αλλα πρεπει να προσεξουν λιγο τους εξωτερικους συνεργατες !

Reaction score
25
Δεν μας τα λες καλά μεγάλε εδώ ετοιμαζόμουν να βγάλω φτυάρια κτλ και ξαφνικά μας λες ok.... :p

είπα και εγώ...

Άψογες οι LG

Όχι ότι δεν μπορεί να τύχη το οτιδήποτε

D

Deleted member 23222

Guest
Άλλο ένα θηρίο που έγινε αρνάκι λοιπόν...
Άψογες δηλαδή οι LG,:hi:

Mένει μόνο να δούμε αν άρεσαν στους μαστόρους τα φασολάκια της κυρίας...:smile:

Reaction score
19
Άλλο ένα θηρίο που έγινε αρνάκι λοιπόν...
Άψογες δηλαδή οι LG,:hi:

Mένει μόνο να δούμε αν άρεσαν στους μαστόρους τα φασολάκια της κυρίας...:smile:
Ήρθαν χθες και την πήραν. Αναμένω να με πάρουν να δω τι θα μου πουν.. Και μετά θα πράξω.. :download:

Reaction score
19
τελικα το προβλημα απο οτι φαινεται με το ζουζουνισμα στα ηχεια λυθηκε ! ηθελε να συνδεσω την τηλεοραση με το δικτυο ! ισως να εγινε καλυτερος συντονισμος στα καναλια ισως να κατεβασε καποια ενημερωση η τηλεοραση ποιος ξερει ! παντως δουλευει αψογα και αλλαζω το post μου σε ΞΑΝΑ LG αλλωστε εχω 3 προιοντα απο την εταιρεια και δουλευουν αψογα εαν εξαιρεσεις μια επισκευη στην πρωτη τηλεοραση μεσα στην εγγυηση πριν 5 χρονια και απο τοτε σκυλος ! για το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι κανεις δεν μου ειπε να την συνδεσω στο δικτυο μηπως και διορθωθει το προβλημα και ο ......μαστρο μητσος που μου τσουβαλιασε την πρωτη φορα την τηλεοραση και ακομα βγαζω δαχτυλιες απο πανω γιατι φαινεται να το παλευουν με την εξυπηρετηση πελατων αλλα πρεπει να προσεξουν λιγο τους εξωτερικους συνεργατες !
Ο έμπειρος, λοιπόν, τεχνικός που έχουν δεν θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό και να στο πει να αποφύγεις την ταλαιπωρία;; Φαντάσου πόσο σχετικοί είναι!! Και τι να την κάνεις την LG αν οι τεχνικοί που εξουσιοδοτούν δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσει. Για μένα προσωπικά το Α και το Ω σε μια εταιρεία είναι η τεχνική υποστήριξη!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell