- Reaction score
- 19
αααχ!!συγγνώμη!! Δεν το παρατήρησα.Δεν διάβασες προσεκτικά όλα τα σχόλια.![]()
![Cry :cry: :cry:](/forum/images/smilies/basic/cry.png)
αααχ!!συγγνώμη!! Δεν το παρατήρησα.Δεν διάβασες προσεκτικά όλα τα σχόλια.![]()
Αν σε παραπέμψουν αλλού ρώτησέ τους αν ο μετέπειτα αρμόδιος θα τους ενημερώνει για τις ενέργειες που κάνει μαζί σου ή αν χρειάζεται να τους ενημερώνεις εσύ γι' αυτές. Για να σφίξουν οι πωποί.[/quo
![]()
To dimmer είναι ο διακόπτης που γυρνάει σαν ροδέλα;;Παρόμοιο πρόβλημα είχε αναφερθεί στο άλλο site, και λύθηκε. Ας αποκλεισθούν τα εύκολα πρώτα.
Μπορεί να είναι περιστροφικός (συνήθως), μπορεί και γραμμικός. Όπως και αν είναι, ρυθμίζει την ένταση κάποιας φωτεινής πηγής (πυρακτώσεως, LED, CFL).To dimmer είναι ο διακόπτης που γυρνάει σαν ροδέλα;;
Τα κουμπιά από τα φώτα μου στο σπίτι είναι τα απλά. Πατάς κουμπί ανοίγει φως. Δεν είναι ρυθμιζόμενα.Μπορεί να είναι περιστροφικός (συνήθως), μπορεί και γραμμικός. Όπως και αν είναι, ρυθμίζει την ένταση κάποιας φωτεινής πηγής (πυρακτώσεως, LED, CFL).
OK, Άρα κάτι τέτοιο αποκλείστηκε.Τα κουμπιά από τα φώτα μου στο σπίτι είναι τα απλά. Πατάς κουμπί ανοίγει φως. Δεν είναι ρυθμιζόμενα.
Πάντως αυτό δεν το γνώριζα.. Ότι επηρεάζεται ο ήχος από αυτό! Να και κάτι που έμαθαOK, Άρα κάτι τέτοιο αποκλείστηκε.
Το μόνο θετικό αυτό είναι. Ότι έχω μάθει πολλά πράγματα. Ακόμα και να μην λυθεί αυτά είναι "δανεικά". Στον καταναλωτή ότι δίνεις παίρνεις κάποια στιγμή.Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με την LG, θα έχεις μάθει πολλά ακόμα...
...το πρόβλημα μόνο δεν ξέρω αν θα έχει λυθεί.
Χαμός γίνεται με όλα αυτά τα θέματα. Και εγώ δεν πίστευα πχ ότι αν συνδέσεις σωστά ή ανάποδα μια συσκευή στη φάση του ρεύματος μπορεί να έχει διαφορά στον ήχο, μέχρι που το άκουσα σε κάποια από τις δικές μου. Πάντως και εγώ προσπαθώ να αποφεύγω τη συγκεκριμένη μάρκα , λόγω προσωπικής εμπειρίας.Πάντως αυτό δεν το γνώριζα.. Ότι επηρεάζεται ο ήχος από αυτό! Να και κάτι που έμαθα![]()
Εννοείται θα σας ενημερώσω. Καλό βράδυ και συγγνώμη κ.Διαχειριστή αν ξεφύγαμε λιγάκιΠάντως θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις για το αυριανό ραντεβού.
Εύχομαι να ξεμπερδέψεις....
Ήρθαν χθες και την πήραν. Αναμένω να με πάρουν να δω τι θα μου πουν.. Και μετά θα πράξω..Άλλο ένα θηρίο που έγινε αρνάκι λοιπόν...
Άψογες δηλαδή οι LG,
Mένει μόνο να δούμε αν άρεσαν στους μαστόρους τα φασολάκια της κυρίας...![]()
Ο έμπειρος, λοιπόν, τεχνικός που έχουν δεν θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό και να στο πει να αποφύγεις την ταλαιπωρία;; Φαντάσου πόσο σχετικοί είναι!! Και τι να την κάνεις την LG αν οι τεχνικοί που εξουσιοδοτούν δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσει. Για μένα προσωπικά το Α και το Ω σε μια εταιρεία είναι η τεχνική υποστήριξη!τελικα το προβλημα απο οτι φαινεται με το ζουζουνισμα στα ηχεια λυθηκε ! ηθελε να συνδεσω την τηλεοραση με το δικτυο ! ισως να εγινε καλυτερος συντονισμος στα καναλια ισως να κατεβασε καποια ενημερωση η τηλεοραση ποιος ξερει ! παντως δουλευει αψογα και αλλαζω το post μου σε ΞΑΝΑ LG αλλωστε εχω 3 προιοντα απο την εταιρεια και δουλευουν αψογα εαν εξαιρεσεις μια επισκευη στην πρωτη τηλεοραση μεσα στην εγγυηση πριν 5 χρονια και απο τοτε σκυλος ! για το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι κανεις δεν μου ειπε να την συνδεσω στο δικτυο μηπως και διορθωθει το προβλημα και ο ......μαστρο μητσος που μου τσουβαλιασε την πρωτη φορα την τηλεοραση και ακομα βγαζω δαχτυλιες απο πανω γιατι φαινεται να το παλευουν με την εξυπηρετηση πελατων αλλα πρεπει να προσεξουν λιγο τους εξωτερικους συνεργατες !