Ποτέ Ξανά LG!!! Καταγγελία ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Κατάληξη των παραπόνων(Διαβάστε πριν κρίνετε!)

Reaction score
25
Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να τους ζητήσεις αλλαγή ??

Την πήρατε την "φτιάξατε" 2 φορες πχ ok με υποχρεώσατε το πρόβλημα είναι πάντα εδώ δώστε μου άλλη TV μην γίνει της πουτάνας....

Δεν έχεις να χάσεις κάτι δοκίμασε!!

Reaction score
2
σημερα αποφασισα ετσι για πλακα να την συνδεσω με το ιντερνετ και απο εκεινη την ωρα δεν εχω ξανακουσει το σπαστικο ζου-ζου λετε να ειναι τυχαιο ? πατησα και εναν ελενχο ηχου εκει που λεει υποστηριξη πελατων και ολα.....καλα για την ωρα ! για να δουμε

Reaction score
222
Οι παλιες τιβι ηταν σε μεγαλο ποσοστο επισκευασιμες. Με τις νεες σωθηκε βεβαια η μεσουλα μας αλλα ο πηχης της ποιοτητας επεσε μαζι με τις τιμες ραγδαια. Ινβερτερ? 100 τοσα ευρω. Τροφοδοτικο? αλλα τοσα. Κεντρικη πλακετα? Αστο καλυτερα....Πιστευω παντως οτι παιζουν και πολλες βλαβες σε επιπεδο λογισμικου στις τιβι-καδρα κι αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

Reaction score
19
Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να τους ζητήσεις αλλαγή ??

Την πήρατε την "φτιάξατε" 2 φορες πχ ok με υποχρεώσατε το πρόβλημα είναι πάντα εδώ δώστε μου άλλη TV μην γίνει της πουτάνας....

Δεν έχεις να χάσεις κάτι δοκίμασε!!
φυσικά και ζήτησα, αλλα μου είπαν ότι εφόσον ο τεχνικός κρίνει ότι φτιάχνεται θα τη φτιάξουν απλά. και σε αυτό είναι καλυμμένοι αφου στην εγγύηση αναφέρουν οτι δενείναι υποχρεωμένοι να στην αλλάξουν ακόμα και αν το πρόβλημα οφείλεται σε κατασκευαστικό ελάττωμα!! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ!!

Reaction score
36
Ένας άσχετος* φίλος μου με φώναξε μια μέρα να δώ την τηλεόρασή του γιατί έλεγε
οτι έχει πρόβλημα στον ήχο. Πήγα λοιπόν στο σπίτι του, να δω την καινούργια LG
του (40-42"). Δεν θυμάμαι μοντέλο, γιατί απλά δεν με ενδιέφερε. Όπως λοιπόν την
περιεργαζόμουν ... ανακάλυψα οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα ...

Τον ρώτησα: Ποιό είναι το πρόβλημα που σου κάνει ?. Θα δεις μου λέει. Παίρνει
το τηλεκοντρόλ, πάει το menu, συγκεκριμένα στο "μπάσο", το βάζει τέρμα ..., και
μου λέει : Βλέπεις δεν έχει καμία διαφορά ..., δεν "μπασάρει" σαν την παλιά**.
----------------------------------------------------------------------------------------------

* Το αναφέρω με την καλή έννοια ...
** Εννοούσε με καθοδικό σωλήνα, την παλιά του. Τηλεόραση SUB δηλαδή 50Kg.

Last edited:

Reaction score
19
γράψτο σε κανένα μέσο εγγραφής, π.χ. ακόμα και σε φωτογραφική ψηφιακή που παίρνει ήχο, και δείξτο τους.

θέλει προσοχή όταν αποτρέπεις δημόσια και γραπτά άλλους. να τα λες έτσι που να μην επιδέχονται μηνύσεις κι αγωγές.
Εκανα αυτο που μου ειπες. Βλεπω ταινια τωρα στο μεγκα. Το εβαλα στο 40. Το κανει τοσο που δεν μπορω να την παρακολουθησω. Και φυσικα εχει γραφτει στη μηχανη μου.

Reaction score
16
Εκανα αυτο που μου ειπες. Βλεπω ταινια τωρα στο μεγκα. Το εβαλα στο 40. Το κανει τοσο που δεν μπορω να την παρακολουθησω. Και φυσικα εχει γραφτει στη μηχανη μου.
Το έπαιξες μετά στην ψηφιακή για να δεις αν γράφτηκε με επιτυχία, δηλαδή έπιασε / κατέγραψε τον προβληματικό ήχο;

Αν έχεις όρεξη, μετέφερε την τηλεόραση σε άλλο χώρο, ακόμα και σε άλλο δωμάτιο και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα. Αυτό το λέω μήπως επηρεάζεται από κάποια κοντινή ηλεκτρονική παρεμβολή.

Ακουστικά έχει αυτή η τιβί; Για δοκίμασε και τα ακουστικά και δες αν συμβαίνει ή δε συμβαίνει το ίδιο.

Κάπου αλλού διάβασα ότι η επανεγκατάσταση του firmware ή το update του firmware πετυχαίνει στην αποκατάσταση προβλημάτων (κατά περίπτωση βέβαια). Αυτό όμως αν υπάρχει κανένας έμπειρος στο σπίτι. Αυτό όμως δεν ξέρω αν επιτρέπεται από την εγγύηση, αν είναι στην εγγύηση ακόμα η τιβί. Διάβασε το έντυπο της εγγύησης πρώτα.

Ακόμα, βγάλε την τιβί από την πρίζα, ενώ είναι σε λειτουργία, και ξαναβάλε την στην πρίζα μετά από κανένα δίλεπτο τρίλεπτο, αφού κρυώσει κάπως. Κάτι σαν hard reset.

Last edited:

Reaction score
19
Το έπαιξες μετά στην ψηφιακή για να δεις αν γράφτηκε με επιτυχία, δηλαδή έπιασε / κατέγραψε τον προβληματικό ήχο;

Αν έχεις όρεξη, μετέφερε την τηλεόραση σε άλλο χώρο, ακόμα και σε άλλο δωμάτιο και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα. Αυτό το λέω μήπως επηρεάζεται από κάποια κοντινή ηλεκτρονική παρεμβολή.
Το τσεκαρα. Ακουγεται αυτο το ζζζζ. Τι ειδους παρεμβολη μπορει να την επηρεαζει;; ειναι και μεγαλη που να τη κουβαλαω.. :(

Reaction score
1.842
Οποιαδήποτε άλλη συσκευή εν ενεργεία τη στιγμή του θορύβου. Π.χ ένα αρκουδίσιον αν είναι καλό, air condition αν είναι της σειράς. :p

Reaction score
19
Οποιαδήποτε άλλη συσκευή εν ενεργεία τη στιγμή του θορύβου. Π.χ ένα αρκουδίσιον αν είναι καλό, air condition αν είναι της σειράς. :p
Οχι. Δεν λειτουργει τίποτα αλλο στο σπιτι αυτη τη στιγμη. :dontmentionit:

Reaction score
16
Οχι. Δεν λειτουργει τίποτα αλλο στο σπιτι αυτη τη στιγμη. :dontmentionit:
Μπορεί να είναι στο γείτονα... στον από πάνω, στον αποκάτω... στις μέρες μας πέρα από την αιθαλομίχλη έχει αυξηθεί κι η ηλεκτρομαγνητική ρύπανση.

Ακόμα και ένα κοντινό σώμα καλοριφέρ...

Reaction score
16
Μπορεί να είναι στο γείτονα... στον από πάνω, στον αποκάτω... στις μέρες μας πέρα από την αιθαλομίχλη έχει αυξηθεί κι η ηλεκτρομαγνητική ρύπανση.

ΥΓ Κανένας ενισχυτής, κανένα στερεοφωνικό δεν υπάρχει στο σπίτι, ώστε να βγαίνει από εκεί ο ήχος;

Ένα παράδειγμα για το πώς το φυσικό περιβάλλον επηρεάζει τις ηλεκτρονικές συσκευές θα σου δώσω στη συνέχεια.

Σε μια δική μου 46άρα Σόνυ, στο σαλόνι, το πρωί που τη χτυπούσε ο ήλιος σε κάποιο μέρος της επιφάνειάς της, μετά της άφηνε μεγάλους "λεκέδες", κάτι σαν το μαγνητισμό στις παλιές οθόνες. Και περνούσαν ώρες ή και μέρες μέχρι να φτιάξει. Έτσι της άλλαξα θέση και το πρόβλημα σταμάτησε.

Last edited:

Reaction score
19

Σοβαρα;;; ε και τι θα γινει ομως;;θα λεω στον γειτονα να μην αναβει αιρ κοντισιον η οτιδηποτε αλλο;; α, ρε που ειναι οι τηλεορασεις με την φυσουνα πισω που δεν ειχαν τιποτα και ζουσαν χρονια και χρονια.

Reaction score
19
ΥΓ Κανένας ενισχυτής, κανένα στερεοφωνικό δεν υπάρχει στο σπίτι, ώστε να βγαίνει από εκεί ο ήχος;
Εχω ενα στερεοφωνικο σε αλλο δωματιο. Τι να κανω;; να συνδεσω την τιβι με το στερεο;

Reaction score
16
Εχω ενα στερεοφωνικο σε αλλο δωματιο. Τι να κανω;; να συνδεσω την τιβι με το στερεο;
Άμα είναι σε άλλο δωμάτιο, λίγο δύσκολο. Εκτός κι αν διακτινίζεσαι!
μετέφερε - να είναι και τα δυο στον ίδιο χώρο, κι από την έξοδο ήχου rca της τηλεόρασης σύνδεσε ένα στερεοφωνικό καλώδιο σε μια ελεύθερη είσοδο του ενισχυτή - και θα ακούς τον ήχο πλέον από το στερεοφωνικό. έτσι το πρόβλημά σου λύνεται οριστικά. θα μπορείς να δεις και "κλεμμένα όνειρα" κι ότι άλλο σ΄αρέσει , με την ηχητική τους πανδαισία!

υγ για να προλάβω, μην απαντήσεις: ααα εγώ πλήρωσα καινούργια τηλεόραση τόσα λεφτά!

Reaction score
16
Σοβαρα;;; ε και τι θα γινει ομως;;θα λεω στον γειτονα να μην αναβει αιρ κοντισιον η οτιδηποτε αλλο;.
αφού βεβαιωθείς ότι είναι αυτό η αιτία, να του εξηγήσεις τα πλαίσια της καλής γειτονίας και να αλληλοθωρακίσετε ηλεκτρομαγνητικά τις συσκευές σας.

Reaction score
19
Άμα είναι σε άλλο δωμάτιο, λίγο δύσκολο. Εκτός κι αν διακτινίζεσαι!
μετέφερε - να είναι και τα δυο στον ίδιο χώρο, κι από την έξοδο ήχου rca της τηλεόρασης σύνδεσε ένα στερεοφωνικό καλώδιο σε μια ελεύθερη είσοδο του ενισχυτή - και θα ακούς τον ήχο πλέον από το στερεοφωνικό. έτσι το πρόβλημά σου λύνεται οριστικά. θα μπορείς να δεις και "κλεμμένα όνειρα" κι ότι άλλο σ΄αρέσει , με την ηχητική τους πανδαισία!

υγ για να προλάβω, μην απαντήσεις: ααα εγώ πλήρωσα καινούργια τηλεόραση τόσα λεφτά!
Δυσκολο να ναι στον ιδιο χωρο όμως. Το εχω αλλου και σιγα μην ανακατεψω ολο μου το σπιτι για να λειτουργει σωστα η τηλεοραση., το αυτονοητο δηλαδη. Θα αρχισω με μια ενημερωση στο efpolis και βλεπουμε. Οντως με προλαβες..χαχα:p

Reaction score
16
Δυσκολο να ναι στον ιδιο χωρο όμως. Το εχω αλλου και σιγα μην ανακατεψω ολο μου το σπιτι για να λειτουργει σωστα η τηλεοραση., το αυτονοητο δηλαδη. Θα αρχισω με μια ενημερωση στο efpolis και βλεπουμε. Οντως με προλαβες..χαχα:p
Αν τελικά δε στη φτιάξει η εταιρεία, για τους χι ψι λόγους, αν περνάει ο χρόνος με εκνευρισμούς, έχεις λύσεις. Μπορείς να αγοράσεις ένα κόμπακτ micro ηχοσύστημα, με είσοδο ήχου, ακόμα 2Χ15 rms ή 2Χ20rms και θα ακούς ευχάριστα τον ήχο της τηλεόρασης. Δεν ξέρω τ γίνεται με τις ηχομπάρες, είναι κάτι το καινούργιο για μένα.. αλλά τελοσπάντων λύσεις υπάρχουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan