Ποτέ Ξανά LG!!! Καταγγελία ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Κατάληξη των παραπόνων(Διαβάστε πριν κρίνετε!)

Reaction score
249
Καλά στο 100 να παραμορφώνει αλλά στο 18;
Μπορεί να συνδέσει ένα dvd πανω και να παίξει ενα cd να δοκιμάσει πως παιζει μήπως είναι στο δεκτή το πρόβλημα κι όχι στον ενισχυτη-ηχεια

Reaction score
19
Γιατί προφανώς δεν τον συμφέρει;

Τεχνικός είναι και θα πρέπει να κάνει τη δουλειά του - του τεχνικού. έτσι θα τον εκτιμήσουν στην εταιρεία. για την καλή τεχνική ικανότητα.
και τον συμφέρει να ικανοποιήσει τον πελάτη, ώστε να έχει λιγότερους μπελάδες στο κεφάλι του! να μην τον ζαλίζουν τα ίδια και τα ίδια άτομα!

Από την εμπειρία μου, με τεχνικούς μεγάλων καταστημάτων, ιδιαίτερα της πιο μεγάλης αλυσίδας Η/Υ , με τον πελάτη ήταν πάντα. Τόσο, που το σέρβις της αρκετοί χρήστες/καταναλωτές προϊόντων Η/Υ το κατάντησαν "πριβέ δοκιμαστήριο"!

Κανένας δεν είναι με την "κ_λοεταιρεία"! Συνήθως!

Κι οι εταιρείες επειδή έχουν μεγάλο περιθώριο επιστροφών στα ηλεκτρονικά είδη "λόγω αστοχίας υλικού", τα παίρνουν εύκολα πίσω. τα έχουν περιλάβει και στις ασφαλιστικές καλύψεις τους. Εκτός κι αν ψώνισες από τον κυρ-μήτσο της γειτονιάς!

μην είσαι απόλυτος.
Περίγραψέ τους όσο γίνεται πιο κατανοητά (στους άλλους) τη βλάβη που εκτιμάς.
Άκουσε με ηρεμία τις εξηγήσεις τους, ξαναρώτησέ τους με καλή διάθεση.

(ΥΓ Και σε κάποια αμάξια το ταχύμετρο γράφει 220... θεωρητική - μελλοντική δυνατότητα είναι!)
Δεν καταλαβαινουν. Το εχω εξηγησει τοσες φορες οτι πολλες φορες εχει βουητο. Χθες εβλεπα κλεμμενα ονειρα το ειχα στο 15-17 και μου το εκανε.τι πρεπει να κανω δηλαδη;;να τους εξηγησω και σε ποιια προγραμματα το κανει;; και τωρα που απανταω βλεπω μεγκα στο 22 φωνη και μου το κανει.και ολο λεω να μν ξανασχοληθω μαζι τους και απλα να αποτρεψω αλλους να αγοραζουν lg, γιατι αυτα θα τα βρουν μπροστα τους. Οταν ομως ακουω το βουητο αναβουν τα λαμπακια μου.

Reaction score
19
Αν η συσκευή σου είναι ακόμα στις βιτρίνες, πήγαινε σε ένα μεγάλο κατάστημα τύπου ΠΛΑΙΣΙΟ, ΜΕΔΙΑΜΑΡΚΤ, ΚΟΤΣΩΒΟΛΟ κλπ, βρες μια ίδια συσκευή και ζήτησε από τον πωλητή να ανοίξει στο τέρμα την ένταση του ήχου. Αν προκύπτει το ίδιο κακό ηχητικό αποτέλεσμα, προφανώς αυτές είναι οι εργοστασιακές προδιαγραφές της. Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα έχεις "δίκιο" και μάλλον θα έχει περάσει και το διάστημα μέσα στο οποίο θα μπορούσες να στηριχθείς στην προστασία του νόμου : "δε μου άρεσε , τη γυρίζω πίσω" Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση αν την αγόρασες από το ίντερνετ (αγορά από απόσταση χωρίς να δεις το προϊόν με τα μάτια σου).

Αν στο τεστ που προανέφερα ο ήχος ακούγεται "κανονικός", προφανώς σε ίδιο ή αντίστοιχο ηχητικό αρχείο, τότε έχεις δίκιο. Και πρέπει να οργανώσεις τα λογικά επιχειρήματα με τα οποία θα επικοινωνήσεις γραπτά με την εταιρεία και τη Γ.Γ.Κ. Αν μάλιστα έχεις γνωστό και κανέναν γνωστό με γνώσεις ήχου, με ντεσιμπελόμετρο κλπ εργαλεία - και σιγουρευτεί η ύπαρξη βλάβης, μέχρι και αγωή τους κάνεις.
Δεν υπαρχει πλεον το μοντελο σε κανενα απο αυτα που ανεφερες στο site τλχ που κοιταω. Απο το media markt την πηρα απι μαγαζι οχι απο το site. Γνωστο δεν εχω δυστυχως.

Reaction score
16
Δεν καταλαβαινουν. Το εχω εξηγησει τοσες φορες οτι πολλες φορες εχει βουητο. Χθες εβλεπα κλεμμενα ονειρα το ειχα στο 15-17 και μου το εκανε.τι πρεπει να κανω δηλαδη;;να τους εξηγησω και σε ποιια προγραμματα το κανει;; και τωρα που απανταω βλεπω μεγκα στο 22 φωνη και μου το κανει.και ολο λεω να μν ξανασχοληθω μαζι τους και απλα να αποτρεψω αλλους να αγοραζουν lg, γιατι αυτα θα τα βρουν μπροστα τους. Οταν ομως ακουω το βουητο αναβουν τα λαμπακια μου.
γράψτο σε κανένα μέσο εγγραφής, π.χ. ακόμα και σε φωτογραφική ψηφιακή που παίρνει ήχο, και δείξτο τους.

θέλει προσοχή όταν αποτρέπεις δημόσια και γραπτά άλλους. να τα λες έτσι που να μην επιδέχονται μηνύσεις κι αγωγές.

Reaction score
19
Εφόσον οι τεχνικοί του σέρβις της εταιρείας διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει βλάβη, ότι όλα είναι σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές της συσκευής, όφειλαν να εξηγήσουν στον καταναλωτή ότι ο δείκτης έντασης πάνω π.χ. από το 80 κι ως το μάξιμουμ (100) είναι πρακτικά μη χρήσιμος στο χρήστη, γιατί η παραμόρφωση θα είναι τέτοια που δεν θα είναι υποφερτός από τα αυτιά του. ή μπορεί να του επιφέρει και βλάβη στην υγεία του (ικανότητα ακοής). Όφειλαν ακόμη να είχαν αυτήν την επεξήγηση στο τεχνικό φυλλάδιο που συνόδευε τη συσκευή.

Κι επειδή θα τόχουν υπόψη τους από την εταιρεία, γιατί ρυθμίζουν την ένταση by default σε υψηλά επίπεδα, ώστε με το άνοιγμα της συσκευής να νομίζει ο υποψήφιος αγοραστής ότι αγοράζει "τούμπανο" όσον αφορά την ηχητική απόδοση;

Προφανώς και δε θα βγάλει άκρη ο συγκεκριμένος καταναλωτής, όλοι θα του λένε και θα του φέρονται σαν "πιασ΄τ΄αυγό και κούρευτο!"

Αυτό που μπορεί να κάνει πρακτικά, να μη ξαναγοράσει προϊόν της συγκεκριμένης εταιρείας, και να αποτρέπει επίσης φίλους του ή όσους επηρεάζει, από αγορά συσκευών του συγκεκριμένου brand name. Και μακροπρόθεσμα έχει αποτέλεσμα αυτή η τακτική.

υπόψη ότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της προηγούμενης δεκαετίας, brand name της κορέας (το τμημα ναυπηγείων) συνδεθηκε με καταστάσεις α λα τσοχατζό, τάχουν κι εκεί τα σκάνδαλά τους, ήταν αυτή που συντέλεσε στην κατάρρευση των αγορών της άπω ανατολής εκείνα τα χρόνια.

όταν είδα αυτό το brand name να μπαίνει και στις εδώ κρατικές προμήθειες (τιβι 32άρες), συγνώμη αλλά έκανα πολλούς κακους συνειρμούς.

για τον παραπονούμενο καταναλωτή.. αν δεν έχεις δουλειά, κάνε την πλάκα σου. αν έχεις, άστους.
Εχεις απολυτο δικιο γι αυτο που λες, το πρακτικο μερος.δεν καταλαβαινουν πως ενας δυσαρεστημενος πελατης μπορει να επηρεασει αλλους κοκ. Δεν εχουν καταλαβει οτι αν δν αγοραζουμε εμεις αυτοι θα πανε ακλαφτοι. Μωρε και δουλειες εχω και σκοτουρες στο κεφαλι μου εχω, αλλα εκνευριζομαι που δε μπορω να βρω το δικιο μου. Αυτοι σαν επαγγελματιες δεν επρεπε να μου απαντησουν στη διαμαρτυρια που εστειλα;; αλλα με αγνοησαν. Αν δεν σεβεσαι τον καταναλωτη το εχασες το παιχνιδι.

Reaction score
19
γράψτο σε κανένα μέσο εγγραφής, π.χ. ακόμα και σε φωτογραφική ψηφιακή που παίρνει ήχο, και δείξτο τους.

θέλει προσοχή όταν αποτρέπεις δημόσια και γραπτά άλλους. να τα λες έτσι που να μην επιδέχονται μηνύσεις κι αγωγές.
Εννοειται. Τα γεγονοτα λεω, δε λεω ψεματα. Θα δω μηπως κανω και αυτο που λες.:thumbsup:

Reaction score
16
μπορεί να παίζει και μια ελάχιστη περίπτωση, περίπτωση παρεμβολών από κοντινή συσκευή που λειτουργεί στο πίσω δωμάτιο, ... στου γείτονα.. κανένα σύστημα πομπού στα fm (τρανσμίτερ) κάπου εκεί κοντά...
στις παλιότερες συσκευές (ξύλινα κουτιά) υπήρχε και η μέθοδος της σφαλιάρας στο κουτί! έτσι σταματούσε το τρίξιμο!

Reaction score
19
μπορεί να παίζει και μια ελάχιστη περίπτωση, περίπτωση παρεμβολών από κοντινή συσκευή που λειτουργεί στο πίσω δωμάτιο, ... στου γείτονα.. κανένα σύστημα πομπού στα fm (τρανσμίτερ) κάπου εκεί κοντά...
στις παλιότερες συσκευές (ξύλινα κουτιά) υπήρχε και η μέθοδος της σφαλιάρας στο κουτί! έτσι σταματούσε το τρίξιμο!
Χαχαχαχαχαχα. Θυμισου ομως ποσα χρονια κρατουσαν αυτα τα ξυλινα κουτια!!!

Reaction score
16
Εννοειται. Τα γεγονοτα λεω, δε λεω ψεματα. Θα δω μηπως κανω και αυτο που λες.:thumbsup:
και γεγονότα να λες.. και να είναι αληθινά.. μπορεί κάποια εταιρεία να βγάλει προσωρινή διαταγή να πάψεις να τα λες! δεν είναι δύσκολο.

Reaction score
19
και γεγονότα να λες.. και να είναι αληθινά.. μπορεί κάποια εταιρεία να βγάλει προσωρινή διαταγή να πάψεις να τα λες! δεν είναι δύσκολο.
λες να βγω και χαμένη απο πάνω;;;o_O πάω να ασχοληθώ με τη μαγειρική γιατί μόνο έτσι ηρεμώ. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου!! :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.216
Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην είναι θέμα audio. Βουητό, βόμβος και σφύριγμα προκαλείται και από το τροφοδοτικό ή και το inverter board του backlight.
Πρόσεξε αν στο κάνει εντονότερα σε φωτεινές σκηνές. Κλείσε εντελώς τον ήχο και "παίξε" με τη φωτεινότητα και την ένταση του backlight σε ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα.

Έχω κι εγώ μία παλιότερη LED LG που βουίζει όταν το backlight είναι πάνω από 45/100 και η ένταση του βόμβου ενισχύεται σε φωτεινά πλάνα. Όταν ο ήχος είναι σε χαμηλά επίπεδα το βουητό είναι πιο εμφανές. Όταν ανεβάσω ένταση το "σκεπάζει".
Δεν είναι αποκλειστικότητα της LG αυτά τα θέματα. Οι Samsung π.χ., αν παρουσιάσουν τέτοιους θορύβους, το κάνουν ανάποδα, δηλαδή, στις χαμηλές ρυθμίσεις του backlight.

Είναι καθαρά θέμα τύχης, όπως ακριβώς και η πιθανότητα ύπαρξης clouding στην οθόνη.

Reaction score
19
Το
Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην είναι θέμα audio. Βουητό, βόμβος και σφύριγμα προκαλείται και από το τροφοδοτικό ή και το inverter board του backlight.
Πρόσεξε αν στο κάνει εντονότερα σε φωτεινές σκηνές. Κλείσε εντελώς τον ήχο και "παίξε" με τη φωτεινότητα και την ένταση του backlight σε ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα.

Έχω κι εγώ μία παλιότερη LED LG που βουίζει όταν το backlight είναι πάνω από 45/100 και η ένταση του βόμβου ενισχύεται σε φωτεινά πλάνα. Όταν ο ήχος είναι σε χαμηλά επίπεδα το βουητό είναι πιο εμφανές. Όταν ανεβάσω ένταση το "σκεπάζει".
Δεν είναι αποκλειστικότητα της LG αυτά τα θέματα. Οι Samsung π.χ., αν παρουσιάσουν τέτοιους θορύβους, το κάνουν ανάποδα, δηλαδή, στις χαμηλές ρυθμίσεις του backlight.

Είναι καθαρά θέμα τύχης, όπως ακριβώς και η πιθανότητα ύπαρξης clouding στην οθόνη.
Το backlight που αναφερεις στα ελληνικα πως μπορει να το λεει στο μενου της τηλεορασης;

Reaction score
25
2 LG TV 50" kai 22" monitor διαμάντια και τα 2!

Με κλειστά τα ματια να ξαναέπαιρνα LG...!

Μην σου κάτσει η στραβή είναι ρε παιδιά!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.702
............Χθες εβλεπα κλεμμενα ονειρα το ειχα στο 15-17 και μου το εκανε................... και τωρα που απανταω βλεπω μεγκα στο 22 φωνη .......................
Aν σταματήσεις να βλέπεις τέτοιες αηδίες ίσως να διορθωθεί το πρόβλημα.

:D :D

Reaction score
2
αγορασα την lg ls375600 την εχω ακριβως ενα χρονο και " ζουζουνιζουν " τα ηχεια τοσο εντονα που ορισμενες φορες ειναι αδυνατον να παρακολουθησεις ! το θεμα ειναι ομως πως δεν το κανει παντα αλλα αφου παιξει λιγη ωρα ! ηρθανε την πηρανε για εγγυηση σαν τσουβαλι την γεμισανε δαχτυλιες και μετα απο 1 εβδομαδα την φερανε λεγοντας οτι δεν εχει τιποτα !!! αντεξα 15 μερες ακουγοντας αυτο το ζου-ζου ολη την ωρα τους ξαναπηρα και μου ειπαν οτι θα ξαναστειλουν να την παρουν αλλα εαν δεν βρουν τιποτα θα πληρωσω τον ελενχο οποτε τους διαολοστειλα και τους ζητησα να μου πουν ποσο εχουν τα ηχεια να τα αλλαξω μου απαντησαν ας την ελενξουμε παλι και θα δουμε . θα τους αφησω να την παρουν αλλα αν μου πει παλι ο μαστρομητσος γιατι ετσι μπορω να χαρακτηρισω εναν τυπο που περνει την τηλεοραση σαν τσουβαλι και την φερνει μεσα στην βρωμα, οτι δεν εχει τιποτα και ολοι οσοι ερχονται στο σπιτι μου γελανε με την αγορα που εκανα θα απευθηνθω στην lg europe και στο ινκα μπας και βγαλω ακρη ! εχω σπιτι 2 lg tv και οι 2 με βλαβη στην εγγυηση και ενα ψυγειο lg παλι καλα αυτο δουλευει ! ελεγα να παρω και ενα aircondition ..... δεν με κοβω !!! την δευτερα 20/1 θα ερθουν να την τσουβαλιασουν...για να δουμε

Reaction score
1.842
... Είναι καθαρά θέμα τύχης, όπως ακριβώς και η πιθανότητα ύπαρξης clouding στην οθόνη.
Αλλά δεν θα έπρεπε να είναι θέμα εκμετάλλευσης η ατυχία του πελάτη. Στο φινάλε ο πελάτης έχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ συσκευή ενώ η κάθε εταιρία κατασκευάζει και πουλάει πολλές. ;)

Last edited by a moderator:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.018
Members
38.277
Νεότερο μέλος
papoutsisy