- Reaction score
- 59.001
Δεν μπορώ να προβλέψω πόσο αισθητή θα γίνεται η παρουσία στη ζώνη του στερεοφωνικού τριγώνου σε διάφορα τραπεζάκια, ιδίως από τη στιγμή που θα έχουν διαφοροποημένες διαστάσεις, σχήματα καθώς και άλλα πράγματα τοποθετημένα πάνω τους. Γνωρίζω όμως ότι τέτοιες αδέσποτες και ανακλαστικές επιφάνειες πάνω στην on-axis εκπομπή των ηχείων δίνουν χαρακτηριστικές και αδιόρθωτες ανωμαλίες στις μετρούμενες αποκρίσεις.Τι έγινε μ' αυτό το τραπεζάκ' βρε παιδιά?
Έχει ''χαλάσει'' συστήματα ε?
Γκουρού μας έχεις δημιουργήσει ψυχολογικά..
Εγώ έχω φτιάξει ένα ''καγκούρικο'' 25Χ25 για τσι βασικές ανάγκεσμ' και δεν ''κόβει'' πολύ
(για άλλο λόγο το είχα, δεν το έφτιαξα επί τούτου για το audio έτσι?)
Τώρα αν θες μεγάλο να απλώνεις τις μπριζολάρεσ' και τα μπυρόνιασ' το..
![]()
Περίεργο βίτσιο. Γιατί να θέλεις να ακούς στέρεο;
Το νόημα του ερωτήματος έχει πάψει να είναι ρητορικόν ανεξάρτητα από το πόσο καλόγουστο θα θεωρηθεί ... Αυτό που θα μπορούσε να δοκιμάσει ο hawkwind είναι να συνέδεε τα ενεργά ή τους τελικούς στην κύρια έξοδο pre-out από τον AV και ακολούθως ορίζοντας pure direct αναπαραγωγή ή ανάλογη ρύθμιση στη διαχείριση σήματος από το προενισχυτικό στάδιο του AV να έπαιζε το αγαπημένο του δικαναλικό πρόγραμμα ώστε να διαπίστωνε πόσο θα υστερούσε η συγκεκριμένη οδός σε σχέση με τον Parasound P5.Ερχόμενοι πάλι πίσω σ
Γιατι είμαι βιτσιόζος χαχαχα γιατρέ μου.
Και ακούω και surround. Οπώς λέει και ο Γκλέτσος το ψήνω το ψάρι και απο τις δυο πλεύρες, προς Θεού μόνο στο hifi, μην παρεξηγηθούμε κιόλλας.
Το Pass Through στον Ρ5 είναι για home cinema οπότε απλά όταν το επιλέγεις ο AVR δίνει το σήμα και ο P5 το περνάει χωρίς να του προσθέτει κάποια επεξεργασία. Ειναι απλά pass through οπως λέει και η λέξη.
Last edited: