Προ-βλήματα με σαμπ γουφερ.

Reaction score
119
Εάν λέω εάν αγοράσω πρώτα σαμπ να πάρω ένα δωδεκαρι η ένα δεκαπεντάρι ; Η δύο οχτάρια η δεκάρια τα οποία δεν θα είναι του επιπέδου των πρώτων; Υπόψη ότι εάν αγοραστή ένα μεγάλο σαμπ κάποια στιγμή στο μέλλον ( στο ίσως πιο μακρινό μέλλον ) αγοραστή και δεύτερο. Όπως προείπα το μπάτζετ είναι αυστηρά 750. Καταλαβαίνω ότι παίζει ρόλο ο χώρος. Εάν μπορείτε να μου πείτε σαν καθαρή αγορά τι αξίζει να κάνει κάποιος; Σκεπτόμενος ότι ξέροντας τι θα είναι καλύτερο σαν αγορά να τα βάλω κάτω και να προχωρήσω αναλόγως. Θα ήθελα μια απάντηση διότι έχω τα χρήματα να κάνω μια αγορά σαμπ αυτή τη στιγμή.( τα 100 ευρώ του μικροφώνου τα διαθέτω. Να μετρήσω όμως ένα μεγάλο συν το κόντα που έχω η δύο μικρά σαμπ . Μέτρηση 2*12 διαφορετικής εταιρείας ένα υπάρχων και ένα καινούργιο; Η μέτρηση 2 Σαμπ 2*8 ή 2*10 . Καινούργια; ) μόνο για μουσική προορίζονται.

Reaction score
141
Τα 8άρια σε τέτοιο χώρο απλά ξέχασε τα. Δε πανα αγοράσεις και 8άρι με 2 χιλιάρικα. Ξέχνα τα.

Τα μόνα 8άρια που έχω ακούσει στη ζωή μου να παίζουν σοβαρα είναι 2πλο πηνικά και μόνο σε αυτοκίνητο.

Υπάρχουν αρκετοί που φτιάχνουν κούτες στα σπίτια τους και παίζουν με ενισχυτές και sub αυτοκινητου.
Αλλά αυτά είναι άλλα πειράματα. Γιατί εκει θες και παραπάνω χρήματα και πας για 12άρια/15άρια διπλοπηνικά.

Εαν έχεις 750 έτοιμα αγοράζεις το 15άρι να τελειώνεις και τα άλλα δρομο και πας για 2ο 15άρι.

Αν κατάλαβα καλά σε ενδιαφέρει η μουσική. Αν με ρωτήσεις για ταινίες και ο χωρός αυτός είναι αποκλειστικά δικός σου
και γι αυτή την χρήση εγώ θα ψήφιζα 4 12άρια και να είναι ολα ίδια μοντέλο/κατασκευαστής.

Last edited:

Reaction score
2.209
Το υπολοιπο συστημα ειναι κρατικο μυστικο και δεν μπορεις να το μοιραστεις μαζι μας?Μπορεις να μας πεις αλλα μετα θα πρεπει να μας σκοτωσεις ολους
Τι παιζει?
Ζητάς απαντήσεις που για να απαντηθούν χρειάζεται να ξέρουμε κάποια βασικα πράγματα.

Εξ ίσου σημαντικό είναι και να γνωρίζουμε πως είναι πάνω κάτω ο χώρος.
μόνο για μουσική προορίζονται.
Μονο μουσικη σε χωρο 66τμ το λιγοτερο 2 15ρια, οποτε ξεκινας με ενα τωρα και παιρνεις ενα ακομα αργοτερα

Reaction score
119
Nad c372 / yamaha cd nt 670 - spotifiy /
Quad 11L signature+ audio spectum cm 2000 + koda sub 12 in + koda 10 in. + Laptop .

Reaction score
2.209
Nad c372 / yamaha cd nt 670 - spotifiy /
Quad 11L signature+ audio spectum cm 2000 + koda sub 12 in + koda 10 in. + Laptop .
Πολυ χρησημες πληροφοριες.
Κατ αρχην ο ενισχυτης διαθετει τοσο εξοδο Pre-out, οσο και εισοδο Main-in που σημαινει οτι μπορει να παρεμβληθει ενα ενεργο κροσσοβερ/DSP αναμεσα ωστε να αποκτηθει πληρης ελεγχος της ενσωματωσης αν χρειαστει.
Τα ηχεια σου δεν τα γνωριζω.
Τα Quad 11L ειναι μικροσκοπικα ηχεια βασης και τα ΑS CM 2000 δεν μου ειναι γνωριμα και δεν εχω ιδεα αν ειναι μικρα, μεσαια, μεγαλα, και πως παιζουν.
Ελπιζω να ειναι μεγαλυτερα απο τα Quad γιατι τα Quad δεν προβλεπεται να μπορουν να ακολουθησουν σε σταθμες ενα 15ιντσο, ποσο μαλλον 2.
Δυστυχως εκκρεμουν ακομα φωτογραφιες του χωρου ωστε να δουμε τι ακριβως συμβαινει στον χωρο και πως μπορει να επιτευχθει αυτο που προσδοκεις.

Αν σου αρεσει να ακους σε υψηλες σταθμες, παρε για αρχη το ενα 15ιντσο, που μαλλον θα θεσει νεα στανταρ στην ενταση στην οποια θα μπορεις να ακους (με απλα λογια το sub δεν θα ειναι το πρωτο που θα "τελειωσει" οταν θα γκαζωνεις).

BTW το Wharfedale που σου προτεινα, στην Ελλαδα εχει την χαμηλοτερη τιμη στον κοσμο.
Σαν να αγοραζεις Duty Free ενα πραμα.
Η τιμη του σε ευρωπη και Αμερικη ειναι απο 35-100% ακριβοτερη.
Στην Ελλαδα μονο το βρισκεις απο 520-550 ευρω, τιμη που δεν υπαρχει για 15ιντσο με αυτες τις επιδοσεις.

Reaction score
2.776
Μια ακτινογραφία θωράκος επίσης θα βοηθούσε, καθότι το σωστό χαμηλό πρώτα το νιώθεις στο στηθος ,κι αν κάτι δεν πάει καλά , το 15ιντσο δεν αξιοποιείται.
Γενική αίματος δεν χρειάζεσαι επειδή εσύ δεν ακους τη μουσική που ακούει ο Παης.

Reaction score
119
(Καλησπέρα μια απορία για τα εξής ηχεία audio spectrum ΑV 3 γνωρίζει κάποιος κάτι από χαρακτηριστικά; View attachment 283995)
(Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως σηκώνει ισχύ γιατί τα μεγάφωνα του είναι ανά δύο σε σειρά και αυτά παράλληλα και είναι και αρκετά ευαίσθητο για την αντίσταση του.)
Αυτά είπε ο ειδικός PeterMeni .
1000003217.jpg

Reaction score
2.209
(Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως σηκώνει ισχύ γιατί τα μεγάφωνα του είναι ανά δύο σε σειρά και αυτά παράλληλα και είναι και αρκετά ευαίσθητο για την αντίσταση του.)
Αυτά είπε ο ειδικός PeterMeni . View attachment 359616
Αυτά είναι τα ηχεία σου? Ποιο μοντέλο είναι? CM 2000 η AV3? Τα γουφερ είναι 4ιντσα?
Και είναι 2 η 2.5 δρόμων? Παίζουν δηλαδή και τα 4 γουφερακια μέχρι το Κρος με το τουιτερ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.457
Members
38.324
Νεότερο μέλος
One_Music