Πρώτη Παρουσίαση ΑΜΟΙ LC42T1E 1920Χ1080! Δηλώστε συμμετοχή!

Reaction score
0
Αυτά είναι τα τυχερά της Αθήνας. Δυστυχώς για μας απο Κρήτη αυτά είναι άπιαστα όνειρα :(. Περιμένουμε την αναλυτική παρουσίαση σας και εννοείται ότι είμαι μέσα για το Power Buy 8). Τι εννοεί με τον όρο optional Card Reader (εξωτερική ή εσωτερική συσκευή)?

Reaction score
58
ngourni said:
Αυτά είναι τα τυχερά της Αθήνας. Δυστυχώς για μας απο Κρήτη αυτά είναι άπιαστα όνειρα :(. Περιμένουμε την αναλυτική παρουσίαση σας
ontos etsi einai :? :? :(

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παντως ειλικρινα χαιρομαι διοτι σε αυτη την παρουσιαση βλεπω πολλα νεα μελη :wink:

Reaction score
83
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Παντως ειλικρινα χαιρομαι διοτι σε αυτη την παρουσιαση βλεπω πολλα νεα μελη :wink:
:D :DΑντρέα θα ήθελα να ήμουν και εγώ ΄λλά δυστηχώς θα είμαι ταξίδι. Θα έρθω όμως να την δω Δευτέρα ή Τρίτη απόγευμα να την δω και εγώ και να ακούσω αν υπάρχει την τιμή της. Με ενδιαφέρει και εμένα το power buy.

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Την Παρασκευή 28/7 θα την δούμε από κοντά στο γνωστό κατάστημα της Ηχοέκφρασης στις 8 το βράδυ!!!
Ποια είναι η διεύθυνση του καταστήματος ?

Θα υπάρχει δυνατότητα να δούμε και την 37’

Ευχαριστώ

----------------------------------
Παναγιώτης Χατζηγίαννης

Reaction score
0
Δηλωνω και εγω συμμετοχη με ενδιαφερον και για το power-buy.Ελπιζω μονο να προλαβα και να υπαρχει
χωρος.Ευχαριστω.

Reaction score
152
ngourni said:
Αυτά είναι τα τυχερά της Αθήνας. Δυστυχώς για μας απο Κρήτη αυτά είναι άπιαστα όνειρα :(. Περιμένουμε την αναλυτική παρουσίαση σας και εννοείται ότι είμαι μέσα για το Power Buy 8). Τι εννοεί με τον όρο optional Card Reader (εξωτερική ή εσωτερική συσκευή)?
....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ!!!
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ "ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ", ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΛΙΒΑΝΟ ΜΕΡΙΑ,ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΥΠΡΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "HELIOS AIRLINES" ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ.....!!!! :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
τελικά δεν μπορώ να έρθω αλλά παίξτε και κανα 1080p κλιπάκι και πείτε μας τις εντυπώσεις σας!

Reaction score
0
Επειδή παίζει ένα ψιλοσοβαρό πρόβλημα υγείας και τελευταία στιγμή θα ξέρω αν μπορώ να έρθω, ας αποδεσμεύσω τη θέση μου... Πάντως η TV με ενδιαφέρει (ίσως περισσότερο η 37άρα).

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια , οι συμμετοχες εως εδω παρακαλω για να μπορεσουμε να δουμε και τιποτα :wink:

Αυριο στις 8 κανονικα οπως εχουμε πει.

Ειστε ετοιμοι? :lol:

Reaction score
0
Εγώ έχω αρχίσει από προχθες θεραπεία με κολλύριο ClearVU....... :shock:
Άντε να δούμε ...τι θα δούμε

:D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.184
Members
38.301