Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
ontos etsi einai :? :?ngourni said:Αυτά είναι τα τυχερά της Αθήνας. Δυστυχώς για μας απο Κρήτη αυτά είναι άπιαστα όνειρα . Περιμένουμε την αναλυτική παρουσίαση σας
Αντρέα θα ήθελα να ήμουν και εγώ ΄λλά δυστηχώς θα είμαι ταξίδι. Θα έρθω όμως να την δω Δευτέρα ή Τρίτη απόγευμα να την δω και εγώ και να ακούσω αν υπάρχει την τιμή της. Με ενδιαφέρει και εμένα το power buy.ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Παντως ειλικρινα χαιρομαι διοτι σε αυτη την παρουσιαση βλεπω πολλα νεα μελη
Ποια είναι η διεύθυνση του καταστήματος ?Χρήστος Ακρατόπουλος said:Την Παρασκευή 28/7 θα την δούμε από κοντά στο γνωστό κατάστημα της Ηχοέκφρασης στις 8 το βράδυ!!!
....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ!!!ngourni said:Αυτά είναι τα τυχερά της Αθήνας. Δυστυχώς για μας απο Κρήτη αυτά είναι άπιαστα όνειρα . Περιμένουμε την αναλυτική παρουσίαση σας και εννοείται ότι είμαι μέσα για το Power Buy 8). Τι εννοεί με τον όρο optional Card Reader (εξωτερική ή εσωτερική συσκευή)?
Η τιμή για το power-buy μάλλον θα ανακοινωθεί την μέρα της παρουσίασης...stellios said:Tιμη ποτε θα ξερουμε ?
2000 ευρο νομιζω ειναι στη Γερμανια ..