Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Που να ακούσετε και την τιμή!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευτυχώς δεν χωράει η 42άρα στον χώρο μου...
Ευτυχώς δεν χωράει η 42άρα στον χώρο μου...
Περαστικά!!!kaizen said:Εμείς οι κλινήρεις, πώς θα μάθουμε την τιμή; (Ανακάλυψα οτι δεν είναι καλή ιδέα να σηκώνεις 32άρα CRT και μασίφ έπιπλα μόνος σου... Αντί για παρουσίαση Amoi μου έκαναν παρουσίαση μαγνητικού τομογράφου... )
σε τέτοια φάκα και χωρίς τυράκι μπαίνω...ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:παρτε και λιγο τυρακι
ρε σεις δεν κάνουμε μια χορηγία να του αγοράσουμε μια ψηφιακή...ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:παρτε και λιγο τυρακι(και δεν θελω κριτικες για την ποιοτητα των φωτο , ειναι τραβηγμενες απο κινητο )
Αν και δεν με ενδιαφέρουν εν γένει η LCD, αυτή την τηλεόραση θέλω να τη δω. Επσιδή το έμαθα μάλλον αργά σκέφτομαι να κάνω το εξής:ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Παιδια , οι συμμετοχες εως εδω παρακαλω για να μπορεσουμε να δουμε και τιποτα
Αυριο στις 8 κανονικα οπως εχουμε πει.
Ειστε ετοιμοι?
Έχει τακτοποιηθεί το θέμα. Καλά, ανήκεις στην ομάδα διοργανωτών και δεν έχεις πρώτος ενημερωθεί; 8)Χρήστος Ακρατόπουλος said:Λόγω κάποιας δυσκολίας της τελευταίας στιγμής θα παρακαλούσα κάποιος από τους συμμετέχοντες να φέρει μια φωτογραφική μηχανή!
Ευχαριστώ!
Δεν με ενημερώνουν για τίποτα τελικά...VIDEOMIX said:Έχει τακτοποιηθεί το θέμα. Καλά, ανήκεις στην ομάδα διοργανωτών και δεν έχεις πρώτος ενημερωθεί; 8)Χρήστος Ακρατόπουλος said:Λόγω κάποιας δυσκολίας της τελευταίας στιγμής θα παρακαλούσα κάποιος από τους συμμετέχοντες να φέρει μια φωτογραφική μηχανή!
Ευχαριστώ!
Η αλήθεια είναι οτι φταίω και εγώ, διοτι δεν απάντησα απόλυτα καταφατικά, μιας και θα το έπρατα στις 3 το μεσημέρι. :?Χρήστος Ακρατόπουλος said:Δεν με ενημερώνουν για τίποτα τελικά...VIDEOMIX said:Έχει τακτοποιηθεί το θέμα. Καλά, ανήκεις στην ομάδα διοργανωτών και δεν έχεις πρώτος ενημερωθεί; 8)Χρήστος Ακρατόπουλος said:Λόγω κάποιας δυσκολίας της τελευταίας στιγμής θα παρακαλούσα κάποιος από τους συμμετέχοντες να φέρει μια φωτογραφική μηχανή!
Ευχαριστώ!