Πρώτη Παρουσίαση ΑΜΟΙ LC42T1E 1920Χ1080! Δηλώστε συμμετοχή!

Reaction score
0
Εμείς οι κλινήρεις, πώς θα μάθουμε την τιμή; (Ανακάλυψα οτι δεν είναι καλή ιδέα να σηκώνεις 32άρα CRT και μασίφ έπιπλα μόνος σου... Αντί για παρουσίαση Amoi μου έκαναν παρουσίαση μαγνητικού τομογράφου... :( )

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
kaizen said:
Εμείς οι κλινήρεις, πώς θα μάθουμε την τιμή; (Ανακάλυψα οτι δεν είναι καλή ιδέα να σηκώνεις 32άρα CRT και μασίφ έπιπλα μόνος σου... Αντί για παρουσίαση Amoi μου έκαναν παρουσίαση μαγνητικού τομογράφου... :( )
Περαστικά!!!

Αύριο μετά την παρουσίαση θα ανοίξω 2 καινούργια θέματα. Ένα με τις εντυπώσεις μας και ένα για να ξεκινήσει το power-buy (αν μας αρέσει η τηλεόραση φυσικά...).

Η τιμή θα ανακοινωθεί με τον γνωστό τρόπο (pm) καθώς θα ισχύει μόνο για τα μέλη του avsite.

Αύριο θα ανακοινωθεί και πότε θα τελειώσει το power-buy. Πάντως θα περιμένουμε να γυρίσουν όλοι από τις διακοπές τους...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
παρτε και λιγο τυρακι(και δεν θελω κριτικες για την ποιοτητα των φωτο , ειναι τραβηγμενες απο κινητο :lol:)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.262
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
παρτε και λιγο τυρακι
σε τέτοια φάκα και χωρίς τυράκι μπαίνω... :lol:

Reaction score
14
καλό τέστ!!!!

Χρήστο για στείλε μου τιμή πληζ με ΠΜ να δούμε αν θα κάνουμε παιχνίδι!!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
παρτε και λιγο τυρακι(και δεν θελω κριτικες για την ποιοτητα των φωτο , ειναι τραβηγμενες απο κινητο :lol:)
ρε σεις δεν κάνουμε μια χορηγία να του αγοράσουμε μια ψηφιακή...
Μας έχει ξεκατινιάσει με φωτό από το κινητό...

Και στο τέλος αναφέρει...δεν θέλω κριτικές... :lol: :lol:
Καβουράκια, θα στην παρουμε εμείς :p :p

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.764
Καλά λες Βαγγέλη, χάλια βγήκαν οι φωτογραφίες... :p :lol:

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Παιδια , οι συμμετοχες εως εδω παρακαλω για να μπορεσουμε να δουμε και τιποτα :wink:

Αυριο στις 8 κανονικα οπως εχουμε πει.

Ειστε ετοιμοι? :lol:
Αν και δεν με ενδιαφέρουν εν γένει η LCD, αυτή την τηλεόραση θέλω να τη δω. Επσιδή το έμαθα μάλλον αργά σκέφτομαι να κάνω το εξής:

Αφού μένω στα 3 λεπτά με το μηχανάκι θα περάσω μπας και έχει καμμιά θέση (από ακύρωση τελευταίας στιγμής). Αν έχει μένω, αλλιώς φεύγω.

Συμφωνάτε?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Λόγω κάποιας δυσκολίας της τελευταίας στιγμής θα παρακαλούσα κάποιος από τους συμμετέχοντες να φέρει μια φωτογραφική μηχανή!

Ευχαριστώ!

V

VIDEOMIX

Guest
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Λόγω κάποιας δυσκολίας της τελευταίας στιγμής θα παρακαλούσα κάποιος από τους συμμετέχοντες να φέρει μια φωτογραφική μηχανή!

Ευχαριστώ!
Έχει τακτοποιηθεί το θέμα. Καλά, ανήκεις στην ομάδα διοργανωτών και δεν έχεις πρώτος ενημερωθεί; :lol: 8)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
VIDEOMIX said:

Ευχαριστώ!
Έχει τακτοποιηθεί το θέμα. Καλά, ανήκεις στην ομάδα διοργανωτών και δεν έχεις πρώτος ενημερωθεί; :lol: 8)
Δεν με ενημερώνουν για τίποτα τελικά... :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
VIDEOMIX said:

Ευχαριστώ!
Δεν με ενημερώνουν για τίποτα τελικά... :lol: :lol: :lol:
Η αλήθεια είναι οτι φταίω και εγώ, διοτι δεν απάντησα απόλυτα καταφατικά, μιας και θα το έπρατα στις 3 το μεσημέρι. :?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.032
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic