28 Ιουλίου 2006 #61 Χρήστος Ακρατόπουλος Επίτιμο μέλος Μηνύματα 14.836 Reaction score 53 12 pm σε 3 ώρες!!!! :shock: :shock: :shock:
28 Ιουλίου 2006 #62 V VIDEOMIX Guest Xρήστο, εγώ μπορώ να σου στείλω pm διοτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η είσαι στο φούλ όπως πρίν κάτι μέρρες;
Xρήστο, εγώ μπορώ να σου στείλω pm διοτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η είσαι στο φούλ όπως πρίν κάτι μέρρες;
28 Ιουλίου 2006 #63 azralil Μηνύματα 888 Reaction score 2 Χρήστο και γω σου έστειλα κανα δυο PM αλλά μάλλον δεν έφτασαν ποτέ... όποτε μπορέσεις στείλε μου και μένα την τιμή..
Χρήστο και γω σου έστειλα κανα δυο PM αλλά μάλλον δεν έφτασαν ποτέ... όποτε μπορέσεις στείλε μου και μένα την τιμή..
29 Ιουλίου 2006 #67 stellios Μηνύματα 928 Reaction score 375 Παρακαλω ενα pm me τιμη και ποτε [ αν ξερουμε ] παραλαβη ευχαριστω.........
31 Ιουλίου 2006 #70 Χρήστος Ακρατόπουλος Επίτιμο μέλος Μηνύματα 14.836 Reaction score 53 Eπειδή από αύριο 1 Αυγούστου θα λείπω για διακοπές και δεν γνωρίζω αν θα έχω πρόσβαση σε Internet για την τιμή της ΑΜΟΙ μπορείτε να στέλνετε pm στον ΑΝΔΡΕΑ Κ. και στον Νίκο Τσαρουχά.
Eπειδή από αύριο 1 Αυγούστου θα λείπω για διακοπές και δεν γνωρίζω αν θα έχω πρόσβαση σε Internet για την τιμή της ΑΜΟΙ μπορείτε να στέλνετε pm στον ΑΝΔΡΕΑ Κ. και στον Νίκο Τσαρουχά.