Πως βάζεις τέλος ρε γαμωτο…..

gid

Reaction score
9.922
Εξηγησε μου σε παρακαλω τι ακριβως εννοεις με την λεξη κιτ.
Αυτό που εσύ αποκάλεσες "Αγοραζεις κομμενα στα μετρα σου". Αυτή σου η αναφορά είναι που με κάνει να γράφω για κιτ.

Reaction score
67
Αυτό που εσύ αποκάλεσες "Αγοραζεις κομμενα στα μετρα σου". Αυτή σου η αναφορά είναι που με κάνει να γράφω για κιτ.
Τα ξυλα συντροχε για τις καμπινες που εχεις σχεδιασει. Πχ κοντρα πλακε 40mm 31.4 x 137.2. Ελπιζω να εγινα κατανοητος 😆

Reaction score
9.545
Εσείς οι πολυκάναλοι όταν αναβαθμίζετε ... τι αλλάζετε ; 12+ ηχεία και ενισχυτή ; :D

Α, για αυτό δεν αναβαθμίζετε συχνά (ποτέ). :D
Οι πολυκάναλοι δεν είναι κάτι συμπαγές. Υπάρχουν και εδώ τάσεις.
Αν έχεις το μικρόβιο της αναβάθμισης θα βρεις κάτι να αλλάξεις.
Η τελευταία και τελική αναβάθμιση ήταν να προμηθευτώ βάσεις για τα υπογουφερ.
Στην χειρότερη περίπτωση δεν θα υπάρξει κάποια αντιληπτή διαφορά σκέφτηκα και σίγουρα δεν θα χειροτερεύσει την κατάσταση. Στην καλύτερη θα αντιληφθώ μια αλλαγή εννοείται προς την σωστή κατεύθυνση.
Όλα αυτά βέβαια έχουν πολύ μικρή επίδραση. Αν σου αλλάξω την καμπύλη από reference σε flat ή πειράξω Την φάση στα σαμπ θα καταλάβεις τι εστι διαφορά.
Όλες αυτές οι περίφημες αναβαθμίσεις που ακούς από τους audio people είναι κατά βάση του....... κωλου :lolsign:

Σκέψου μόνον ότι έχεις μια α αντήχηση στον χώρο και ο ήχος από την βιόλα βρίσκεται ακόμη στο δωμάτιο όταν μπαίνει το πιάνο. Ε άλλαξε ηχεία να δω τι θα καταλάβεις :biggrin:

Reaction score
583
Πόσες φορές δεν έχω πει ως εδω φτάνει…
Πόσες φορές είπα αυτό είναι και δεν θέλω άλλο, πόσες φορές δεν είπα κουράστηκα πια φτάνει.
Και κάθε φορά , άντε ξανά μάνα με τρώει ο άπαυτος μου και άντε κάτι ακόμη θα αλλάξω και τέλος.
Ένα σκασμό μηχανήματα , αλλά τόσα ηχεια , άντε και συσκευές και ευτυχώς όχι μεγάλη ενασχόληση με καλωδια.
Τι είναι αυτό αναρωτιέμαι που προκύπτει από το μου αρέσει τόσο…..αλλά θέλω και κάτι καλύτερο ακόμη.
Πως είναι δυνατόν να λες παίζει μια χαρά , είμαι τόσο ευχαριστημένος , όσοι έχουν ακούσει εδώ λένε τα καλύτερα αλλά εγώ λέω άντε μια ακόμη.
Εδώ και καμπόσο καιρό δεν εχω αλλάξει είτε ηχεια , είτε ενισχυτή , είτε τις υπόλοιπες συσκευές αλλά όλο και κοιτάζω αγγελίες.
Μα αφού με ικανοποιεί γιατί το κάνω αυτό;
Σήμερα άκουγα μουσική από τις 9 το πρωί εως τις 3 το μεσημέρι.
Ακατάπαυστα για 6 ώρες και δεν ένιωσα κόπωση ούτε λεπτό , αφού το εχω στήσει σωστά , τουλάχιστον έτσι δείχνει.
Αφορμή βέβαια μια αγγελία ηχείων στην χ.ε που τη καλό βλέπω εδώ και ένα δίμηνο και σήμερα αποφάσισα να καλέσω τον πωλητη , ένα καθ όλα ευγενικό άνθρωπο , που απλά είπαμε θα βρεθούμε από κοντά μες στην εβδομάδα.
Το γιατί με ενοχλεί όμως , για να πάω στην αρχή του ποστ , τι σιχτηρια συμβαίνει μες το μυαλό μας και μας κάνει να μην χορταίνουμε ποτέ.
Αχαριστία ίσως …..παραφροσύνη , έλλειψη τι ρε γαμωτο;
Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.
Όποιος είναι μέσα σε αυτό το χόμπι ίδιες ανησυχίες έχει, εγώ πάντως δεν μετάνιωσα για τα λεφτά πού έχω δώσει, πέρασα και περνάω καλά με μουσικη, μηχανήματα και ανθρώπους πού γνώρισα έτσι και αλλιώς και αυτή την τρέλα να μην είχαμε κάπου αλλού θα τα τρώγαμε ίσως και και σε κάτι χειρότερο. Καλά είναι πάμε παρακάτω

Reaction score
22.308
Οι πολυκάναλοι δεν είναι κάτι συμπαγές. Υπάρχουν και εδώ τάσεις.
Αν έχεις το μικρόβιο της αναβάθμισης θα βρεις κάτι να αλλάξεις.
Η τελευταία και τελική αναβάθμιση ήταν να προμηθευτώ βάσεις για τα υπογουφερ.
Στην χειρότερη περίπτωση δεν θα υπάρξει κάποια αντιληπτή διαφορά σκέφτηκα και σίγουρα δεν θα χειροτερεύσει την κατάσταση. Στην καλύτερη θα αντιληφθώ μια αλλαγή εννοείται προς την σωστή κατεύθυνση.
Όλα αυτά βέβαια έχουν πολύ μικρή επίδραση. Αν σου αλλάξω την καμπύλη από reference σε flat ή πειράξω Την φάση στα σαμπ θα καταλάβεις τι εστι διαφορά.
Όλες αυτές οι περίφημες αναβαθμίσεις που ακούς από τους audio people είναι κατά βάση του....... κωλου :lolsign:

Σκέψου μόνον ότι έχεις μια α αντήχηση στον χώρο και ο ήχος από την βιόλα βρίσκεται ακόμη στο δωμάτιο όταν μπαίνει το πιάνο. Ε άλλαξε ηχεία να δω τι θα καταλάβεις :biggrin:
Δεν ξέρω αυτές δεν είναι αναβαθμίσεις, ανήκουν στον κλάδο του ΠΑΗ.

Τι πρόβλημα να μένει και λίγο η βιόλα στο δωμάτιο. Ωραίο, σαν αίθουσα κλασικής.

:D

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.194
Δεν υπάρχει ΚΙΤ σε ξύλα.
Μόνο κάτι υλικά ηχείων , μεγάφωνα, κροςς και τα ρέστα.
ΚΙΤ ξύλων δεν υπάρχει .
Μόνο αυτό που λέει ο MOUSITSAS ξύλα κομμένα στα μέτρα σου.

Reaction score
9.545
Δεν ξέρω αυτές δεν είναι αναβαθμίσεις, ανήκουν στον κλάδο του ΠΑΗ.

Τι πρόβλημα να μένει και λίγο η βιόλα στο δωμάτιο. Ωραίο, σαν αίθουσα κλασικής.

:D
Μπορεις να στειλεις το πολυκαναλικο μαραφέτι στα κεντρικά για να το εξοπλίσουν με νέα dac.
Μετα όμως θέλω μετρήσεις να δω και γω τι άλλαξε :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.643
Απολαύστε υπεύθυνα χωρίς να τσακωθείτε, με το παμπάλαιο σύστημα που έχω και το παρακάτ υλικό με έχει γίνει η τρίχα κάγκελο!! :drinks:
1000012792.jpg

gid

Reaction score
9.922
Δεν υπάρχει ΚΙΤ σε ξύλα.
ΚΙΤ ξύλων δεν υπάρχει .
Αναφέρομαι σε τέτοια:

1. Parts Express (USA & International)
2. Madisound (USA)
3. SoundImports (EU)
4. DIY Audio Heaven (Netherlands)
  • Website: www.diyaudioheaven.nl (Sells via Etsy)
  • What they offer:
    • CNC-cut Baltic birch flat-packs for popular designs (e.g., C-Notes).
5. Troels Gravesen (Denmark)
  • Website: www.troelsgravesen.dk
  • What they offer:
    • Premium kits with detailed cabinet plans (plywood/MDF).
    • Note: Some kits require self-sourcing wood or CNC cutting.
6. eBay / Etsy (Global)
  • Search for:
    • "Baltic birch speaker flat-pack"
    • "Hi-Fi speaker kit with cabinet"
  • Sellers often offer custom cuts for specific designs.

Reaction score
9.545
Ε, καλά εσένα και κατά την κρίση σου ... όλοι τρέλα σου πουλάνε. :D
Θα σου φανεί αστείο, ίσως και όχι :sneaky:

Όταν ξεκίνησα να συμμετέχω στο φόρουμ το μόνο άτομο που δεν μπορούσα να κατανοήσω ήταν ο Μπουτχιας.
Πλέον το μόνο άτομο που καταλαβαίνω είναι αυτός :lolsign:

Reaction score
22.308
Θα σου φανεί αστείο, ίσως και όχι :sneaky:

Όταν ξεκίνησα να συμμετέχω στο φόρουμ το μόνο άτομο που δεν μπορούσα να κατανοήσω ήταν ο Μπουτχιας.
Πλέον το μόνο άτομο που καταλαβαίνω είναι αυτός :lolsign:
Καθόλου αστείο ... όμως :

Την στιγμή που αρχίσεις να κατανοείς τον @Bhutia είναι ένα σήμα - μήνυμα ότι πρέπει να εγκαταλείψεις (να βάλεις ένα τέλος που λέει και το νήμα) το audio. Έχεις μπεί πολύ βαθιά. :D :D

Μετά απο αυτόν είναι ο John @JOHN MARKOU

:D 😍

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.550
Δεν υπάρχει ΚΙΤ σε ξύλα.
ΚΙΤ ξύλων δεν υπάρχει .
Αχ, ξύλο που θα θελαν μερικοί...

Αυτό το ΄΄πώς βάζεις τέλος΄΄ του τίτλου έφερε στο δικό μου νου το παρακάτω παρελκόμενο :

1748801910874.png

Τι είναι τούτο πάλι... Η μια άκρη φοράει εναλλακτικούς ακροδέκτες για να συνδέεται σε οποιαδήποτε ελεύθερη υποδοχή των συσκευών. Η άλλη άκρη με το εικονικό φις μπαίνει στην πρίζα χωρίς όμως οι πόλοι του ρεύματος και του ουδετέρου να είναι πουθενά συνδεδεμένοι παρά μόνο ο πόλος της γείωσης μέσω του οποίου θα γειώνονται υποτίθεται οι ... κυκλωματικές πλακέτες των συσκευών. Δεν σταματά όμως εδώ... Στο schuko περιέχεται και ειδικό...κάρβουνο (Bincho-Tan) που απελευθερώνει ανιόντα για να εξουδετέρωνε πιο αποτελεσματικά διάφορους ηλεκτρονικούς θορύβους. Έστω και αν δεν απελευθερώνει όσα ανιόντα υπόσχεται τουλάχιστον θα έκανε για... BBQ.

Πώς να βρεθεί εύλογη άκρη σε αυτό...Πιθανή διάσπαση σε υφιστάμενα δικτυώματα γείωσης μονού σημείου και παρουσία εύφλεκτων υλικών πάνω σε πρίζες...Καθένας να χει ... τέλος που θα του άξιζε... :sneaky:

Reaction score
4.785
Αχ, ξύλο που θα θελαν μερικοί...

Αυτό το ΄΄πώς βάζεις τέλος΄΄ του τίτλου έφερε στο δικό μου νου το παρακάτω παρελκόμενο :

View attachment 368938

Τι είναι τούτο πάλι... Η μια άκρη φοράει εναλλακτικούς ακροδέκτες για να συνδέεται σε οποιαδήποτε ελεύθερη υποδοχή των συσκευών. Η άλλη άκρη με το εικονικό φις μπαίνει στην πρίζα χωρίς όμως οι πόλοι του ρεύματος και του ουδετέρου να είναι πουθενά συνδεδεμένοι παρά μόνο ο πόλος της γείωσης μέσω του οποίου θα γειώνονται υποτίθεται οι ... κυκλωματικές πλακέτες των συσκευών. Δεν σταματά όμως εδώ... Στο schuko περιέχεται και ειδικό...κάρβουνο (Bincho-Tan) που απελευθερώνει ανιόντα για να εξουδετέρωνε πιο αποτελεσματικά διάφορους ηλεκτρονικούς θορύβους. Έστω και αν δεν απελευθερώνει όσα ανιόντα υπόσχεται τουλάχιστον θα έκανε για... BBQ.

Πώς να βρεθεί εύλογη άκρη σε αυτό...Πιθανή διάσπαση σε υφιστάμενα δικτυώματα γείωσης μονού σημείου και παρουσία εύφλεκτων υλικών πάνω σε πρίζες...Καθένας να χει ... τέλος που θα του άξιζε... :sneaky:
Must have, order now. :superman:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.466
Members
38.456
Νεότερο μέλος
Seeyou