Πως βάζεις τέλος ρε γαμωτο…..

Reaction score
4.810
Μην μπερδεύετε τους ήχους με την μουσική.
Μην μπερδεύετε την live μουσική με την μουσική αναπαραγωγή.

Αποδεχτείτε την αλήθεια. Όποιος ψάχνεται με το σύστημα του το κάνει..
-γιατί ακόμα δεν έχει καταλήξει στο τι θέλει, κλασική περίπτωση άγνοιας
- ή γιατί θέλει να το αναβαθμίσει
Υπάρχουν βέβαια και άλλες κατηγορίες χομπιστών που δεν χρειάζεται να αναφερθούν τώρα.

Reaction score
5.747
Πόσες φορές δεν έχω πει ως εδω φτάνει…
Πόσες φορές είπα αυτό είναι και δεν θέλω άλλο, πόσες φορές δεν είπα κουράστηκα πια φτάνει.
Πρώτο βήμα απεξάρτησης από την αναβαθμισίτιδα:
διαγραφή από αυτό και άλλα παρόμοια forums...χα χα χα

Reaction score
4.810
..αν από την άλλη αναρωτιέστε πόσο καλά παίζει το σύστημα σας .
υπάρχει η Επερεσία που μπορεί να σας δώσει την σχετική πιστοποίηση. :king:
(Πληροφορίες εντός)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.566
...

Να γιατί δεν υπάρχουν θύματα, παρά μόνον εθελοντές. Βάλτα κάτω, αποφάσισε και πράξε.

Αυτά...
Διαπιστώνεται επίσης ότι οι εθελοντές της γνωστικής ασυμφωνίας μπορούν κάλλιστα ν'απομονώσουν οποιοδήποτε χωρίο της ενδελεχούς ανάλυσης ως αφετηρία για δικές τους βολικές εκδοχές... Το επισημαίνω με έναυσμα σχόλιο που ακολούθησε σε επόμενη σελίδα άλλο χιουμοριστικό σχετικά με τα πολυκαναλικά setup που επιφέρουν υποτίθεται μεγαλύτερους περιορισμούς ως προς τη θέση ακρόασης.... Δεν υπάρχει τέλος...
τι να σου πω , εγώ νόμιζα πως ο μόνος λόγος που μετράνε τα directivity κλπ είναι για να μπορείς να κουνιέσαι, δεν μιλάμε για πάνελ που θέλουν λίγο πολύ να είσαι βιδωμένος. αλλά τι φάση εγώ νόμιζα πως στο πολυκάναλο ήταν πολύ απλά για να μπορείς να κινείσαι και να παίρνουν πολλά άτομα καλή εμπειρία οπουδήποτε κι αν κάθονται. τώρα άμα είναι να βάλω πολυκάναλο και να με θέλει βιδωμένο στο sweet spot για να απολαύσω, να μου λείπει :tongue: νομίζω δεν μας τα λες καλά NK! - πλάκα κάνω
Προς αποφυγήν παρανοήσεων από την πλάκα, η ανάγκη για ευρύτητα εκτός της ομοιομορφίας στη διασπορά είναι άκρως απαραίτητη περισσότερο στα δικαναλικά setup ακριβώς για να προκύπτει μια αποδεκτή αίσθηση περιέλιξης με σχετική ευελιξία ως προς τη θέση ακρόασης στην απόπειρα να υπερκεραστούν όσοι περιορισμοί συνεπάγονται από τα δύο μονάχα κανάλια.

Reaction score
22.358
Διαπιστώνεται επίσης ότι οι εθελοντές της γνωστικής ασυμφωνίας μπορούν κάλλιστα ν'απομονώσουν οποιοδήποτε χωρίο της ενδελεχούς ανάλυσης ως αφετηρία για δικές τους βολικές εκδοχές... Το επισημαίνω με έναυσμα σχόλιο που ακολούθησε σε επόμενη σελίδα άλλο χιουμοριστικό σχετικά με τα πολυκαναλικά setup που επιφέρουν υποτίθεται μεγαλύτερους περιορισμούς ως προς τη θέση ακρόασης.... Δεν υπάρχει τέλος...

Προς αποφυγήν παρανοήσεων από την πλάκα, η ανάγκη για ευρύτητα εκτός της ομοιομορφίας στη διασπορά είναι άκρως απαραίτητη περισσότερο στα δικαναλικά setup ακριβώς για να προκύπτει μια αποδεκτή αίσθηση περιέλιξης με σχετική ευελιξία ως προς τη θέση ακρόασης στην απόπειρα να υπερκεραστούν όσοι περιορισμοί συνεπάγονται από τα δύο μονάχα κανάλια.
Για την "πειρέλιξη" που λες αυτό ισχύει και για τα live (και την "πραγματικότητα") σε μια κλειστή αίθουσα. Και στην αίθουσα κλασικής. Οπότε ; Που ακριβώς είναι η πλάκα ; Καμία πλάκα.

Αλλά και η δεύτερη παράγραφος που αναφέρεσαι σε πλυκάναλη αναπαραγωγή πάλι επιτυγχάνεται σε συγκεκριμένη θέση. (θέσεις).

Εάν δε, αναφέρεσαι απλώς σε ισορροπία του FR και ανακλάσεων (ή διαμόρφωσης τους) εντός ενός χώρου σαν παράγοντας της όποιας περιέλιξης αυτής... αυτό επιτυγχάνεται και με δικάναλο.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.566
Άμα επιθυμούμε να προσλαμβάνουμε ύψιστη αληθοφάνεια περιέλιξης όπως θα συνέβαινε λ.χ. σε μια Λυρική Αίθουσα τότε δεν θ'αντέχαμε ν'ακούμε ηχοσυστήματα... Δεν βάζουμε τέλος παρά μόνο... έλος.

Reaction score
22.358
Άμα επιθυμούμε να προσλαμβάνουμε ύψιστη αληθοφάνεια περιέλιξης όπως θα συνέβαινε λ.χ. σε μια Λυρική Αίθουσα τότε δεν θ'αντέχαμε ν'ακούμε ηχοσυστήματα... Δεν βάζουμε τέλος παρά μόνο... έλος.
Και ποια αλήθεια και πραγματικότητα (καλύτερη απο αυτήν) κυνηγάτε δηλαδή ;

Του ανοιχτού χώρου ; Αυτή είναι πάλι άλλο πράγμα, εντελώς διαφορετικό.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.566
Και ποια αλήθεια και πραγματικότητα (καλύτερη απο αυτήν) κυνηγάτε δηλαδή ;

Του ανοιχτού χώρου ; Αυτή είναι πάλι άλλο πράγμα, εντελώς διαφορετικό.
Προσωπικά δεν κυνηγώ καμίαν αλήθεια στην ηχητική αναπαραγωγή.

Reaction score
22.358
Προσωπικά δεν κυνηγώ καμίαν αλήθεια στην ηχητική αναπαραγωγή.
Το consensus είναι να κυνηγάει κάποιος αυτήν της αίθουσας κλασικής.

Το σχόλιο σου απλώς δεν καταλάβα εάν και τι ακριβώς θέλει να στηλιτεύσει. Εγώ δεν διαφωνώ με αυτό σαν σκοπό και στόχο κάποιου και ότι κατφέρει σαν ποσοστό αληθοφάνειας αυτού ώς στόχου, εάν αυτό επιζητάει.. Στην θεωρία (και στην πράξη) όντως απο άποψη χωρικής πληροφορίας αυτό επιτυγχάνεται ιδανικά καλύτερα με το πολυκάναλο. Η περιέλιξη όμως δεν είναι νομίζω προνόμιο μόνο της πολυκαναλικής εγγραφής.Εξαρτάται απο την θέση που κάθεσαι σε μια αίθουσα κλασικής. Το ίδιο και το βάθος, πλάτος της σκηνής που αντιλαμβάνεσαι.
Εντάξει… πριν φτάσουμε εκεί… ας κάνουμε ένα check up ντοπαμινης
:roflmao:
Κομμένα όλα , απο ταξίδια και τσιγάρο μέχρι σέξ. :D Έτρεχε και σε αγώνες. Αυτό φταίει. :D

Last edited:

Reaction score
4.810
Στην θεωρία (και στην πράξη) όντως απο άποψη χωρικής πληροφορίας αυτό επιτυγχάνεται ιδανικά καλύτερα με το πολυκάναλο.
:banned:
Κάτι δεν κάνεις καλά σπίτι σου μου φαίνεται.
χάλασε και ο Θήβας
:help:

Reaction score
22.358
:banned:
Κάτι δεν κάνεις καλά σπίτι σου μου φαίνεται.
χάλασε και ο Θήβας
:help:
Δεν ξέρω τι λέτε όλοι ... εγω εάν και διαφωνούσα σε πολλά με τον ΠΑΗ ... μου λείπει. Η απόφαση του να μην συμμετέχει πιά, καλή μεν για αυτόν αλλά κακή για εμένα. :D Πες του πολλά χαιρετίσματα. Δεν θα μαθαίνω και για garage πλέον απο κανέναν που μου άρεσε και ήξερε πολλά. Τhree chords and the truth (πες του λέει ο thva) που παρόλο αναφέρεται συνήθως για την κάντρυ (που δεν του άρεσε) ισχύει και για το garage.

Last edited:

Reaction score
4.810
Είσαι από τους λίγους που γούσταρες τον ΠΑΗ.
Διαβάζει το forum απ' έξω. Διάβασε ότι έγραψες.
👍

Reaction score
670
Είσαι από τους λίγους που γούσταρες τον ΠΑΗ.
Διαβάζει το forum απ' έξω. Διάβασε ότι έγραψες.
👍
Όχι και από τους λίγους…..
Μια χαρά ήταν (και είναι) με χαρίσματα και ελλατωματα σαν όλοι μας….
Στα ελλατωματα ,του καταλογίζω τα καλωδια που συνεχίζει ανελλιπώς να αγοράσει ο άτιμος……
Θεωρώ σε πολλούς έχει λείψει…

Reaction score
2.145
Δεν ξέρω τι λέτε όλοι ... εγω εάν και διαφωνούσα σε πολλά με τον ΠΑΗ ... μου λείπει. Η απόφαση του να μην συμμετέχει πιά, καλή μεν για αυτόν αλλά κακή για εμένα. :D Πες του πολλά χαιρετίσματα. Δεν θα μαθαίνω και για garage πλέον απο κανέναν που μου άρεσε και ήξερε πολλά. Τhree chords and the truth (πες του λέει ο thva) που παρόλο αναφέρεται συνήθως για την κάντρυ (που δεν του άρεσε) ισχύει και για το garage.
τιδαλ.jpg
κοίτα τι μαγείρεψε το tidal αυτη τη φορά στο discovery... εμένα πάντως μου άρεσε. αν και δεν είναι αυστηρώς γκαραζ οπότε θα έπαιρνα νευριασμένη φατσούλα αμα ήταν μαζί μας :D (κριμα που δεν είναι:()

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.494
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$