- Reaction score
- 9.555
Περάσαμε στα audiobooks των δώδεκα ωρών με ρομποτικές φωνές κατάλληλες για ύπνο για τον @kanakiani
Αποδεχτείτε την αλήθεια
Πρώτο βήμα απεξάρτησης από την αναβαθμισίτιδα:Πόσες φορές δεν έχω πει ως εδω φτάνει…
Πόσες φορές είπα αυτό είναι και δεν θέλω άλλο, πόσες φορές δεν είπα κουράστηκα πια φτάνει.
Διαπιστώνεται επίσης ότι οι εθελοντές της γνωστικής ασυμφωνίας μπορούν κάλλιστα ν'απομονώσουν οποιοδήποτε χωρίο της ενδελεχούς ανάλυσης ως αφετηρία για δικές τους βολικές εκδοχές... Το επισημαίνω με έναυσμα σχόλιο που ακολούθησε σε επόμενη σελίδα άλλο χιουμοριστικό σχετικά με τα πολυκαναλικά setup που επιφέρουν υποτίθεται μεγαλύτερους περιορισμούς ως προς τη θέση ακρόασης.... Δεν υπάρχει τέλος......
Να γιατί δεν υπάρχουν θύματα, παρά μόνον εθελοντές. Βάλτα κάτω, αποφάσισε και πράξε.
Αυτά...
Προς αποφυγήν παρανοήσεων από την πλάκα, η ανάγκη για ευρύτητα εκτός της ομοιομορφίας στη διασπορά είναι άκρως απαραίτητη περισσότερο στα δικαναλικά setup ακριβώς για να προκύπτει μια αποδεκτή αίσθηση περιέλιξης με σχετική ευελιξία ως προς τη θέση ακρόασης στην απόπειρα να υπερκεραστούν όσοι περιορισμοί συνεπάγονται από τα δύο μονάχα κανάλια.τι να σου πω , εγώ νόμιζα πως ο μόνος λόγος που μετράνε τα directivity κλπ είναι για να μπορείς να κουνιέσαι, δεν μιλάμε για πάνελ που θέλουν λίγο πολύ να είσαι βιδωμένος. αλλά τι φάση εγώ νόμιζα πως στο πολυκάναλο ήταν πολύ απλά για να μπορείς να κινείσαι και να παίρνουν πολλά άτομα καλή εμπειρία οπουδήποτε κι αν κάθονται. τώρα άμα είναι να βάλω πολυκάναλο και να με θέλει βιδωμένο στο sweet spot για να απολαύσω, να μου λείπεινομίζω δεν μας τα λες καλά NK! - πλάκα κάνω
Για την "πειρέλιξη" που λες αυτό ισχύει και για τα live (και την "πραγματικότητα") σε μια κλειστή αίθουσα. Και στην αίθουσα κλασικής. Οπότε ; Που ακριβώς είναι η πλάκα ; Καμία πλάκα.Διαπιστώνεται επίσης ότι οι εθελοντές της γνωστικής ασυμφωνίας μπορούν κάλλιστα ν'απομονώσουν οποιοδήποτε χωρίο της ενδελεχούς ανάλυσης ως αφετηρία για δικές τους βολικές εκδοχές... Το επισημαίνω με έναυσμα σχόλιο που ακολούθησε σε επόμενη σελίδα άλλο χιουμοριστικό σχετικά με τα πολυκαναλικά setup που επιφέρουν υποτίθεται μεγαλύτερους περιορισμούς ως προς τη θέση ακρόασης.... Δεν υπάρχει τέλος...
Προς αποφυγήν παρανοήσεων από την πλάκα, η ανάγκη για ευρύτητα εκτός της ομοιομορφίας στη διασπορά είναι άκρως απαραίτητη περισσότερο στα δικαναλικά setup ακριβώς για να προκύπτει μια αποδεκτή αίσθηση περιέλιξης με σχετική ευελιξία ως προς τη θέση ακρόασης στην απόπειρα να υπερκεραστούν όσοι περιορισμοί συνεπάγονται από τα δύο μονάχα κανάλια.
Και ποια αλήθεια και πραγματικότητα (καλύτερη απο αυτήν) κυνηγάτε δηλαδή ;Άμα επιθυμούμε να προσλαμβάνουμε ύψιστη αληθοφάνεια περιέλιξης όπως θα συνέβαινε λ.χ. σε μια Λυρική Αίθουσα τότε δεν θ'αντέχαμε ν'ακούμε ηχοσυστήματα... Δεν βάζουμε τέλος παρά μόνο... έλος.
Προσωπικά δεν κυνηγώ καμίαν αλήθεια στην ηχητική αναπαραγωγή.Και ποια αλήθεια και πραγματικότητα (καλύτερη απο αυτήν) κυνηγάτε δηλαδή ;
Του ανοιχτού χώρου ; Αυτή είναι πάλι άλλο πράγμα, εντελώς διαφορετικό.
Εντάξει… πριν φτάσουμε εκεί… ας κάνουμε ένα check up ντοπαμινηςΗρωίνη: σίγουρο τέλος.
Το consensus είναι να κυνηγάει κάποιος αυτήν της αίθουσας κλασικής.Προσωπικά δεν κυνηγώ καμίαν αλήθεια στην ηχητική αναπαραγωγή.
Κομμένα όλα , απο ταξίδια και τσιγάρο μέχρι σέξ.Εντάξει… πριν φτάσουμε εκεί… ας κάνουμε ένα check up ντοπαμινης
![]()
Στην θεωρία (και στην πράξη) όντως απο άποψη χωρικής πληροφορίας αυτό επιτυγχάνεται ιδανικά καλύτερα με το πολυκάναλο.
Δεν ξέρω τι λέτε όλοι ... εγω εάν και διαφωνούσα σε πολλά με τον ΠΑΗ ... μου λείπει. Η απόφαση του να μην συμμετέχει πιά, καλή μεν για αυτόν αλλά κακή για εμένα.
Κάτι δεν κάνεις καλά σπίτι σου μου φαίνεται.
χάλασε και ο Θήβας
Όχι και από τους λίγους…..Είσαι από τους λίγους που γούσταρες τον ΠΑΗ.
Διαβάζει το forum απ' έξω. Διάβασε ότι έγραψες.
![]()
Δεν ξέρω τι λέτε όλοι ... εγω εάν και διαφωνούσα σε πολλά με τον ΠΑΗ ... μου λείπει. Η απόφαση του να μην συμμετέχει πιά, καλή μεν για αυτόν αλλά κακή για εμένα.Πες του πολλά χαιρετίσματα. Δεν θα μαθαίνω και για garage πλέον απο κανέναν που μου άρεσε και ήξερε πολλά. Τhree chords and the truth (πες του λέει ο thva) που παρόλο αναφέρεται συνήθως για την κάντρυ (που δεν του άρεσε) ισχύει και για το garage.