Πόσα Watt χρειαζόμαστε?

Reaction score
9.053
παντως συμφωνα με την νομοθεσια τα 85db ειναι το ανωτατο οριο αναληψης μετρων για την προστασια της ακοης:D

σιγα ρε παιδες χαιενταδες θα κουφαθειτε με τα 88αρια db....

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
παντως συμφωνα με την νομοθεσια τα 85db ειναι το ανωτατο οριο αναληψης μετρων για την προστασια της ακοης:D

σιγα ρε παιδες χαιενταδες θα κουφαθειτε με τα 88αρια db....
Εγώ σαν ψιλοκουφός τα θέλω τα ντιμπιά μου

Reaction score
9.053
Εγώ σαν ψιλοκουφός τα θέλω τα ντιμπιά μου
:D
βασικα ισχυει αυτο που λενε οτι οι χαιενταδες βαζουν παραπανω απ οσο πρεπει δυνατα το ηχοσυστημα για να δειξουν οτι δεν παραμορφωνει.....απλως κουφαινει..ειπαμε απο τα 85 και πανω θελει ληψη μετρων για την προστασια της ακοης.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Όσοι τυχαίνει να ακούτε και κλασσική να γνωρίζετε οτι διαφορές 20 db εντός του ιδίου κομματιού είναι συχνές .
Συνεπώς θα ζητηθεί από τον ενισχυτή να δώσει ακαριαία πολλά βατ και αν δεν τα έχει θα κλιπάρει .
Το εγώ ακούω σιγά οπότε και 3 πχιοτικά βατάκια μου φτάνουν είναι κουβέντες που "λάμπουν ":whistling:

Reaction score
9.053
Αυτά είναι προ μνημονίων που είχαμε αυτιά.
Τώρα άλλαξαν οι συνθήκες και είμαστε με περισσότερα ντιμπιά
βασικα αυτο που ειπα παραπανω ειναι σχετικο και δεν ειναι ολοσωστο γιατι ειναι με σταθμισμενες μεσες τιμες

για παραδειγμα αν ακους στα 92 db τοτε σε 1,5 ωρα εχεις πιασει το οριο των 85db και λαμβανεις μετρα

πρεπει να εχεις ηχομετρο για να βγαλεις αποτελεσματα

D

Deleted member 23222

Guest
.........................
Το εγώ ακούω σιγά οπότε και 3 πχιοτικά βατάκια μου φτάνουν είναι κουβέντες που "λάμπουν ":whistling:
Να αλλάξει η κυβέρνηση να τελειώσουν παθογένειες δεκαετιών...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.731
Σου διέφυγε ο πρώτος ανακαλυφθείς νευροδιαβιβαστής...

Ακετυλοχολίνη : συμβάλλει στη συγκέντρωση,μάθηση και μνήμη.Εμμέσως μεσολαβεί στους συνειρμούς και στη φαντασία.

Κι εφόσον καταλήγουμε στα δύο τελευταία,ιδού οι επιπρόσθετοι φορείς απόλαυσης για νταβραντισμένους χαϊεντάδες και ιδίως συμμετέχοντες σε διαδικτυακά fora (φόρα...κατηφόρα:D)

Νor-επινεφρίνη

Ενδορφίνες

Τεστοστερόνη

Όσοι τυχαίνει να ακούτε και κλασσική να γνωρίζετε οτι διαφορές 20 db εντός του ιδίου κομματιού είναι συχνές .
Συνεπώς θα ζητηθεί από τον ενισχυτή να δώσει ακαριαία πολλά βατ και αν δεν τα έχει θα κλιπάρει .
Δια της...ανεπαρκείας τους.:sneaky:
( Προφανώς οι τύποι αναφέρονται σε τιμές ισχύος RMS.)

Η συνθήκη δύναται να ισχύσει παρομοίως σε οποιοδήποτε μουσικό ιδίωμα,με απαραίτητη πάντα προϋπόθεση να υποστηρίζεται από το εύρος δυναμικής ζώνης του προγράμματος (μάστερ).Ειδάλλως,εάν η απόσταση των κορυφών του σήματος από την τιμή RMS είναι τάξης 5-6 dB,οι δυναμικές αντιθέσεις θα έχουν ήδη χαθεί στον...περίπατο..
βασικα αυτο που ειπα παραπανω ειναι σχετικο και δεν ειναι ολοσωστο γιατι ειναι με σταθμισμενες μεσες τιμες

για παραδειγμα αν ακους στα 92 db τοτε σε 1,5 ωρα εχεις πιασει το οριο των 85db και λαμβανεις μετρα
http://www.avsite.gr/forum/threads/Η-λειτουργία-της-ακοής.66469/page-5#post-909949

http://www.avsite.gr/forum/threads/Η-λειτουργία-της-ακοής.66469/page-7#post-942712

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.388
Λέω να το πετάξω να πάρω κανά άδειο κουτάκι naim: :headbang:

Ρε τούς γάτους τι έχουν κάνει?
Εχουν κολήσει τα ισχύος απο κάτω στο σασί για ψύξη. Και είναι και πολλλά , μόλις δύο στο κανάλι. Τι ισχύ έχει αυτό το τέρας?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.388
Ε! καλά , πάρε τον μεγάλο εσύ , και πες μου που θα πετάξεις το χάρβαλο που έχεις να πάω να το πάρω. :roflmao:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.313
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90