ΣΤΡΩΝΟΥΝ τα καλωδια ; π.χ. των ηχειων ;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Τα γουρουνακια του Αντωνη και η μαυρη κουκουλα του Ντοχερτη ! Μπραβο σας !

LUXMAN said:
Ο Τιτλος του θεματος που διορθωθηκε ωστε να ανταποκρινεται στις 3 πρωτες σελιδες ηταν :

Τα γουρουνακια του Αντωνη και η μαυρη κουκουλα του Ντοχερτη . Μπραβο σας !

και επανηλθε ο πρωτος : ΣΤΡΩΝΟΥΝ τα καλωδια ; π.χ. των ηχειων ;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.618

Μαρίνε θα ήθελα να επαναφέρεις άμεσα τις αλλαγές που έκανες στο θέμα.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Θα προτεινα ως συμβιβαστικη λυση το θεμα να μεταφερθει στην κατηγορια Χωρις Ορια και Θεμα .

Ο σημερινος τιτλος ειναι ο τιτλος που του αξιζει .

Διαβαζεις κατι που να αφορα το HI END ;;;

Επισης καλο θα ηταν να αντιδρα το AVSITE εξισου αμεσα και σε αλλες περιπτωσεις παρεκτροπων .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: ΣΤΡΩΝΟΥΝ τα καλωδια ; π.χ. των ηχειων ;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
ωχ ωχ , κλεινω θεσεις στο ΚΑΤ :lol:
Προφητης ...... :shock:

Reaction score
297

Αν δημιουργούσα θέμα με τίτλο: "Ο πλασιέ καλωδίων LUXMAN και οι πονηροί τρόποι που σκέφτεται για να σπρώξει την πανάκριβη πραμάτεια του", πώς θα σου φαινόταν, καλέ μου LUXMAN? Σύνελθε, σε παρακαλώ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.618
Το θέμα θα παραμείνει στην θέση του με τον αρχικό του τίτλο. Η αποδεκτή θεματολογία της hi end όπως και οι αποδεκτοί τίτλοι θεμάτων είναι συγκεκριμένοι.

- Οποιοδήποτε σχόλιο εκτός θέματος ΔΕΝ έχει θέση στο thread. Παρακαλώ για την αυστηρή τήρηση του παραπάνω.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
LUXMAN said:
Ο Τιτλος του θεματος που διορθωθηκε ωστε να ανταποκρινεται στις 3 πρωτες σελιδες ηταν :

Τα γουρουνακια του Αντωνη και η μαυρη κουκουλα του Ντοχερτη . Μπραβο σας !

και επανηλθε ο πρωτος : ΣΤΡΩΝΟΥΝ τα καλωδια ; π.χ. των ηχειων ;

RDoherty said:
Πιστεύεις ότι αυτό έχει σημασία όταν έχεις να κάνεις με εναλλασσόμενο σήμα?
Ενας σαφης υπανιγμος οτι τα καλωδια δεν στρωνουν και δεν αποκτουν κατευθυντικοτητα .

Τεχνικως φανταζει σωστο . Πρακτικως υπαρχει μεταφορα ενεργειας απο τον ενισχυτη στο ηχειο οπου οπου και καταναλωνεται . Αυτη η ενεργεια προφανως δεν επιστρεφει στον ενισχυτη . Ετσι ;

Γραψτε παρακαλω τις αποψεις σας και κυριως τις εμπειριες σας ( αν δοκιμασε κανεις αντιστροφη σε Interconnects και speaker cables .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Νίκος Τσαρουχάς said:
- Οποιοδήποτε σχόλιο εκτός θέματος ΔΕΝ έχει θέση στο thread. Παρακαλώ για την αυστηρή τήρηση του παραπάνω.

Αυτο πως θα εφαρμοστει και κυριως απο ποτε ;;; Απο αυτο το μηνυμα και μετα η απο την αρχη του thread ;;;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.618
Νομίζω ότι έχω να κάνω με μεγάλα παιδιά.

Μαρίνε επιμένεις να ασχολείσαι με μια κατάσταση που δεν δείχνει να θέλει να ασχοληθεί κανείς και φυσικά ούτε εγώ. Συνεπώς δεν βοηθάς και στην εκτόνωση του θέματος. Πραγματικά δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω πολύ παραπάνω υπομονή από όσο έχω ήδη κάνει με όλα αυτά...

Reaction score
0
τα καλωδια στρωνουν μετα απο καποιες ωρες αλλαζει η συμπεριφορα τους. Δεν ξερω αν στρωνουν οι ανθρωποι ειτε με ρευμα μουσικης προελευσης ειτε με ηλεκτροσοκ σε καποια ψυχιατρικη πτερυγα.Παντως αν θελετε πολυ ρευμα μια γενητρια απο mlw450 θα σας χαρισει 25000v εντελως δωρεαν το ρανταζ κρατα 8 ωρες οποιος πιστος ας με ενημερωσει για μια μοναδικη εμπειρια ειδη εχω ενα ελληνα κατασκευαστη λαμπατων κονεκταρισμενο και το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο μεχρι τωρα

Reaction score
250
argiris said:
τα καλωδια στρωνουν μετα απο καποιες ωρες αλλαζει η συμπεριφορα τους. Δεν ξερω αν στρωνουν οι ανθρωποι ειτε με ρευμα μουσικης προελευσης ειτε με ηλεκτροσοκ σε καποια ψυχιατρικη πτερυγα.Παντως αν θελετε πολυ ρευμα μια γενητρια απο mlw450 θα σας χαρισει 25000v εντελως δωρεαν το ρανταζ κρατα 8 ωρες οποιος πιστος ας με ενημερωσει για μια μοναδικη εμπειρια ειδη εχω ενα ελληνα κατασκευαστη λαμπατων κονεκταρισμενο και το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο μεχρι τωρα
Τι μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο................................................... :o :o :o :o :o :o

V

VaD

Guest
Τελικά στρώνουν ή δε στρώνουν ρε παιδιά; :? Πάλι το πηδήξαμε το θέμα!
Να ρωτήσω κάτι χαζό; (για σας ,όχι για μένα). Ζεσταίνονται τα καλώδια κατα τη διάρκεια της λειτουργίας τους;
Σιγά μη μου απαντήσετε! :p

Reaction score
14
Ζεσταίνονται τα καλώδια κατα τη διάρκεια της λειτουργίας τους;

Θεωρητικά και πρακτικά ...ναι.

Απλά ...ανάλογα την χρήση...το φαινόμενο άλλες φορές είναι έκδηλο και άλλες φορές αμελητέο.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
preve said:
Με οδοστρωτήρα...πως δεν στρώνουν. :p :wink:
Βρε Νικο μην αναλωνομαστε σε αστεισμους που δεν προαγουν την παρακολουθηση του θεματος .

Ο VaD ρωτησε κατι συγκεκριμενο . Οποιος μπορει να του δωσει μια συγκεκριμενη απαντηση ας την δωσει .

Διαβαστε παρακαλω http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=13606.0

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Βασιλη Τσαντουλη η γνωμη σου περι του αν "στρωνουν" τα καλωδια θα μας ηταν χρησιμη .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300