ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Αυτό είναι ένα από τα πολλά user name που μου έχει αλλάξει (το αρχικό ήταν tse). Αυτή τη στιγμή στο aca έχει άλλο. Η πλάκα είναι ότι νομίζει πως μιλάει στον αδερφό μου. Είπαμε: IQ ραδικιού! :114::114:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Από το γνωστό θέμα του αξιότιμου πρόεδρα, IQ ραδικιού, στο οποίο όπως συνηθίζει σχολιάζει ότι γίνεται στα άλλα φόρουμς. Ο ίδιος λέει ότι έγραφα ως Tse, στην φωτό του ΚΚ με έχει ως n tsarouchas και αν μπείτε σήμερα... έχει άλλο. :126:

...

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Σταματάω εδώ, δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε άλλο με τον εν λόγω τύπο.

...

Reaction score
4
Απάντηση: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

Πρόεδρας , ε ?
ππσσσσσσ . . . .

Από την μέρα που έβαλε ο Μιχάλης την εμπειρία του για την ακρόαση του συστήματος του "προέδρου", θέλω να του πω κάτι.....
Είναι περίεργος... οι άνθρωποι του "stereophile" του είπαν ότι το σύστημά του είναι στημένο λάθος... ? !

Πρόεδρας, ε ? πσσσσσ . . . .
Μετά και τον χάρτη που είδα, μιλάμε για παγκόσμια κλίμακα "......"

Reaction score
164
Πάντως ο πρόεδρας λάκισε!
Με τέτοιο τρέξιμο λύθηκε και η απορία μου (που φαίνεται και σε πιο πάνω screenshot): Το ACA είναι σύλλογος Ολυμπιονικών και ο πρόεδρος πρώτος στο τρέξμο! :142:

Reaction score
43
Κύριοι, εγω δεν ξέρω, δε γνωρίζω -καθ' οτι καινούριος εδώ- αλλά απ΄οτι έχω διαβάσει, αμερόληπτα και αβίαστα μπορώ να πω οτι αυτος ο Σκαλούμπακας (δεν ξέρω αν είναι επώνυμο ή παρατσούκλι) κατα πως φαίνεται πρέπει να είναι συλλεκτικό κομμάτι. Σας παρακαλώ, μη τον bannaρετε...!

Reaction score
23
Λοιπόν με αυτά και με τα άλλα, μου ξυπνήσατε το παιδί, πρωί - πρωί.
Άσε που δεν μου κοιμήθηκε καλά χθες βράδυ. Και να τα αποτελέσματα, βρίζει (Δε με χέζετε πρωί πρωί ρε Νταλάρες).
ΣΥΝΤΡΟΦΕ Cinterella αγωνίσου, και όλοι οι οπαδοί μαζί σου, με σημαία το βρακί σου.
Το ξέρω ότι έχεις χιούμορ γιαυτο σε πειράζω.

Πέρα από τη πλάκα τώρα.
Οδηγίες προς ναυτιλλομένους. Παρακαλώ νερό στο κρασί.
Κύριοι έτσι το έπιναν και οι αρχαίοι πρόγονοι μας.

Reaction score
10
Καλο θα ηταν, οπως λεει και ο Μιχαλης, να πεσουν οι τονοι. Το να εξαπολυουμε κατηγοριες που δεν μπορουμε να αποδειξουμε δεν βοηθα στο κλιμα.
Στη τελικη το χομπι μας κανουμε ρε παιδια. Δεν μπορω να καταλαβω απο που μπορει να πηγαζει αυτο το μισος και η αντιπαθεια.

Γιατι ετσι ρε γαμωτο?

Για μενα ειναι αδιαννοητο πως γινεται ανθρωποι με το ιδιο παθος να τσακωνονται για ψηλου πηδημα. Εχουμε το πιο ωραιο Hobby και δινουμε τη χειροτερη εντυπωση προς τα εξω. Ειναι πολυ κριμα.

GTX

Reaction score
39
Να ρωτήσω ρε παιδιά, εσείς που είστε μέλη του ACA, είχατε δεί αυτό το post του προέδρου σας που παραθέτει usernames ατόμων που δεν έχει γνωρίσει, δεν ξέρει και τα χλευάζει και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ που είστε ακόμα μέλη εκεί???

Ειλικρινά εγώ δε θα το δεχόμουνα στη θέση σας, εκτός κι αν είχατε άγνοια και δεν το είχατε δει....

και μιλάτε μετά για συκοφαντική δυσφήμιση???

FFS!!!! (στα Αγγλικά γιατί με τις διαστάσεις του θέματος μας διαβάζουν από όλο τον κόσμο πλέον :142::142::142:)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Καλο θα ηταν, οπως λεει και ο Μιχαλης, να πεσουν οι τονοι. Το να εξαπολυουμε κατηγοριες που δεν μπορουμε να αποδειξουμε δεν βοηθα στο κλιμα.
Στη τελικη το χομπι μας κανουμε ρε παιδια. Δεν μπορω να καταλαβω απο που μπορει να πηγαζει αυτο το μισος και η αντιπαθεια.

Γιατι ετσι ρε γαμωτο?

Για μενα ειναι αδιαννοητο πως γινεται ανθρωποι με το ιδιο παθος να τσακωνονται για ψηλου πηδημα. Εχουμε το πιο ωραιο Hobby και δινουμε τη χειροτερη εντυπωση προς τα εξω. Ειναι πολυ κριμα.
Φιλε Μιχαλη δεν υπηρχαν καν ανεβασμενοι τονοι,μια χαρα καλαμπουριζαμε,μια χαρα τα λεγαμε ωσπου ο κυριος αυτος (ως συνηθως)ανουσια και σαφως χωρις κανενα οφελος με τις προκλητικες του ατακες αρχισε παλι να προκαλει ανθρωπους και κοινοτητα θελοντας να το παιξει ξυπνιος και μαγκας!!!!!!!!
Αν ειδες πιο πανω εχει αναφερει και μενα κανοντας τον πονηρο στο δικο του site (αναφερει αλλους 17 ) χωρις να με γνωριζει,χωρις να εχουμε ανταλλαξει καποιες κουβεντες .
Αν πιστευεις οτι αυτο ειναι σοβαροτητα τοτε φιλε μου αυτος ο χωρος ειναι για ηλιθιους!!!!!!!
Επειδη ομως οπως εσυ,οπως εγω,οπως τοσοι αλλοι που γουσταρουν αυτο το χομπι θεωρουμε οτι αυτη η κοινοτητα δεν ειναι για ηλιθιους νομιζω οτι δεν ανηκει εδω......και πρεπει να αποχωρησει!!!!!!!!!!!
Αν θελεις βρες καποιες τεκμηριωμενες του τοποθετησεις,καποιες θεσεις που πηρε χωρις να σκεφτεται το ΑΚΑ στο παρελθον!
Δεν του δοθηκε το δικαιωμα να συκοφαντει ουτε εμενα ουτε κανεναν εδω μεσα επιτελους....
Στο κατω κατω ποσο σεβασμο να δειξεις σε καποιον που δειχνει οτι δεν ξερει να σεβεται ο
ιδιος ανθρωπους και προσωπα!!!
Ειδες .....οταν ενοιωσε οτι θιχτηκε η υποληψη του δικου του ΑΚΑ ξεκινησε νεο thread ζητωντας τα δικια του νοιωθοντας παραξηγημενος .........!!!!!!
Λιγο σοβαροτητα σιγουρα δεν βλαπτει και να σου πω και κατι.......Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ,
ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΙΕΤΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Να ρωτήσω ρε παιδιά, εσείς που είστε μέλη του ACA, είχατε δεί αυτό το post του προέδρου σας που παραθέτει usernames ατόμων που δεν έχει γνωρίσει, δεν ξέρει και τα χλευάζει και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ που είστε ακόμα μέλη εκεί???
Ώπα, διαφωνώ. Δεν μπορούμε να ζητάμε τα ρέστα από ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα για την ανάρμοστη συμπεριφορά κάποιου.

...

GTX

Reaction score
39
Ώπα, διαφωνώ. Δεν μπορούμε να ζητάμε τα ρέστα από ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα για την ανάρμοστη συμπεριφορά κάποιου.

...

Έχεις δίκιο, δε το είδα έτσι και ζητάω συγγνώμη από όποιον έθιξα.

Απλά διαβάζοντας το συγκεκριμένο post πραγματικά βγήκα απ'τα ρούχα μου και απόρρησα πως γίνεται να μην υπάρχουν αντιδράσεις από το ίδιο το ACA σε ένα τέτοιο post και να μιλάμε ακόμα για συκοφαντική δυσφήμιση...

Μάκης Ευμορφόπουλος

Αντιπρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
232
Μήπως θα πρέπει να το επαναλάβω?

Κατηγορίες που ΑΣΥΣΤΟΛΑ εκτοξεύονται ΔΗΜΟΣΙΑ... πρέπει ΔΗΜΟΣΙΑ να στοιχειοθετούνται!!!

Επειδή δεν φαίνεται το σύστημα από την πρώτη φωτό (εκεί επικεντρώθηκα πρώτα στα... "χρυσα αυτιά") σας βάζω μία που είναι πιό χαρακτηριστική (δεξιά πρέπει να είναι ο κος Χουρμουσιάδης, ιδιοκτήτης του καταστήματος που έγινε η ακρόαση)

Λόγω του ότι δεν έχω ασχοληθεί σε καμία αντιπαράθεση μεταξύ των φόρουμ ο εν λόγω κύριος που έγραψε περί της εμπλοκής μου σε καταστήματα ή αντιπροσωπείες το λιγότερο που θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω - με επιείκεια - είναι λακαμάς.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μακούλη θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα. :141:

Για όσους δεν το κατάλαβαν, ο κος Ευμορφόπουλος είναι ο κύριος δεξιά στην φωτογραφία... :114:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Λοιπόν, παιδιά θα ήθελα να μην ξανασχοληθούμε με αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ.

...

Reaction score
0
Απάντηση: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

Μπραβο για την σταση σας κ. Τσαρουχα,μονο αυτο εχω να πω.
Διοτι πολυ απλα οταν δεν φιμωνεται η συζητηση, οπως γινετε σε αλλα site,βγαζουν ολοι τα συμπερασματα τους.

Reaction score
874
Re: Απάντηση: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

Μπραβο για την σταση σας κ. Τσαρουχα,μονο αυτο εχω να πω.
Διοτι πολυ απλα οταν δεν φιμωνεται η συζητηση, οπως γινετε σε αλλα site,βγαζουν ολοι τα συμπερασματα τους.
Όταν μπανάρεται (έστω για μια μέρα) ο συντάκτης του thread δεν φιμώνεται η συζήτηση??? Θα μας τρελλάνεις ρε φίλε????????

Reaction score
19
Καλά ρε Σουντόκου, είσαι Σ'ντόκος;
Ο άλλος ο Τσαρ. είναι μπαναρισμένος στην άλλη μεριά για πάντα (δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια), ο πρόεδρας φτιάχνει λογαριασμούς με το όνομά του για να σπάσει πλάκα και εσύ κόπτεσαι για μιας μέρας μπαν;

Θα μας τρελάνεις ρε φιλαράκι! Ήηηηημαρτον :138:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads