ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΥΤΩΝ ΛΥΧΝΙΩΝ!!

Reaction score
1.720
Χθες τελικα το γνωστο παρεακι με τιμησε με την παρουσια του στο τσαρδι μου!

Ο Βλασης, geomiat,Μαρκου,Μανος 58, delamostre, Bασιλης Μ, και ο Peter Meni με τιμησαν με την παρουσια τους , αλλα και τα σχολια τους.

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Πετρο για το καταπληκτικο dac που εχει φτιαξει που συνεβαλε πολυ στην τελικη ποιοτητα των ακροασεων .

Παιδια σας ευχαριστω πολυ , και μακαρι να ειχαμε περισσοτερο χρονο για ακροασεις!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΥΤΩΝ ΛΥΧΝΙΩΝ!!

Να γιατί είχαμε αυξομειώσεις τάσης στην περιοχή.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285

Pics or it didn't happen..

(Ρεμάλιααααααααααααααααααααααα)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.020
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Τάκη για τη φιλοξενία του.

Το σύστημα του είναι πραγματικά πολύ καλό και δίνει μαθήματα σε κάποιους ορκισμένους εχθρούς των λυχνιών.
Δεν θα κρύψω πως, πριν το ακούσω, είχα τις αμφιβολίες μου για τις <<οδηγικές>> ικανότητες, και μόνο, των OTL επάνω σε 4ωμο ηχείο.
Διαψεύστηκα πανηγυρικά και τα ενισχυτικά, μέχρι τα όρια τους βέβαια, δεν αφήνουν κάποιο παράπονο, αλλά αντίθετα του δίνουνε και καταλαβαίνει του ηχείου.

Reaction score
1.815

Λοιπόν!
Όλοι οι υπόλοιποι υπερήλικες που παρευρέθησαν στο φιλόξενο σπίτι του Τάκη, μάλλον θρέφουν επιδερμίδα αφού χθές μετά τα υπέροχα ακούσματα από το ονειρικό σύστημα DIY του Τάκη, πλακωθήκαμε σε λουκούλιο δείπνο με ουκ ολίγα "αλάτια" και πολύ μπυρο-κρασοκατάνυξη!

Τάκη κατ' αρχήν νιώθω την ανάγκη να πω κάτι.
Κάθε φορά που βρισκόμαστε όλο το τρελλό παρεάκι, αισθάνομαι όπως και πριν πολλά χρόνια (δε θα σας πω ρεμάλια τον αριθμό των ετών...). Ανέμελλα, χαρούμενα, με τους φίλους μου να γουστάρουμε γι αυτό που κάνουμε! Σημασία έχει αυτό το δέσιμο της παρέας που εκτός των υπέροχων και μοναδικών στιγμών που ζούμε, το έχουμε πραγματικά όλοι μας ανάγκη!

Τώρα από την audio-λαγνεία που μας διακατέχει όλους εμάς τους μουρλούς, θα πω οτι το σύστημά σου είναι μοναδικό!
Ενα σύστημα που τρελλαίνομαι να το βλέπω, αλλά και να το ακούω! Αλλά πάνω απ' όλα δυο ενισχυτικά και ένας προ που με μεράκι δημιούργησες από τα χαρτιά, τα οποία "κοντράρουν" αλλύπητα και ...ασιάλιωτα υλοποιήσεις χιλιάδων ευρώ!!

Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ για τις υπέροχες κατασκευές σου!
Χαίρομαι πολύ που είμαι σ΄αυτήν την τρελλή και ανέμελη, εξαιρετική παρέα!!!:607:

Reaction score
1.720
Απάντηση: Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΥΤΩΝ ΛΥΧΝΙΩΝ!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Τάκη για τη φιλοξενία του.

Το σύστημα του είναι πραγματικά πολύ καλό και δίνει μαθήματα σε κάποιους ορκισμένους εχθρούς των λυχνιών.
Δεν θα κρύψω πως, πριν το ακούσω, είχα τις αμφιβολίες μου για τις <<οδηγικές>> ικανότητες, και μόνο, των OTL επάνω σε 4ωμο ηχείο.
Διαψεύστηκα πανηγυρικά και τα ενισχυτικά, μέχρι τα όρια τους βέβαια, δεν αφήνουν κάποιο παράπονο, αλλά αντίθετα του δίνουνε και καταλαβαίνει του ηχείου.
Πετρο ειλικρινα το αποτελεσμα ηρθε εκει που ηθελα με την προσθηκη του δικου σου dac!!

Η αληθεια ειναι οτι στο συστημα μου δεν εχω δοκιμασει dac, περα μερικων φτηνων [κατι κινεζακια].
Οπως σου εχω πει, οποτε εχουμε βρεθει, δεν εχω ασχοληθει με αλλα κυκλωματα περα των λυχνιων.

Επισης αλλο ενα dac που εχει παιξει πανω σε δικο μου μηχανημα [στον καινουριο μου προ] ειναι του back στο σπιτι του bullamatsi και πραγματικα τα ειδα ολα!!

GOM

Reaction score
43

Παιδιά...αν θέλετε, γίνετε λίγο πιο περιγραφικοί όσοι ακούσατε το dac, μιας και ότι έχω ακούσει μέχρι στιγμής από τον Πέτρο...όλα ήταν κορυφή:)

Reaction score
1.720

Παιδιά...αν θέλετε, γίνετε λίγο πιο περιγραφικοί όσοι ακούσατε το dac, μιας και ότι έχω ακούσει μέχρι στιγμής από τον Πέτρο...όλα ήταν κορυφή:)
Φιλε GOM , Το βραδυ που τα πιτσιρικια μου θα πανε για υπνο, θα γραψω περισσοτερα για το πως παιζει,[ακουσα] το dac του Πετρου.
Το σιγουρο ειναι, οτι ειναι η αιτια να ξεκινησω ενα νεο κεφαλαιο στις κατασκευες μου , με μελετη, αλλα και την βοηθεια ανθρωπων οπως ειναι ο Πετρος για τα συγκεκριμενα μηχανακια!!

GOM

Reaction score
43

Να σαι καλά taki, ανυπομονώ για μίνι review...:103: Δεν ξέρω αν παίζεις μέσω cd-dac-ενισχυτή ή από pc-dac-ενισχυτή...Αν έχεις την δυνατότητα και για τα 2, ακόμα καλύτερα...

Reaction score
5.507
Και ο δικός μου OTL Atma-sphere S30 μια χαρά οδήγησε τα 4ωμα Divine προς μεγάλη μου έκπληξη. Τηρουμένων των αναλογιών βέβαια.

Reaction score
373

Ωραία πράγματα διαβάζω αγαπητέ Τάκη! Άντε και καμιά φωτό για οφθαλμόλουτρο!:116::605:

Reaction score
1.815

Φωτό δε βγάλαμε αλλά κάποιος "παπαράτσι" αποθανάτησε τους παρευρισκόμενους.
Ο Γιάννης τον χαιρετάει με χάρη...:116:

Last edited by a moderator:

Reaction score
8.905

Ο Τάκης κορυφαίος όπως πάντα, τα ενισχυτικά από ομορφιά ήταν σοκαριστικά.... από τους ποιο ωραίους τελικούς που έχω δει! Οι κατασκευαστές λαμπάτων πρέπει να τρέμουνε... Και από ήχο δείχνουν δόντια... όσο προλάβαμε να τα ακούσουμε!
Για την παρέα τι να πω... λατρευτή!

Reaction score
373

Η χαιρετούρα ήταν όλα τα λεφτά!:142:

Reaction score
1.720

[Πανο]:112: μηδεν σεβασμος!! μηδεν !!!! ειδες τα παλιοπαιδα;

Reaction score
373

Για αυτό κι εσύ μετά τους τιμώρησες με τις πυρωμένες λάμπες! :135:
Από ότι διαβάζω έκανες εξαιρετική δουλειά!

Reaction score
1.720
Απάντηση: Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΥΤΩΝ ΛΥΧΝΙΩΝ!!

Και ο δικός μου OTL Atma-sphere S30 μια χαρά οδήγησε τα 4ωμα Divine προς μεγάλη μου έκπληξη. Τηρουμένων των αναλογιών βέβαια.
Φιλε flash O atma λογο τοπολογιας [κυκλοτρον] δεν μπορει να εχει την χαμηλη αντισταση εξοδου που εχει ενας φουτερμαν με την προσθηκη της πατεντας της τεκνικς!!!!! Σαφως παιζει αλλα με το παραμικρο θα αδιαζει!!!!!!!!! Ο μικρος s30 με τις τεσσερις διπλοτριοδους 6as7 εχει μεγαλυτερη αντιασταση εξοδου απο τον δικο μου!!
Εγω για να καταφερω να παιξω ετσι οπως τον εχω κανει, θα σου πω μονο οτι το καθε μονομπλοκ εχει εναν τροφοδοσιας 630va στο καθε καναλι και 12000 mf πυκνωτες μονο για τις τελικες λυχνιες, ενω για τις ντραιβερ υπαρχη και ενα 300 va!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89