ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΥΤΩΝ ΛΥΧΝΙΩΝ!!

Reaction score
1.720
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΥΤΩΝ ΛΥΧΝΙΩΝ!!

Για αυτό κι εσύ μετά τους τιμώρησες με τις πυρωμένες λάμπες! :135:
Από ότι διαβάζω έκανες εξαιρετική δουλειά!
ηταν απο τις λιγες φορες που επαιξε ο MAZIONE!!!:119:

Reaction score
373

ηταν απο τις λιγες φορες που επαιξε ο MAZIONE!!!:119:

Χαχαχα! Αυτό κι αν ήταν τιμωρία! :142::142:

Θα ήθελα πάντως να δοκίμαζα λάμπα και σε εμένα. (Στα ηχεία μου εννοώ, όχι πάνω μου:139:)
Τι ισχύ σου δίνει αυτό το σχέδιο Τάκη;

Reaction score
1.720

Πανο οταν με το καλο τελειωσω αυτον που γνωριζεις θα κανουμε δοκιμες!

Reaction score
373

Πανο οταν με το καλο τελειωσω αυτον που γνωριζεις θα κανουμε δοκιμες!
Πολύ ευχαρίστως!!! Νόμιζα πως αυτόν ακούσατε και είπα πότε πρόλαβε...

Reaction score
1.720

Λοιπον λιγα λογια για το πως ακουσα το dac του Πετρου.

Καταρχην θελω να γραψω οτι το συστημα μου , παρ ολο που ειναι φουλ λαμπα, δεν υπαρχη πουθενα ρολ οφ , αλλα ουτε παιζει με τον γνωστο γλυκαναλατο χαραχτηρα που εχουν οι περισοτερες λαμπες!!

Η αποκριση αγγιζει τους 183khz χωρις αναδραση!, ενω με 6 db αναδραση ξεπερναει ανετα τους 200 khz!!!
Οπως μπορει να καταλαβει καποιος με τετοια αποκριση θαμπαδες και μουνταδες εδω δεν υπαρχουν!!
Αυτο το ακουσαν ολα τα παιδια !!

Τα ποιο πανω τα γραφω, μονο και μονο οτι οποια αλλαγη ,προσθηκη,γινει πανω του ακουγεται!!!
Η πηγη που ακουω τον τελευταιο καιρο ειναι ενα theta transport [perl] , ενα advance 203, και το κλασικο πλεον ταπεινο digidal των 29 ευρω !!

Reaction score
1.720

Λογω ενος προβληματος που εχει το theta οι ακροασεις γινονται με το ταπεινο digidal που στην κυριολεξια το advance το εχει για πρωινο!!!!

Ειχα λοιπον την τυχη, να εχω το dac του Πετρου δυο μερες πριν την συναντηση με τα παιδια, και μπορεσα να εχω μια ξεκαθαρη εικονα για το πως παιζει.

Με το που το εβαλα αμεσως ολα εγιναν πιο ζωντανα ,και μια σκληραδα, που ειχα στο ανω ακρο αμεσως εξαφανιστηκε!!
Η αναλυση εφτασε σε αλλα επιπεδα , αλλα ολα τα λεφτα ειναι στα μικροδυναμικα που ξυπνανε. και στα κολαει ολα στην μουρη!!!!

Reaction score
1.720

εμπειρια με αλλο καλο dac πανω στο συστημα μου δεν ειχα!!

Πραγματικα ενα μεγαλο μπραβο στον Πετρο!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Κυριες και κυριοι.........καλησπερα σας!!!!!

Ψαρονεφρι γαματο ,μπυρες,συκωτια,τυροκαφτερες,λαμπες,τυρια,φλογερες,κωλοπαρεα,καραφλες και μη,σιτεμενοι και ημινεουδια,μπαντζαρια,χωριατικη ,το δακ του Πετρου μας,δυο καλες καυλετες στην μασαδερι ,δεν προλαβα να ακουσω,τσιγαρα αφθονα,οδοντογλυφιδες για τις οδοντικες κουφαλες,πολλα κιλα γελια,χαλβας και σοκολατοπιτα!!!!!!
Α!!!!!!και 7 τσογλανια κουφοι και μη που ο χαρακτηρισμος ΒΛΑΜΜΕΝΑ ειναι λιγος και σαφως σεμνος!!!!!

Δυστυχως ανεβηκα Αθηνα αργα και δεν προλαβα να ακουσω ουτε τα λαμπιονια του Τακη μας ,ουτε το ντακιον του Πετρου μας!!!!!!

Τελικα .....αυτα τα φορουμ εχουν αυτο το μεγαλο καλο των γνωριμιων οπου καποιοι αγνωστοι μπορουν να γινουν κολληταρια ειλικρινα,να μοιραστουν ομορφες στιγμες ,ανθρωπινες και φυσικα παρειστικες που τους ενωνει η αγαπη για αυτες τις γαμωμηχανες ,τα ηχεια,τα πικαπια,τα σιντια και φυσικα την μουσικη!!!!!!!

Βασιλη Μ............της θεια σους ο κωλος!!!!!!!!!την επιασα την μπιχτη για την πλουσια κομη μου δια μεσου του βιδεο που μας ποσταρησες-----------κιαρατα!!!:143:

Για την χοληστερινη μετρηθηκατε σημερα ολοι σας???????:142:

Να εισαστε καλα ολοι σας βρε παλιοχαρακτηρες !!!!!!!!:410::410:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Μπράβο ρε βλαμμένοι πάντα τέτοια!
Βλάση μου ομόρφυνες ή έχω καιρό να...; :116:

...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.019

Ομόρφυνε ομόρφυνε.
Αλλά και συ ρε νικόλα μάλλον έχεις καιρό να .... αφού το πρόσεξες.
Τακούλη εμείς τα είπαμε , το σύστημα εξαίρετο και χωρίς ίχνος μουντάδας και λαμπίλας. Μόνο που το παραστέγνωσες απο μπάσο. Για άλλαξε το πυκνωτή που λέγαμε. Και να το ξανακούσουμε.
Κατά τα άλλα ολη η παρέα όπως πάντα σε γνωστά moods, ξαναχτύπησε.Δεν φάγαμε και τίποτα ρε παιδάκι μου , μόνο κάτι παλιοψαρονέφρια σε μια πιατέλα εκεί πέρα , ενα πρόφτασα να δοκιμάσω , γιατί τα άλλα τα έσκισε ο μάνος ο βλάσης ο βασίλης , α και ενα έφαγε και ο delamostre. Ο βλάσης , όπου και να κοιτάξει , καυλέτες βλέπει το χρυσό μου. Μάλον εχει καιρό να ......!!!!!!
Τι να πω?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.277

ομόρφυνε, ομόρφυνε!

μπράβο παίδες!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΥΤΩΝ ΛΥΧΝΙΩΝ!!

Μπράβο ρε βλαμμένοι πάντα τέτοια!
Βλάση μου ομόρφυνες ή έχω καιρό να...; :116:

...
Αμα θελει και ο φιλος σου ....να στον ακουμπησει....καταλαβαινεις που εφτασε η κενωνια ταυτη!!!!!!!!:143:

Reaction score
1.720

Ομόρφυνε ομόρφυνε.
Αλλά και συ ρε νικόλα μάλλον έχεις καιρό να .... αφού το πρόσεξες.
Τακούλη εμείς τα είπαμε , το σύστημα εξαίρετο και χωρίς ίχνος μουντάδας και λαμπίλας. Μόνο που το παραστέγνωσες απο μπάσο. Για άλλαξε το πυκνωτή που λέγαμε. Και να το ξανακούσουμε.
Κατά τα άλλα ολη η παρέα όπως πάντα σε γνωστά moods, ξαναχτύπησε.Δεν φάγαμε και τίποτα ρε παιδάκι μου , μόνο κάτι παλιοψαρονέφρια σε μια πιατέλα εκεί πέρα , ενα πρόφτασα να δοκιμάσω , γιατί τα άλλα τα έσκισε ο μάνος ο βλάσης ο βασίλης , α και ενα έφαγε και ο delamostre. Ο βλάσης , όπου και να κοιτάξει , καυλέτες βλέπει το χρυσό μου. Μάλον εχει καιρό να ......!!!!!!
Τι να πω?
Γιαννη θα ακουσουμε παλι συντομα με το μπασο που ειχες ακουσει εσυ.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Εξακολουθώ να πιστεύω οτι ηχειο-ενισχυτής είναι παρά φύσιν σχέσις.
Αδικούνται αμφότερα .Η μεγαλύτερης ευαισθησίας ηχεία η 10Χ βατ ενισχυτικό.
Εξακολουθώ επίσης να πιστεύω οτι κάνεις λάθος επάγγελμα.Η ηχητική αρτιότητα και το εκπληκτικό design των ενισχυτικών σου θα σου έδιναν μια περίοπτη θέση σε σαλόνια ακουστικής πανδαισίας .Παλιοdiyη άσε τις πλάκες και πιάσε παραγωγή.
Η παρέα έχει κονέ Τζαπανέζικα .Θα τους τρελλάνεις τους σχιστομάτηδες που είναι λαμπολάγνοι .
Κατά τα άλλα......
1)Δεν ακούστηκε ο Μάρκου.......τον κατακυρίευσε ο Βασίλης.Είχε ανεβάσει και θερμοκρασία με γνωστά:432: ενδοavsiteανά θέματα και μας άκουγαν στην πλατεία της Πεύκης.
2) Το επόμενο meeting θα γίνει στην τραπεζαρία του Ευαγγελισμού με αχνιστό κοτόπουλο,κομπόστα ροδάκινο και κρέμα.Οχι άλλη χοληστερίνη.
3)Ακρόαση χωρίς Mangione είναι sex χωρίς γυναίκα....Μ@λ@κια.Δεν είχε φέρει και ο Βλασης τον αράπη που κάνει boi-boi....πως να βγουν συμπεράσματα.....:203:
4)Όποιος θέλει να κάνει πρόωρο πάει βόλτα με τον Delamostre......GPS navigation πάνω από πεζούλια

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Κάτι που ξέχασα.....
Ξεμείναμε από ασφάλειες......κάθε αλλαγή καίγαμε και από μιά ασφάλεια και ένα γάντι κουζίνας .
Καθόλου hiend κατάσταση...τς τς τς

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

ενώ δηλώνω κουφός…
τα αυτιά μου, πού και πού, πιάνουν υψηλές συχνότητες…. (σαν τις …φάλαινες. : ) )

έτσι λοιπόν θα πώ, πώς αν δεν ήταν πλάκα/χιούμορ το: Ιατρού ξέρεις γιατί θέλει να πας εσύ…
λέει, επειδή αυτός ο … έχει λεφτά…. 'Μπας και του χώσουμε κανʼ Lamm…'

αυτός που το είπε δεν γνωρίζει καθόλου τον Μ.Φ. και εξ ιδίων, ή εξ άλλων…, κρίνει τα αλλότρια.

στις παρέες, πάντα τέτοια
(όπςς το είπε και ο John K.)

Το πιο κάτω Link, το αφιερώνω στους φίλους των OTL και, κατʼ επέκταση, του Futterman.
(σε περίπτωση προσπάθειας υλοποίησης, πιθανόν να μʼ ενδιέφερε η εμπλοκή μου)

http://www.one-electron.com/Fourier.html

http://www.drhifi.net.au/Used Equipment/Fourier/1.htm

http://www.audioasylum.com/cgi/vt.mpl?f=otl&m=34151

*όταν αποφάσισα να εμπλακώ στο χώρο, η εταιρεία (Fourier) είχε ήδη κλείσει. (για να την αντιπροσωπεύσω)
(είναι και δύο-τρείς άλλες εταιρείες που κρατούνται secrete διότι υπάρχουν οι Lamm./ η μία έχει αναφερθεί χωρίς να τις έχει δοθεί η δέουσα σημασία.)

* τα κουτιά -κατά τη γνώμη μου- έτσι πρέπει να είναι.
και -σχεδόν, γιατί υπάρχουν και λεπτομέρειες…- αυτό το ειδικό βάρος να τους δίδεται.

Reaction score
1.720

θα ηθελα μεσα σε αυτες τις εταιρειες να ηταν και η joule electra!!
προκειται για μια εταιρεια που εχει κορυφαιους OTL ενισχυτες!!!

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

takis6c33: θα ηθελα μεσα σε αυτες τις εταιρειες να ηταν και η joule electra!!

βάλε την κι αυτή μέσα. : )

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89