ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΥΤΩΝ ΛΥΧΝΙΩΝ!!

Reaction score
3.901
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΥΤΩΝ ΛΥΧΝΙΩΝ!!

ok παίδες, ήμουν και γω εκεί!!

Τάκης, κσαδέρφια, γέροι, φωνακλάδες, σεμνοί και μετρημένοι,star, όλοι εκεί, με οινόπνευμα - σνάκς και καλή διάθεση.

Να σημειώσω την σούπερ εμφάνιση του Διδύμου -πλέον- Σταμάτης και Βασίλης!!

Τάκης με επίσημη ενδυμασία-κατασκευές-λάμπες-ασφάλειες-προσδοκίες και άλλα πολλά.

Σούπερ ενισχυτικά (ευαίσθητα, με κατανόηση στα φορτία κλπ), πανέμορφα, ωραίο ματσάρισμα, αποκάλυψη το ντακ του Πέτρου μας.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

έτσι λοιπόν θα πώ, πώς αν δεν ήταν πλάκα/χιούμορ το: Ιατρού ξέρεις γιατί θέλει να πας εσύ…
λέει, επειδή αυτός ο … έχει λεφτά…. 'Μπας και του χώσουμε κανʼ Lamm…'

αυτός που το είπε δεν γνωρίζει καθόλου τον Μ.Φ. και εξ ιδίων, ή εξ άλλων…, κρίνει τα αλλότρια.
ασχολίαστον

Reaction score
3.901

ενώ δηλώνω κουφός…
τα αυτιά μου, πού και πού, πιάνουν υψηλές συχνότητες…. (σαν τις …φάλαινες. : ) )

έτσι λοιπόν θα πώ, πώς αν δεν ήταν πλάκα/χιούμορ το: Ιατρού ξέρεις γιατί θέλει να πας εσύ…
λέει, επειδή αυτός ο … έχει λεφτά…. 'Μπας και του χώσουμε κανʼ Lamm…'

αυτός που το είπε δεν γνωρίζει καθόλου τον Μ.Φ. και εξ ιδίων, ή εξ άλλων…, κρίνει τα αλλότρια.

στις παρέες, πάντα τέτοια
(όπςς το είπε και ο John K.)

....................................................................................................................

Ήταν πλάκα βρέ, χαλάρωσε!!!:138:

Reaction score
3.901

...ο αθόρυβος...:138::142:
ναι αγοράκι μου, ναί, ονομάτισέ με όπως γουστάρεις κ αγαπάς σατράπη μου!!!!

Reaction score
1.720

ενώ δηλώνω κουφός…
τα αυτιά μου, πού και πού, πιάνουν υψηλές συχνότητες…. (σαν τις …φάλαινες. : ) )

λέει, επειδή αυτός ο … έχει λεφτά…. 'Μπας και του χώσουμε καν’ Lamm…'

στις παρέες, πάντα τέτοια
(όπςς το είπε και ο John K.)

Το πιο κάτω Link, το αφιερώνω στους φίλους των OTL και, κατ’ επέκταση, του Futterman.
(σε περίπτωση προσπάθειας υλοποίησης, πιθανόν να μ’ ενδιέφερε η εμπλοκή μου)

http://www.one-electron.com/Fourier.html

http://www.drhifi.net.au/Used Equipment/Fourier/1.htm

http://www.audioasylum.com/cgi/vt.mpl?f=otl&m=34151

*όταν αποφάσισα να εμπλακώ στο χώρο, η εταιρεία (Fourier) είχε ήδη κλείσει. (για να την αντιπροσωπεύσω)
(είναι και δύο-τρείς άλλες εταιρείες που κρατούνται secrete διότι υπάρχουν οι Lamm./ η μία έχει αναφερθεί χωρίς να τις έχει δοθεί η δέουσα σημασία.)

* τα κουτιά -κατά τη γνώμη μου- έτσι πρέπει να είναι.
και -σχεδόν, γιατί υπάρχουν και λεπτομέρειες…- αυτό το ειδικό βάρος να τους δίδεται.
H Fourier δεν μπορουσε να εχει μελλον!!
Ηταν η εξελιξη του θρυλικου futerman H3A αλλα δυστυχως δεν ειχε απαλαχθει και αυτη απο τον πυκνωτη στην εξοδο!!!
Eκεινη την εποχη ειχε αρχησει η παραγωγη απο αλλους κατασκευαστες που οι ενισχυτες τους ηταν OTL-OCL!!

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

geomiat: Ήταν πλάκα βρέ, χαλάρωσε!!!

δεν αντιλέγω Γιώργο.
για αυτό έγραψα και τόνισα το αν δεν ήταν πλάκα.

(διαβάζουν και τρίτοι που δεν γνωρίζουν. -ούτε εγώ δηλ. γνώριζα / και κατά το: όλοι ίδιοι είναι)

takis6c33: Eκεινη την εποχη...

Η εποχή… πράγματι…
Οι εποχές και οι συγκυρίες παίζουν ρόλο…

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

geomiat: Ήταν πλάκα βρέ, χαλάρωσε!!!

δεν αντιλέγω Γιώργο.
για αυτό έγραψα και τόνισα το αν δεν ήταν πλάκα.

(διαβάζουν και τρίτοι που δεν γνωρίζουν. -ούτε εγώ δηλ. γνώριζα / και κατά το: όλοι ίδιοι είναι)

takis6c33: Eκεινη την εποχη...

Η εποχή… πράγματι…
Οι εποχές και οι συγκυρίες παίζουν ρόλο…
Λεβεντοπαιδα ηταν πειραγμα ...ενα απο τα συνηθισμενα που γινονται στις παρεες !!!!!!!!

Πλακιτσα που δεν πρεπει να σταματησει......αλλωστε με την ασκημια που υπαρχει αν παψει και αυτο νομιζω οτι θα χασουμε τελειως τον εαυτο μας!!!!!!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.328

...Οι εποχές και οι συγκυρίες παίζουν ρόλο
Στις περιπτώσεις δε ακριβών αγορών παίζουν σημαντικό ρόλο και οι...κυρίες.:126:

Reaction score
1.720

Καποια στιγμη οταν θα εχω λιγο χρονο , θα γραψω πολυ αναλυτικα για τον κυριο Ιουλιο Φουτερμαν, και την εκπληκτικη πατεντα του , που δυστυχος ειχε πεσει εξω και αυτος, νομιζοντας οτι εχει λυσει πολλα προβληματα για αυτην την τοπολογια,μεχρι να ερθει η Τεκνικς και να ολοκληρωσει τελικα αυτο που ειχε φανταστει ο ΦΟΥΤΕΡΜΑΝ!!

Δεν προκειται να ξεχασω ποτε ενα αρθρο του ΗΧΟΥ , καπου το 1981, που ειχε τον Η3Α, και ξεκινουσε το αρθρο αν θυμαμαι καλα
..........καπου στην Ν Υορκη σε ενα υπογειο που μυριζε μουχλα και υγρασια ενας ηλικιωμενος ......

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

[YOUTUBE]UynYJudjUaw[/YOUTUBE]

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

Bhutia: Στις περιπτώσεις δε ακριβών αγορών παίζουν σημαντικό ρόλο και οι...κυρίες

αναλόγως πώς τις έχεις μάθει…
αν και αυτός που αναφέρεις είναι ο κανόνας, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις…

takis6c33: Δεν προκειται να ξεχασω ποτε ενα αρθρο του ΗΧΟΥ , καπου το 1981, που ειχε τον Η3Α…

δεν θυμάμαι μουχλιασμένα υπόγεια κ.λπ., αλλά θυμάμαι πως ένα άρθρο-αναφορά είχε γράψει ο γέρος
Α. Κατσένης και ήταν οι δικοί του.
είχε βρεί ένα ζευγάρι…, μου φαίνεται δεύτερο χέρι…

(ο ίδιος είχε γράψει και το πρώτο review για τους Lamm -στην Ελλάδα/Μ1.1- με τον τίτλο
«Ένας Ρώσος στην Αμερική». για όσους το θυμούνται…)

Reaction score
1.720

Bhutia: Στις περιπτώσεις δε ακριβών αγορών παίζουν σημαντικό ρόλο και οι...κυρίες

αναλόγως πώς τις έχεις μάθει…
αν και αυτός που αναφέρεις είναι ο κανόνας, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις…

takis6c33: Δεν προκειται να ξεχασω ποτε ενα αρθρο του ΗΧΟΥ , καπου το 1981, που ειχε τον Η3Α…

δεν θυμάμαι μουχλιασμένα υπόγεια κ.λπ., αλλά θυμάμαι πως ένα άρθρο-αναφορά είχε γράψει ο γέρος
Α. Κατσένης και ήταν οι δικοί του.
είχε βρεί ένα ζευγάρι…, μου φαίνεται δεύτερο χέρι…

(ο ίδιος είχε γράψει και το πρώτο review για τους Lamm -στην Ελλάδα/Μ1.1- με τον τίτλο
«Ένας Ρώσος στην Αμερική». για όσους το θυμούνται…)
αν θυμασαι ειχε παει ο ιδιος ο Κατσενης στην Ν Υορκη τοτε !!
Και εκανε περιγραφη του χωρου που εργαζοταν ο Φουτερμαν πλεον ως απλος [ιδιωτης] γιατι ειχε δωσει τα δικαιωματα του στην Ν Υ audio labs !

Η ειρωνια ειναι οτι αυτους τους ενισχυτες που εφερε ο Κατσενης τους εχω φωτογραφησει απο κατω σε ηλικια 14 χρονων , οταν ειχε παει ενας φιλος του πατερα μου να τους ρυθμισει!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89