- Reaction score
- 1.789
Καλορίζικα!
Ωχ!!Και περισσεύει και μια έξοδος απο τον Trinnov, θα δούμε...
Πρόεδρε...σαν πολύ ντακφέις κάνεις...για ξεκίνα να μιλάςΩχ!!
εμένα μου θύμισε εκείνες τις δαγκάνες που πιαναν τα αρκουδάκιανα βγαλεις αυτο το φωτιστικο και να βαλεις ενα πλακε, σαν το χερι του εξολοθρευτη ειναι
......τελικα ποσες μοιρες ανυψωση σου βγηκαν απο την θεση ακροασης ?
Ναι, μάλλον θα φύγει, δεν μου αρέσει και μένανα βγαλεις αυτο το φωτιστικο και να βαλεις ενα πλακε, σαν το χερι του εξολοθρευτη ειναι
τελικα ποσες μοιρες ανυψωση σου βγηκαν απο την θεση ακροασης ?
Μετράει λίγο πιο χαμηλά ο ΤρίνοβΈγινε πολύ ωραία τοποθέτηση των ηχείων οροφής, στην ευθεία των κυρίως ηχείων και χονδρικά στις 40-43 μοίρες, εντελώς άψογα.
Μπραβο σε ολους σαςΑκριβώς
Και τα δυο μπροστινά
View attachment 131715
Όλα στην θέση τους χάρη στον Μ. Μελίδη με τις διαστημικές βάσεις που κρατούν τα ηχεια ανάποδα, τον Έαρ και τον τερματογκαζι που συμβούλευσαν και κυρίως τον @marios που έβαλε όλη την δουλειά της εγκατάστασης επι άπειρες ώρες.
Κύριοι ευχαριστώ
Κι αυτό όμως κατέβηκε λίγο σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση.Το Ls δεν κατεβαίνει πιο κάτω με τίποτα
Όντως!Μετράει λίγο πιο χαμηλά ο Τρίνοβ
ΌχιΒάλε κι άλλο μπάσο από το κι άλλο που βάζεις.
Καλορίζικα!!!
Μιας και έχω χαθεί λίγο πως έχει διαμορφωθεί τώρα το σεταπ με τα μηχανήματα;
Βάλε και καμιά γενική φωτογραφία του χώρου ρε τσιγκούνη , όχι μόνο μετρήσεις/
Όχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον ΠιΠιΤζι
μια χαρα εισαι dimi στις 35 μοιρες.....αν δουμε οτι εισαι και 5 μοιρες πιο ψηλα στ LR ..ειναι σαν να εισαι 30 μοιρες
....μια χαρα στα δειχνει ο trinnov
δεν βγαινει και πιο πολλες μοιρες πραγματικα απο αυτο που λεει ...ειναι πιο κατω κανονικα
...βεβαια το κεντρικο ειναι μειον 7-8 μοιρες απο τα LR και δεν ειναι καλο αυτο, αλλα δεν ειναι και παρα πολυ οπως σε αλλους......που ειναι το βασικοτερο καναλι(μην το ξεχναμε αυτο)
σουπερ σε βρισκω
Βάλε κι άλλο μπάσο από το κι άλλο που βάζεις.
Θα σου φέρω αυτά που μόλις παρέλαβα:
Δεν μπορώ να πω τίποτα.Πρόεδρε...σαν πολύ ντακφέις κάνεις...για ξεκίνα να μιλάς