Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 29.610
Φέρτο από το "χειρουργείο" μου μια βόλτα.
Αν στο φτιάξω θα με κεράσεις ένα νεραντζάκι;
Και χαμόμηλο!!!!Φέρτο από το "χειρουργείο" μου μια βόλτα.
DislikeΚαμιά ευκαιρία... Τζάκι έχεις... Που είναι ο Μπί ρε γαμwτο....
Ο ασθενής χειρουργήθηκε σημερα το πρωί στο Melidis Medical Cantre.Σιγά, σιγά....τα θάψατε (κάψατε) κιόλας.
Μπορεί να μην ειναι τελικού σταδίου η νόσος.
Μπορεί να υπαρχει θεραπεία.
Ας γίνει πρώτα η διάγνωση...να δούμε πόσο θα κοστίσει η "θεραπευτική αγωγή", και βλέπουμε.
Αν φτάσουμε εκεί, θα πέσει πολυ, μα πάρα πάρα πολυ σκέψη, διάβασμα, ακρόαση, και συζητηση.
Εκτός απο αυτα που αναφέρθηκαν παίζουν ίσως και αλλα,πάντα και μονο ενεργά, ισως και used...
Και Atc, ισως και παραπάνω...
Δεν θέλω να πάρω βιαστική απόφαση σε αυτη την οικονομική συγκυρία. Ψυχραιμία (στον εαυτό μου το λεω)
Καλά θα ηταν να μην γίνει φέτος πάντως η αγορά.
Για πες παραπάνω....Ζήλεψα και εγώ από τις αναβαθμίσεις σας... και είπα να δοκιμάσω τους νέους διαχύτες by Zakman (Χάρης)...
View attachment 56430
Μεγειά! Ωραία πράγματα!εεε και εγω κατι ειπα να κανω....απο χτες εγινα τριδρομος...ειμαι στις ακροασεις ακομα....
Αυτά είναι...και εις ανώτερα Δρ!!Το χειρουργείο μου ετοιμάζεται και είμαι έτοιμος κι εγώ.
View attachment 56461
Το 1-2-4 του βραχυπρόθεσμου σχεδιασμού ολοκληρώθηκαν. Το 3 μάλλον απορρίφθηκε απο το αφεντικό.Βραχυπρόθεσμος σχεδιασμός:
Μεσοπρόθεσμος σχεδιασμός:
- UMIC-1 μετρητικό μικρόφωνο. Παραγγέλθηκε, έρχεται την Τρίτη.
- Dirac Live. Θα γίνει εκτενής δοκιμή για τις δυο εβδομάδες που δίνει δωρεάν trial, και προβλέπω εγκατάσταση στο MacBook, αν αληθεύουν όσα γράφονται στο διαδίκτυο, κυρίως όσον αφορά τη δίορθωση στο time domain-στερεοφωνική εικόνα. Απο frequency response είμαι καλά.
- Ενα diffuser για να κλείσω την ανοικτή πλευρά του χώρου ακρόασης που εχει σχήμα Γ.
- Ενα πιάνο για τη μικρη κόρη (παραγγελία σημερα) γιατί το live ειναι πάντα καλύτερο!
- Ο Καστρουνης μια δυο φορές τον χρονο.
- Καινούργιες κουρτίνες. Βασικό "μηχάνημα" ήχου, θέλω να κατεβάσω λίγο το RT60,(επεξήγηση εδώ, https://en.m.wikipedia.org/wiki/Reverberation ) αλλα και να απομονώσω άνοιγμα προς τη σκάλα πίσω απο το ενα ηχείο. Και να κάνω και τη δουλειά του Dirac πιο εύκολη.
- Δυο-τρεις μπασοπαγίδες, μετα απο μελέτη των waterfalls που θα προκύψουν απο τις προαναφερθέντες αλλαγές. Έτσι θα δώσω και το βουνό απο λούτρινα αρκουδάκια που έχω χώσει στις γωνιές και κάνουν τις μπασοπαγίδες πίσω στις ιδιοκτήτριες τους.
- Δυο παροχές ρεύματος κατευθείαν απο τον πίνακα. Έχω 10 διαφορετικά μηχανήματα τωρα, ολα στην ίδια γραμμή, που ενας θεός ξέρει τι αλλο μοιράζει μέσα στο σπίτι. Δράμα.
Με +- 4db στην θεση ακροασης σε σαλονι και οχι σε ανηχοικο θαλαμο και 1/6 smoothing, (με τσιμπημενο μπασο μεχρι 15 Hz κατ επιλογην), πιο πολυ με ισοηλεκτικη γραμμη πεθαμενου μου φαινεται παρα με καρδιογραφημα ζωντανου!!!μετρήσεις ήταν αυτά που έβαλες... γιατί έτσι όπως τις είδα νόμιζα ότι ήταν καρδιογράφημα από πελάτη σου...