- Reaction score
- 85.015
Θα περιμενω να μου πει και ο Kostas Kefalas πως φανταζεται οτι το εκανα, και μετα θα ανεβασω φωτο και καλυτερες μετρησεις
Οχι Μιχαλη, αυτο θα το κανω του χρονου για τελευταια πινελια!!Παιδιά θα το πω εγώ.
Είχε σε μια γωνία ένα βάζο μεγάλων κυβικών άδειο.
Ε, ...... το γέμισε με λουλούδια.
Και γω νόμιζα οτι τον πείσατε να πάρει οθόνη 150' κυρτή / προβολέα.Παιδιά θα το πω εγώ.
Είχε σε μια γωνία ένα βάζο μεγάλων κυβικών άδειο.
Ε, ...... το γέμισε με λουλούδια.
Μπαααααα......... μιλάμε για αγύριστο κεφάλι.Και γω νόμιζα οτι τον πείσατε να πάρει οθόνη 150' κυρτή / προβολέα.
Μαζί με τον rose κατι κάνετε.Έβγαλες τα κάγκελα της σκάλας όπως ο Zizik;
...και μετά έβαλες χαλί ή μοκέτα στα σκαλιά;
παρακολουθει, εχει 10 πιθανες απαντησεις, αφηνει να καψουμε εμεις μερικες και να σκασεις ως μεσσιας με τη σωστη
πολυ μαρεσει αυτο το μπλε μπαλακοκεφαλο
Γουστάρω, φοβερή ιδέα. Αλλα όχι.Γκρεμιζεις την τσιμεντενια σκαλα και την κανεις "skeleton"!!
Χωρις ρίχτια δηλαδη, με οσο λιγοτερη μαζα γινεται και απο καποιο οχι πολυ ανακλαστικο υλικο.
(Οχι γυαλινη).
Ετσι θα γινει σαν τεραστιος διαχυτης απο τα δεξια του συστηματος.
Μετα βαζεις εναν διαχυτη με αντιστοιχα χαρακτηριστικα στον αριστερο τοιχο και εχεις πετυχει μια καποια συμμετρια.
Μετα λες στο android σου να σου βαλει καφε γιατι αυτα γινονται μονο στις ταινιες επιστημονικης φαντασιας.
( μηπως την επενδυσες με ξυλο?)
Δεν γίνεται, πρέπει να φύγει το ηχείοΘα έκλεινα τη σκάλα με πόρτα.
Το ίδιο ηχείο φυσικαγιατρε μου βαλε μας ενα καταρακτη να δουμε και ασε τα rt60 κατω απο 120hz
και ποιο ηχειο ειναι ;