Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος (dimifoot)

Reaction score
30.453
.Γι αυτό και χρησιμότερο από οποιοδήποτε ΄΄πείραγμα΄΄ θα είναι να τεθεί σ'εκείνον ο κατάλληλος βασανιάρικος προβληματισμός προτού οριστικοποιηθεί μια αγορά...
Αυτό μπορούν να το κάνουν οι γνώστες μπουτχια μου.. Εγώ ως αδαής (μυρωδιάς που λένε και οι ποδοσφαιρόφιλοι επιπέδου Γεωργίου..) , μπορώ να επικεντρωθώ μονο στην πλακιτσα..

Reaction score
4.208
Η τιμή είναι τεμαχίου
η τιμη που εγραψα είναι ζεύγους, στο λινκ φαινεται η τιμη τεμαχίου (1490) αναλόγως χρωματος η τιμη αυξάνεται.

Ωστόσο δεν εχω καταλαβει Δημητρη που εχει απαντηθει

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
η τιμη που εγραψα είναι ζεύγους, στο λινκ φαινεται η τιμη τεμαχίου (1490) αναλόγως χρωματος η τιμη αυξάνεται.
Απ'όσο γνωρίζω,τα Phantom δεν διακρίνονται ιδιαιτέρως για την αποτελεσματικότητα και σταθερότητα της ασύρματης σύνδεσης με τον ομόλογο δίαυλο σε πολυκαναλικές (άνω του...ενός τεμαχίου) εφαρμογές.:D
Έτερον ερωτηματικό η χρηστικότητα για το λογισμικό ελέγχου και βεβαίως οι μέγιστες απαιτούμενες στάθμες.Σημειωτέον κιόλας ότι η περίφημη απόκρισή τους στις κατώτατες οκτάβες είναι προδιαγεγραμμένη για χαμηλές στάθμες αναπαραγωγής .
Αυτό μπορούν να το κάνουν οι γνώστες μπουτχια μου.. Εγώ ως αδαής (μυρωδιάς που λένε και οι ποδοσφαιρόφιλοι επιπέδου Γεωργίου..) , μπορώ να επικεντρωθώ μονο στην πλακιτσα..
Ε,μετά από τόοοση πλακίτσα σε ανάλογα θέματα,όλο και κάτι θα έχεις...μάθει ;)- λογαριάζοντας κιόλας την επαγγελματική σου ενασχόληση....

Από τον υποφαινόμενο πάντως έχεις το ελεύθερο να προβείς -τουλάχιστον εδώ- σε όσο πιο ανελέητα εικονικά πειράγματα μπορείς,αφού σε ότι αφορά στην πραγματικότητα,θα ήταν δύσκολο ένας κάτοχος των Triton να μείνει ανικανοποίητος πάνω σε θεμελιώδη ζητούμενα στην υψηλή πιστότητα,ιδίως σε δικάναλο πρόγραμμα που δεν έχει πολλά προαπαιτούμενα.

Προσωπικώς τα θεωρώ περισσότερο χορταστικά από διάφορα γνωστά ιταλικά και αγγλικά παθητικά ηχεία,εφόσον προσεχθεί η διευθέτησή τους.Προτείνεται επίσης με δεδομένη άνοδο απόκρισης κατά 5 περίπου dB στη δέκατη οκτάβα,προσανατολισμός τους υπό κάποιες μοίρες εκτός άξονα (λ.χ. ο ακροατής να μη διακρίνει καθόλου την εξώτερη πλευρική επιφάνεια καθενός ηχείου) ως προς την κεντρική θέση ακρόασης στο οριζόντιο πάντα επίπεδο....

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.891
Ωστόσο δεν εχω καταλαβει Δημητρη που εχει απαντηθει
Δεν πήγαινε σε εσένα αυτο Βασίλη.

Το Devialet ειναι ενα ηχοσύστημα (DAC-ενισχυτής-ηχείο) του οποίου τα selling points δεν ταιριάζουν με αυτο που εγώ χρειάζομαι.
Ειναι life-style προϊόν, με ιδιαίτερο design, για χρήση σε σαλόνι.
Αντιθέτως έγω χρειάζομαι σύνδεση αναλογική και όχι ψηφιακή, ενσωμάτωση σε πολυκάναλο home cinema, και κυρίως ςποιότητα στην αναπαραγωγή.
Αν έπαιρνα αυτό, με αναλογική σύνδεση με τον prepro, θα το έβαζα να κάνει τι; διπλο DA-AD conversion? το ακυρώνω τελείως ως σχεδίαση,

Ασε που δεν παίζει και ωραία δηλαδή. Μόνο δυνατά και με μπάσο.

Χίλιες φορές το KEF Ls50w.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.749
Αληθεύει ότι η φετινή έκθεση εικόνα & ήχου της Θεσσαλονίκης θα γίνει στην υπόγα του Dimifoot.....
κονταροχτυπιούνται με την Αλεξανδρούπολη , έλα που δεν καταλάβατε για ποιον χτυπάει η καμπάνα.

Θα πατήσω το πόδι μου για πρώτη φορά σε έκθεση !!!!!
:dance2::dance2::dance2:

A

AKARL

Guest
Αληθεύει ότι η φετινή έκθεση εικόνα & ήχου της Θεσσαλονίκης θα γίνει στην υπόγα του Dimifoot.....
κονταροχτυπιούνται με την Αλεξανδρούπολη , έλα που δεν καταλάβατε για ποιον χτυπάει η καμπάνα.

Θα πατήσω το πόδι μου για πρώτη φορά σε έκθεση !!!!!
:dance2::dance2::dance2:
Πσηφίζω Αλεξανδρούπολη δανγκωτό! :party::party::party:

Έχουν να φάνε κατηφορικό diracοσιδέρωμα ...και θα πουν και ένα τραγούδι :D
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Ε,μετά από τόοοση πλακίτσα σε ανάλογα θέματα,όλο και κάτι θα έχεις...μάθει ;)- λογαριάζοντας κιόλας την επαγγελματική σου ενασχόληση....
Όπως αναφέρεται στον ιστοχώρο του Κόμματος (ένα είναι το Κόμμα ;) ) ο σύντροφος Δεκατριαμηδενοχτώ είναι Ινστρούχτορας στην ΚΟΒΑ Γέρακα & Βορείων Προαστείων, Υπεύθυνος κυκλοφορίας και διανομής του ΦΕΚ* στα Βόρεια Προάστεια και Υπεύθυνος Ηχητικής Κάλυψης στα τοπικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις του Κόμματος. Λέτε να στήνει ο ίδγιος τις ηχητικές εγκαταστάσεις ΠιΕϊ με τη δημιουργικά χαοτική συνδρομή του Νταχάρη; :confused::confused::confused::confused::confused:

* Φύλλο Εφημερίδος του Κόμματος

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.891
Τώρα μιλάς σωστά! Για λέγε...
ΜΤΧ 100in Studiotek 130. Το μέγιστο που με παιρνει, και αυτο χάρη στα καινούργια λεπτού προφίλ ηχεία.
Απο τα 2.80 που βλέπω θα ειναι καλά (και σύμφωνα με THX http://www.customht.com.au/blog/thx-viewing-distance-calculator-for-home-theatre-projectors/ )

Έρχεται και ο Μανώλης σε λίγες μέρες.

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.891
Φράγκα ρε doc?
Μτχ, λογική τιμή. Δεν ήμουν για καινούργια Stewart μετά τα ηχεία. Το παρα...μήσαμε φέτος, φτάνει.
[DOUBLEPOST=1512170627][/DOUBLEPOST]Έπονται και κάποιες μικροεπεμβάσεις στον χώρο ;)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Απ'όσο θυμάμαι,δούλευες σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών συσκευών η οποία δεν είναι πλέον ενεργή.Φαντάζομαι κιόλας ότι η νέα σου δουλειά θα είναι σε ανάλογο χώρο...
Έχουν να φάνε κατηφορικό diracοσιδέρωμα ...και θα πουν και ένα τραγούδι :D
Πρόσεξε όμως τη διαφορά μεταξύ της μιας και της άλλης περίπτωσης...Στη δική μου προτροπή - απευθυνόμενη ιδίως στους μη εμπλεκόμενους με λογισμικά ισοστάθμισης - μεταβάλλεται σε μικρό βαθμό η προσλαμβανόμενη απόκριση στην κεντρική θέση ακρόασης χωρίς να μεταβληθεί η ολική ενεργειακή σύσταση του πεδίου αντήχησης ως προς την επίμαχη οκτάβα.

Στη δική σου περίπτωση,η κάθοδος της απόκρισης θα επέρχεται με παράλληλη μεταβολή στην κατανομή ενέργειας στο πεδίο αντήχησης,αφού το ηχείο θα διακρίνεται από χαμηλότερη στάθμη εκπομπής στην εν λόγω οκτάβα...

Σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες έγκειται κάποιες φορές η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στο απολύτως αρεστό και μη αρεστό αποτέλεσμα - ιδίως άμα εισέρχονται και κάποια παραπετάσματα στην εξίσωση,διακρινόμενα από πιθανή απορροφητικότητα στις ανώτατες οκτάβες...:D

Reaction score
30.453
Απ'όσο θυμάμαι,δούλευες σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών συσκευών η οποία δεν είναι πλέον ενεργή.Φαντάζομαι κιόλας ότι η νέα σου δουλειά θα είναι σε ανάλογο χώρο...
Καλά θυμάσαι ,απλά η ενασχόληση με τα "του ήχου" στην εν λόγω αλυσίδα ,όπως και σε οποιαδήποτε ανάλογη αυτής ,παρέμενε σε καθαρά εισαγωγικό επίπεδο ,ως εκ τούτου δεν αποτελούσε αναγκαία ,πολύ δε περισσότερο ικανή συνθήκη κτήσης γνώσεων.

Η νέα μου ενασχόληση ,αν και πάλι στο χώρο της λιανικής ,έχει εντελώς διαφορετικό αντικείμενο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon