Στην γωνια του antkots

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

αρνταν αρνταν των 10 μιλιγκραμ:143:

Reaction score
1.815
Aντώνη πόσο σου στοίχισε το πλυντήριο δίσκων?
Κάνει δουλειά ή όλα είναι "λόγια"? Σε μεταχειρισμένο δίσκο (δεν ξέρω με τι κεφαλή έπαιζε πριν), εκτός από τα el tsiki-tsiki, ακούγεται και απαίσια, μάλλον έχει προηγηθει κεφαλή ...εσκαφέας!
Λες να βελτιωθεί ο ήχος του αν καθαριστεί?

Reaction score
460

Σταματη καλησπερα,το πλυντηριο ειναι της clear audio το smart matrix το καινουργιο (απο οτι μας ειπε ο αντιπροσωπος τωρα ηρθε στην Ελλαδα),και η τελικη πληρωταια ειναι 1000ε και κατι.Δεν το εχω λειτουργησει ακομη,μολις το δουλεψω θα γραψω εντυπωσεις.

Reaction score
1.815
Αντώνη καλορίζικο!!
Ανυπομονώ να ακούσω εντυπώσεις σου! Όχι μόνο γι αυτό, αλλά και για την εκ βάθρων αλλαγή του ΜΚ2...

Reaction score
1.685

Σταματη θα ακουσεις σιγουρα καλα νεα.

Προς το παρων υπαρχουν καποια προβληματα (ασχετα με το MK2) τα οποια θα προσπαθησουμε να λυσουμε αυριο..

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Αντώνη καλορίζικο!!
Ανυπομονώ να ακούσω εντυπώσεις σου! Όχι μόνο γι αυτό, αλλά και για την εκ βάθρων αλλαγή του ΜΚ2...
Πιστευω οτι ολα θα πανε καλα και θα εχουμε ενα καλο αποτελεσμα,μας εχει αργησει το arm board και η κεφαλη υπερβολικα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι εκτος απο υπομονη.

Reaction score
1.685

Αντωνη κανω καποιες δοκιμες Matching με την δικη μου την LP σημερα (ξερεις με ποιο phono). Οι διαφορες ειναι ελαχιστες με διαφορετικα φορτια αλλα ακουστες..

Reaction score
460

Αντωνη κανω καποιες δοκιμες Matching με την δικη μου την LP σημερα (ξερεις με ποιο phono). Οι διαφορες ειναι ελαχιστες με διαφορετικα φορτια αλλα ακουστες..
Θετικες οι αρνητικες?

Reaction score
460

Το arm board ηρθε σημερα,αυριο μαλλον ερχεται και η κεφαλη.

Reaction score
3.901

Έλα ρε Αντουάν βάλε την 304 αρχικά κ όταν ο Παντέλος ξεμπαρκάρει συνεχίζεις!!:116:

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Τελικα Αντωνη Benz Lp class χτυπησες ? την S ? γιατι μπερδευτηκα λιγο...
αυτην???

http://www.needledoctor.com/Benz-LP-S-Class-Phono-Cartridge_2
Γιαννη ευχαριστω πολυ,αυτην εχω παραγγειλει ακριβως,με εχει καθυστερησει 20 ημερες περιπου αλλα μου ειπε οτι αυριο τριτη θα ειναι εδω!!(δεν το βλεπω ομως:141:)

Reaction score
460

Έλα ρε Αντουάν βάλε την 304 αρχικά κ όταν ο Παντέλος ξεμπαρκάρει συνεχίζεις!!:116:
Ουτε μπεντλευ να ειχα παραγγειλει ρε Γιωργο γ@μωτο μου!:141:

Reaction score
460

Το θεμα με τα κ@λοκαλωδια παραμενει,σημερα πηρα για δοκιμη και τα kimper τα υβριδικα (select 1126).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan