Στην γωνια του antkots

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.380
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Το θεμα με τα κ@λοκαλωδια παραμενει,σημερα πηρα για δοκιμη και τα kimper τα υβριδικα (select 1126).
με τον κόρακα μίλησες? τα δοκίμασες?

Reaction score
6
Aυτη του antkots η γωνία μας κραταει σε α..γωνία!:126:
ποιητικη αδεια...!

αφου πηρες και πλυντηριο μας κερνας σε οβελιστηριο!!:136:

και με τον παππα παντα και σ'αυτα μπροστα :126:'

Reaction score
460

με τον κόρακα μίλησες? τα δοκίμασες?
Kωστη καλημερα,μιλησα και κατα πασα πιθανοτητα θα ερθει σημερα με τα δικα του καλωδια για δοκιμες.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Aυτη του antkots η γωνία μας κραταει σε α..γωνία!:126:
ποιητικη αδεια...!

αφου πηρες και πλυντηριο μας κερνας σε οβελιστηριο!!:136:

και με τον παππα παντα και σ'αυτα μπροστα :126:'
Το πλυντηριο ειναι καταπληκτικο!!!!Δισκος ο οποιος ειχε "λασπη"στα αυλακια του εγεινε σαν καινουργιος!!Ειναι απιστευτα καλο εργαλειο,αξιζει μεχρι τελευταια δεκαρα τα χρηματα του.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.380

Kωστη καλημερα,μιλησα και κατα πασα πιθανοτητα θα ερθει σημερα με τα δικα του καλωδια για δοκιμες.
κράτα μας ενήμερους, έχει νομίζω μεγάλο ενδιαφέρον να μας πεις τις εντυπώσεις σου από τα καλώδια δικού μας ανθρώπου.:126:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.038

Θα φέρω για πλύσιμο τον manzione, και το provocative percussion.
O πρώτος είναι του 78, ενω ο δεύτερος του 61.
Δεν εχουν πλυθεί ποτέ.Ούτε έχουν δεχθεί υγρό επάνω τους.
Να δω τι κάνει το ρημαδοπλυντήριο.
Δε με λες? θέλει και μαλακτικό?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Και επαγγελματικο σεσουαρ μετα για να ισιωσει τις μπουκλες,μην χοροπηδαει ο δισκος

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και μετα λες γιατι σε λεω σκουπιδι, σκουλικι ε σκουλικι:143:

Reaction score
460

κράτα μας ενήμερους, έχει νομίζω μεγάλο ενδιαφέρον να μας πεις τις εντυπώσεις σου από τα καλώδια δικού μας ανθρώπου.:126:
Το ραντεβου αναβληθηκε για την Πρασκευη.Θα σας ενημερωσω για τα παντα.

Reaction score
460

Θα φέρω για πλύσιμο τον manzione, και το provocative percussion.
O πρώτος είναι του 78, ενω ο δεύτερος του 61.
Δεν εχουν πλυθεί ποτέ.Ούτε έχουν δεχθεί υγρό επάνω τους.
Να δω τι κάνει το ρημαδοπλυντήριο.
Δε με λες? θέλει και μαλακτικό?
κοροιδευε εσυ και σε βλεπω για πλυντηριο συντομα μετα την επιδειξη

Reaction score
460

Και επαγγελματικο σεσουαρ μετα για να ισιωσει τις μπουκλες,μην χοροπηδαει ο δισκος
Θα τραβαει τις κοτσιδες του ο Μαρκου:142:

Reaction score
871
Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

................................
Ειμαι (ειμαστε) σιγουροι οτι το ηχητικο αποτελεσμα θα ειναι ισαξιο του βραχιονα και της κεφαλης (αφου το μεγιστο βαρος πεφτει σχεδον παντα σ αυτα), και ελπιζω το πλατω να μην δυσκολεψει το εργο τους σε μεγαλο βαθμο...
παρακολουθώ και διαβάζω(όσο μπορώ) το νήμα και συνεχώς μου γεννιούνται απορίες και ερωτηματικά...

κατ' αρχάς Κώστα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα με την παραπάνω δήλωση, ότι δηλαδή... 'το μεγιστο βαρος πεφτει σχεδον παντα στον βραχίονα και στην κεφαλή'...

Δηλαδή αν πάρουμε ένα φωνόγραφο και του φιξάρουμε πάνω του έναν SME και μια KOETSU θα είναι όλα οκ???

Κύριοι, το πικάπ είναι πρώτα πηγάδι - πλατώ - στήριξη - απομόνωση... και μετά σύστημα βραχίονα - κεφαλής... γι αυτό και σ' ένα κορυφαίο πικάπ η τιμή του deck είναι πλλαπλάσια της τιμής του βραχίονα-κεφαλής...

Δεν είναι άσχετοι στην Nottingham που έφτιαξαν πηγάδι με αντλία που συνεχώς αυτο-τροφοδοτείται με λάδι... ούτε στην VYGER που έφτιαξαν ανάρτηση με αέρα για το πλατώ και για τον βραχίονα... και τόσες άλλες εταιρίες με άλλες πατέντες... ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ...

Στα πικάπ άμεσης οδήγησης(όπως το ΜΚΙΙ) ΔΕΝ μπορείς να αναπτύξεις και να τελειοποιήσεις το σύστημα πηγάδι - πλατώ γιατί απλά το πηγάδι δεν είναι τίποτε άλλο παρά η βάση του μοτέρ και ο άξονας ο ρότοράς του... ενώ υπάρχει πολύ μεγάλος περιορισμός στο βάρος του πλατώ, που είναι πάντα άμεσα συνδεδεμένο με το μοτέρ...

Το πλατώ όσο βαραίνει... τόσο το μοτέρ πρέπει να μεγαλώνει για να το αντέξει... με όλα τα κακά που συνεπάγεται αυτό... κραδασμούς και θόρυβο... το πείραμα αυτό το έχω κάνει και σύντομα θα ανεβάσω φοτος από το DIY πικάπ μου...

Δεν θέλω να υποτιμήσω την προσπάθεια όλων σας... ούτε να παίξω με την αγωνία του Αντώνη...

Απλά ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω γιατί να παιδεύεστε και να καθυστερείτε αφού (ας μην κρυβόμαστε) ο Αντώνης έχει την ευχέρεια να αγοράσει ένα πολύ καλό πικάπ και να τελειώνει, ένα πικάπ που αποδεδειγμένα παίζει και θα είναι απόλυτα ταιριαστό με το επίσης πολύ καλό σύστημά του...

Και ακόμα ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω το κόλλημα μερικών με ένα επαγγελματικό μηχάνημα που καμιά σχέση δεν έχει με το hi-fi και το σύστημα του Αντώνη...

Η όλη προσπάθεια μου θυμίζει ένα χωράφι που θέλει το 'αφεντικό' να το οργώσει... και οι διάφοροι ειδήμονες του φέρνουν χρυσά φτιάρια και ασημένιες αξίνες...

ΤΡΑΚΤΕΡ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΝΤΩΝΗ........ παράτα τις αξίνες και τα τσαπιά....

φιλικά... Μάνος...

Reaction score
2
μην ανάβετε φωτιές στον αντωνάκη μου παιδιά με μεγάλα πικάπ, γιατί αυτά εεε είναι βαρειά κάπως και λίγο να τον πάρει η μπάλα , εε και εγώ όρια έχω να τον συνεφέρω.
πώς θα τον βοηθήσω δηλαδή... το technics υπερέχει όμως, να τελειώνουν τα ψέμματα τελικά , sudoku, έχει πλατώ μικρότερης μάζας άρα μικρότερη επιτάχυνση, μικρότερες κακκώσεις και φυσικά παραμορφώσεις....
αυτά εκ των ενδον.
bye bye antonis heheheheheheheh

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell