Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

απορώ πάντως ώρες ώρες...

δηλαδή διαβάζοντας τα παρακάτω, τι συμπέρασμα βγάζεις? ότι κουράζουν? ότι ξύνουν και ξυρίζουν, ή ότι είναι στεγνά τα μεσαία?

<<Summary
These are the best amplifiers I have heard in this room, beating (by far) the Bryston, Lexicon and Hafler, and now proving even marginally better than the physically more imposing Pass X250 (original model).

...If this had been available two years ago, I would not have bought the Pass, regardless of impressive appearance.

These Lipinski PowerStands are definitely worthy of integration into the most exacting of studios.

It’s very musical, with a great midrange: pure and sweet but with an open top and a holographic, dimensional soundstage.

The bottom end is extremely deep, tight and (I am astonished to say) more extended and solid than that of my Pass X250, which costs about three times as much!
Soundstage width also slightly exceeds the Pass...>>

δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε νομίζω...
πως?
εφτιαξε ο λιπινσκι ενισχυτη καλυτερο απο τον παςς 10ετιας (original model λεει..) και ειναι αυτο υπερ του?
ειναι ο λιπινσκι καλυτερος απο bryston και halcro και ειναι αυτο σημαντικο? (μπρρρρρ)
κωστα κωστα, ο κυριος ειναι σε στουντιο, πηρε παςς 10ετιας πριν 2 χρονια και μεχρι τοτε δεν υπηρχε κατι καλυτερο ψηφιακο.
ξερεις ποσο εχει ο αντιστοιχος παςς σημερα? δεν κανει για στουντιο...
ειπαμε αριστο value for money, αλλα μεχρι εκειςςς...

Reaction score
498
Eγώ πάντως τους έχω στη shortlist μόλις έρθει το Tidal! Και Wavac PR-T1 για προ έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
Έχει βγάλει και δικάναλο τελικό νομίζω από ότι είδα στο site..Δεν είναι κακή μια δοκιμή..:109:..

Reaction score
4.242
Απάντηση: Re: Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

πως?
εφτιαξε ο λιπινσκι ενισχυτη καλυτερο απο τον παςς 10ετιας (original model λεει..) και ειναι αυτο υπερ του?
ειναι ο λιπινσκι καλυτερος απο bryston και halcro και ειναι αυτο σημαντικο? (μπρρρρρ)
κωστα κωστα, ο κυριος ειναι σε στουντιο, πηρε παςς 10ετιας πριν 2 χρονια και μεχρι τοτε δεν υπηρχε κατι καλυτερο ψηφιακο.
ξερεις ποσο εχει ο αντιστοιχος παςς σημερα? δεν κανει για στουντιο...
ειπαμε αριστο value for money, αλλα μεχρι εκειςςς...
Νικο αντε τον Πας δεν τον πας! Ο Halcro ομως? Μην ξεχνας οτι δοκιμαστηκε πριν 2-3 χρονια απο τον Β Τσαντουλη και τον ακουσαν κι αλλα μελη εδω μεσα. Γραφτηκαν τα καλλυτερα. Για τον Μπρυστον τι να πουμε. Ενισχυτης με οδηγικες ικανοτητες αλλα κι απ την αλλη υπαρχουν καποιοι που δεν τους γεμιζει.

Reaction score
660

Νικο αντε τον Πας δεν τον πας! Ο Halcro ομως? Μην ξεχνας οτι δοκιμαστηκε πριν 2-3 χρονια απο τον Β Τσαντουλη και τον ακουσαν κι αλλα μελη εδω μεσα. Γραφτηκαν τα καλλυτερα. Για τον Μπρυστον τι να πουμε. Ενισχυτης με οδηγικες ικανοτητες αλλα κι απ την αλλη υπαρχουν καποιοι που δεν τους γεμιζει.
Halcro? Bryston?

αστο καλυτερα....

υπαρχουν απειροι solid state τελικοι καλυτεροι απο αυτους τους δυο...

πχ.....

Edge,
Gryphon,
Sovereign,
Tidal,
Aaron,
Bonnec,
Soulution,
Pass Labs,
Holfi

κλπ κλπ

αυτοι απλα μου ηρθαν στο μυαλο ετσι προχειρα...

Reaction score
4.242

Halcro? Bryston?

αστο καλυτερα....

πχ.....

Edge,
Gryphon,
Sovereign,
Tidal,
Aaron,
Bonnec,
Soulution,
Pass Labs,
Holfi

κλπ κλπ

Αναφερεσαι απο προσωπικη εμπειρια η ετσι ακαδημαικα? Αν ακουσες τον Halcro παω πασο, αλλιως....μπουχτησαμε!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486

Halcro? Bryston?

αστο καλυτερα....

πχ.....

Edge,
Gryphon,
Sovereign,
Tidal,
Aaron,
Bonnec,
Soulution,
Pass Labs,
Holfi

κλπ κλπ

δηλαδή οι Ypsilon δε σ'αρέσουν? τώρα που είναι και κλας Α στο στερεοφίλ?

:136:

Reaction score
660

Αναφερεσαι απο προσωπικη εμπειρια η ετσι ακαδημαικα? Αν ακουσες τον Halcro παω πασο, αλλιως....μπουχτησαμε!
να πω την αληθεια εγω δε τον εχω ακουσει τον Halcro αλλα ανθρωπος που εχει φοβερη εμπειρια τοσο σε studio οσο και στο high end καμια 30αρια χρονια και εμπιστευομαι τρελα τη γνωμη του μου ειπε οτι ειναι για τα μπαζα.... Να μην αναπτυξω ακριβως τι μου ειπε γιατι δεν εχει νοημα στην παρουσα κουβεντα....

Αυτοι οι ενισχυτες που ανεφερα απλα ειναι ορθοι ενισχυτες χωρις να αναφερω ποιον θεωρω καλυτερο η χειροτερο κλπ....

Reaction score
10
Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο πως μπορεί κάποιος να διαβάζει αυτά τα class a recommended, absolute sound golden κτλ κτλ. Πρέπει να είσαι πολυυυυυυ πρόβατο όμως για να ψωνίζεις με αυτές τις λίστες. Πολύ ομως!

Reaction score
660

δηλαδή οι Ypsilon δε σ'αρέσουν? τώρα που είναι και κλας Α στο στερεοφίλ?

:136:
αυτο λειτουργει λιγο αποτρεπτικα να πω την αληθεια...

οτι βλεπω σε Class A στο Stereophile η στα recommended components στο Absolute Sound τυχαινει και εξαιρετικο τμημα marketing η πολυ διαπλεκομενο αντιπροσωπο στην Αμερικη οποτε λιγο παει το μυαλο μου στο κακο για την αμεροληψια της παραπανω λιστας....

καλα και ειδικα για τον αντιπροσωπο της Ypsilon στην Αμερικη μπορω να πω το εξης....

ο τυπος ειχε τα Tidal και εχασε μεσα στο καλοκαιρι την ιδιοτητα του εισαγωγεα γιατι χρεωνε κατι τιμες ασυλληπτες....
ο ιδιοκτητης της Tidal προτιμησε να φτιαξει την Αμερικανικη θυγατρικη για να εισαγει ο ιδιος τα ηχεια του σε χαμηλοτερες τιμες για τον τελικο καταναλωτη παρα να παιρνουν το χρημα τα διαφορα περιοδικα και οι reviewers στα γνωστα διαπλεκομενα περιοδικα. Ειναι αληθεια ομως οτι ξαφνικα ειδαμε τοσα reviews για Tidal τα τελευταια δυο χρονια σε Αμερικανικα site οσα δεν ειχαμε δει ποτε... Ειδες αν ο αντιπροσωπος ειναι "σωστος" με το κυκλωμα και μοιραζει λεφτα?

και εχω ξενερωσει που ο ιδιος θα πουλαει και τα Sovereign τωρα...

θα γεμισουμε παλι διθυραμβικα reviews.... ηδη διαβασα 2-3 για τα Aaron...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486

Halcro? Bryston?

αστο καλυτερα....

πχ.....

Edge...

χμ, να σου πω, ευχαρίστως θα έπαιρνα 6 τέτχια για τα ηχειάκια μου, καθώς ομολογώ πως μου αρέσουν πάρα πολύ στην εμφάνιση, είναι για γούστα ρε παιδί μου, κοίτα:

θα τα έπαιρνα όμως, με τις εξής προϋποθέσεις:

1. Συνολικό κόστος 6 ενισχυτών: < 3.000 ευρω. (διότι σε αυτό το ποσό φτιάχνω χαλαρά 3 στερεοφονικούς ICE στο κιλοβατ έκαστος)

2. να βγει ο άτκινσον να γράψει ότι ήταν μεθυσμένος όταν έγραψε αυτά: <<All in all, I was disappointed in the Edge NL-12's measured performance. Unless something was broken—and there were no obvious signs of this, both channels behaving identically—these measurements indicate an amplifier that has more in common with early transistor amplifiers than a modern design.>>
και ότι αυτές οι μετρήσεις ανήκουν στο χαλασμένο ραδιοφωνάκι του παππού του:

...........

με αυτές τις 2 προϋποθέσεις, κι εγώ προτιμώ έτζ σε σχέση με μπρίστον ή χάλκρο. δηλαδή, πάνω-κάτω, συμφωνούμε απολύτως.:136::137::138::136:

Reaction score
660

χμ, να σου πω, ευχαρίστως θα έπαιρνα 6 τέτχια για τα ηχειάκια μου, καθώς ομολογώ πως μου αρέσουν πάρα πολύ στην εμφάνιση, είναι για γούστα ρε παιδί μου, κοίτα:

θα τα έπαιρνα όμως, με τις εξής προϋποθέσεις:

1. Συνολικό κόστος 6 ενισχυτών: < 3.000 ευρω. (διότι σε αυτό το ποσό φτιάχνω χαλαρά 3 στερεοφονικούς ICE στο κιλοβατ έκαστος)

2. να βγει ο άτκινσον να γράψει ότι ήταν μεθυσμένος όταν έγραψε αυτά: <<All in all, I was disappointed in the Edge NL-12's measured performance. Unless something was broken—and there were no obvious signs of this, both channels behaving identically—these measurements indicate an amplifier that has more in common with early transistor amplifiers than a modern design.>>
και ότι αυτές οι μετρήσεις ανήκουν στο χαλασμένο ραδιοφωνάκι του παππού του:

...........

με αυτές τις 2 προϋποθέσεις, κι εγώ προτιμώ έτζ σε σχέση με μπρίστον ή χάλκρο. δηλαδή, πάνω-κάτω, συμφωνούμε απολύτως.:136::137::138::136:
δε ξερω τι λεει ο Atkinson και δε με νοιαζει.... Ειχα Bryston και προτιμω τον Edge ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486

Αυτοι οι ενισχυτες που ανεφερα απλα ειναι ορθοι ενισχυτες ....
οι μεγάλοι έτζ είναι και όρθιοι ενισχυτές.

ορθοί όρθιοι.

που να τους πάει κόντρα ο πλαγιαστός άις με το ενσωματωμέο διακοπτικό επίσης πλαγιασμένο παλμοτροφοδοτικάκι του...

:136::137::138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486

δε ξερω τι λεει ο Atkinson και δε με νοιαζει....

οκ, δεκτό. να δεχτείς κι εσύ την αντίστοιχη δική μου δήλωση:

"δε ξέρω τι λέει ο γκπολ, και δε με νοιάζει...."

και προτιμώ άις, ασχέτως αν δεν έχω άις....:126:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

το Τσαντουλη τον εκτιμω απεριοριστα
(αληθεια βρε ΠΑΙΔΙΑ, γιατι δεν γραφει? ε?)
μην ξεχνας ομως οτι εχει Martin Logan Summit.
εκει η κλασση δελτα πεταει...

Reaction score
660

οκ, δεκτό. να δεχτείς κι εσύ την αντίστοιχη δική μου δήλωση:

"δε ξέρω τι λέει ο γκπολ, και δε με νοιάζει...."

και προτιμώ άις, ασχέτως αν δεν έχω άις....:126:
τη δεχομαι... που ξερεις μπορει να τον προτιμησω και εγω τον Ice... απλα σε αυτη την φαση επειδη δεν εχω ιδιαιτερη πειρα απο ice το αφηνω εκτος της λιστας...

Reaction score
4.242
Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Παντως και στο Στερεοφιλ γραφτηκε:
«Αυτός ο ενισχυτής (ο HALCRO) είναι ο καλύτερος στον κόσμο»!!!!!

Παρ ολα αυτα μπορειτε να ανατρεξετε στο τεστ του Β.Τσαντουλη θα θυμηθειται λιγα πραγματα απο τα παλια. Το προβλημα με την εν λογω εταιρια ειναι οτι πουλαει πολυ ακριβα. Ο ενισχυτης που ειχε στα χερια του ο Βασιλης ηταν ο πιο φθηνος (5.000 ευρω). Και φυσικα Νικο η εταιρια δεν τον κατασκευασε κατα παραγγελια της MARTIN LOGAN!

Reaction score
4.242
Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Οριστε και ενα μικρο κειμενο απο τον Βασιλη για τον φθηνο HALCRO μιας και ευκολα ξεχνατε:

Ο ενισχυτής απέδωσε εξαιρετικά!

Αθόρυβος και λειτουργικός συμπεριλαμβάνεται μέσα στους δύο

καλύτερους class D που έχω ακούσει στο σύστημά μου.

Συμπεριλαμβάνεται δε μέσα στα καλύτερα ενισχυτικά που

έχω ακούσει στο σπίτι μου ανεξάρτητα από τιμή και φιλοσοφία

υλοποίησης ( λάμπα, τρανζίστορ, «ψηφιακός», ψηφιακός,

push pull, SET, υβριδικός κ.λπ,κλ.π.).

Οδήγησε με εκπληκτική άνεση τα Martin Logan Summit

και δεν προβληματίστηκε καθόλου από τα προβλήματα

που δημιουργεί η χωρητικότητα των summit σε αρκετούς

ενισχυτές.

Είναι κορυφαίος σε όλο το φάσμα . Εξαιρετικά χαμηλά,

κορυφαία και αληθοφανή μεσαία και ψηλά.

Κορυφαία είναι και τα εντελώς ασυμπίεστα δυναμικά του.

Οι μουσικές «εκρήξεις» και τα ξαφνικά κρεσέντος είναι

εντυπωσιακά και τρομάζουν.

Μικρά σύνολα , μεγάλα σύνολα , ντελικάτα χαμηλά περάσματα,

φορτωμένα συμφωνικά ξεσπάσματα διαρκείας (όλα)

αναπαράγονται με ιδιαίτερα ελκυστικό-ρεαλιστικό τρόπο.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Οριστε και ενα μικρο κειμενο απο τον Βασιλη για τον φθηνο HALCRO μιας και ευκολα ξεχνατε:

Ο ενισχυτής απέδωσε εξαιρετικά!

Αθόρυβος και λειτουργικός συμπεριλαμβάνεται μέσα στους δύο

καλύτερους class D που έχω ακούσει στο σύστημά μου.

Συμπεριλαμβάνεται δε μέσα στα καλύτερα ενισχυτικά που

έχω ακούσει στο σπίτι μου ανεξάρτητα από τιμή και φιλοσοφία

υλοποίησης ( λάμπα, τρανζίστορ, «ψηφιακός», ψηφιακός,

push pull, SET, υβριδικός κ.λπ,κλ.π.).

Οδήγησε με εκπληκτική άνεση τα Martin Logan Summit

και δεν προβληματίστηκε καθόλου από τα προβλήματα

που δημιουργεί η χωρητικότητα των summit σε αρκετούς

ενισχυτές.

Είναι κορυφαίος σε όλο το φάσμα . Εξαιρετικά χαμηλά,

κορυφαία και αληθοφανή μεσαία και ψηλά.

Κορυφαία είναι και τα εντελώς ασυμπίεστα δυναμικά του.

Οι μουσικές «εκρήξεις» και τα ξαφνικά κρεσέντος είναι

εντυπωσιακά και τρομάζουν.

Μικρά σύνολα , μεγάλα σύνολα , ντελικάτα χαμηλά περάσματα,

φορτωμένα συμφωνικά ξεσπάσματα διαρκείας (όλα)

αναπαράγονται με ιδιαίτερα ελκυστικό-ρεαλιστικό τρόπο.
Βλέπω ότι εδώ δεν μας ενδιαφέρουν οι μετρήσεις, καλυπτόμαστε απλά από τις ακουστικές εντυπώσεις του Βασίλη. Και μετά απορείτε γιατί δεν ξαναγράφει ο άνθρωπος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.037
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr