Απάντηση: Re: Συγκριτικό: InFocus IN82, Sony Topaz (BenQ W9000, Optoma HD73)
Giorgio, αγόρασα τον Infocus IN76 πριν 16 μήνες. Στο crash test που του έκανα έβλεπα rainbow. Όχι για εμετούς, ζαλάδες κ.λ.π, αλλά που και που έβλεπα. Μετά από μια βδομάδα, προσπαθούσα να δω κουνώντας το κεφάλι μου σαν παλαβός και τίποτα. Αυτή τη στιγμή, η μόνη περίπτωση για να δω rainbow είναι να πετάξω ένα μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα και να κουνάω το κεφάλι μου σαν να βρίσκομαι στο Wimbledon. Προς θεού, δεν θέλω να ξανανοίξω ατέρμονες συζητήσεις περί του φαινομένου, απλώς περιγράφω τη δική μου εμπειρία.....Έχω δεί γύρω στους 30-35 προβολείς τα τελευταία 10 χρόνια , όλων των τεχνολογιών..
Δεν ενθουσιάζομαι εύκολα πλέον..
Είμαι πολύ αρνητικός απέναντι στους dlp και αυτό μόνο και μόνο επειδή εγώ βλέπω rainbow και δεν μπορώ να χαρώ την εικόνα τους.
Βαριέμαι να αναλύω και να ξανα-αναλύω τα πράγματα γιατί το αποτέλεσμα μετράει τελικά..
Θεωρώ πως έχει πιάσει κορυφή ο Infocus..Είναι πραγματικά η πρώτη φορά που σκέφτομαι για αγορά dlp και ας βλέπω rainbow.
Και με αυτό το δεδομένο θα θεωρήσω πως πετάω χρήματα εάν αγοράσω κάτι άλλο σε αυτή τη κατηγορία τιμής..