Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Reaction score
124
Απάντηση: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Και μια ερώτηση προς κατόχους Harbeth: τις προστατευτικές γκρίλιες πώς καταφέρνετε να τις βγάλετε χωρίς να "τραυματίσετε" το ηχείο; Μιλάμε για κανονικό σφήνωμα. Ο αντιπρόσωπος κάτι μου είπε για ειδικούς μαγνήτες που χρησιμοποιεί. Μπορεί ο Alan Shaw να λέει ότι τα ηχεία του παίζουν εξίσου καλά με τα προστατευτικά, αλλά ως προς αυτό διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.
Δες εδώ
http://www.harbeth.co.uk/usergroup/showthread.php?387-How-to-safely-remove-the-grilles/page2 στο ποστ #32 με ποιόν τρόπο βγάζω τα καλύμματα χρησιμοποιόντας μαγνητάκια μέσα σε θήκες πλαστικές. Ο συνδετήρας θέλει πολλή προσοχή, μπορεί να σχίσει το ύφασμα ή να πληγώσει το ξύλο.
Ο συνδιασμός με τον luxman πάντως θεωρείται ιδιαίτερα επιτυχημένος.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.750
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Το δοκίμασα και αυτό το συνδυασμό αλλά το αποτέλεσμα ήταν μέτριο. Τα ATC είναι ουδέτερα και αχρωμάτιστα και ο luxman είναι αρκετά ουδέτερος. Ο συνδυασμός αποδείχθηκε στεγνός, άμουσος και, όπου βοηθούσε η ηχογράφηση, σκληρός. Ειλικρινά δεν το περίμενα καθότι είχα την αίσθηση ότι το γλυκό θα δέσει.
Έχοντας ακούσει αρκετές φορές τα ATC είμαι της άποψης ότι αν κάποιος δεν ακολουθήσει την προφανή λύση (τον ομόσταυλο ενισχυτή) θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποιο γλυκόηχο ενισχυτή για να σπάσει τη monitor - ίλα τους. Ο συνδυασμός Luxman + Harbeth απεδείχθη πολύ - πολύ καλύτερος.
πες το οτι θες μελιααααα....!!!

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Όχι βρε, αν ήθελα μέλια θα κοιτούσα προς λάμπα μεριά. Αλλά ο συνδυασμός luxman + ATC ήταν εντελώς άμουσος. Αν τον ακούσεις, εικάζω πως θα συμφωνήσεις. Πάντως, επαναλαμβάνω, δεν το περίμενα. Γενικότερα δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν στα μαγικά ταιριάσματα. Πιστεύω ότι δυο σωστά μηχανήματα λίγο - πολύ θα ταιριάξουν. Έλα όμως που τώρα διαψεύστηκα.
ΤakisJK είμαι ενήμερος για το πόσο επιτυχής θεωρείται ο συνδυασμός με luxman. Πλέον προσυπογράφω!

Reaction score
2.002

Εγω τα 40αρια τα ATC τα έχω ακούσει σε περίπου 6 συνδυασμούς, δεν μου ακούστηκαν ποτε σκληρά, ακόμη και σε κομματια που θα έπρεπε να ακούγονται σκληρά...

Reaction score
124

Εγω τα 40αρια τα ATC τα έχω ακούσει σε περίπου 6 συνδυασμούς, δεν μου ακούστηκαν ποτε σκληρά, ακόμη και σε κομματια που θα έπρεπε να ακούγονται σκληρά...

Συμφωνώ! Τελικώς, όλοι μας εκλαμβάνουμε με διαφορές, έστω και μικρές, αυτό που ακούμε.
Τα 40άρια τα είχα και εγώ υποψήφια, ουδέποτε τα θεώρησα "σκληρά" και δεν τα επέλεξα (μετά από πολλή σκέψη) για τελείως διαφορετικό λόγο.

Reaction score
42

έχοντας τα Densen b-200 & b-300XS είχα για κάποιο καιρό τα 40αρια ATC, αλλά τελικά κατέληξα στον συνδυασμό με τα SHL5! Σαφώς καλύτερη οδήγηση και ο ήχος μου άρεσε περισσότερο από τα ATC.

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675

Και εγώ φίλοι μου έχω ακούσει τα 40άρια με διαφορετικούς ενισχυτές και δε τα θεωρώ σκληρά. Με Plinius, Naim, Yamaha, τον ομόσταυλο. Απλά με τον Luxman τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα για τις δυνατότητές του δεν έκατσε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.496

εγώ τα άκουσα και μου φάνηκαν σκληρά.

τι κερδίζω?

Reaction score
18

Οπα παιδιά ειναι βάρυς χαρακτηρισμός καυσόξυλα για τα harberth
Εντάξει εχουν χρώμα, άποψη αλλά παιζουν μουσική που μπορεις να απολαύσεις πολλες ωρες.
κρατησα 6 χρόνια τα 40αρια μέχρι να πω θέλω κάτι αλλο....
Για 6 χρόνια δεν ασχολήθηκα με καλώδια, ενισχυτες, πηγες, παραγωγές, μονο μουσικούλα.
Τα 5 είναι καλύτερα στις ψηλές αλλα το χαμηλό τους δεν εχει και μεγάλη ακρίβεια, τα μεγάλα χανουν σε τουίτερ αλλά εχουν αρκετά καλύτερο κάτω φασμα χωρίς και πάλι να διεκδικεί δαφνες.
Οποιος θέλει μικροδυναμικά και ακρίβεια πρεπει να δει κάτι αλλο αλλά δεν μπορεις να πεις οτι αυτοί οι δύο παράγοντες είναι η ουσία της αναπαρωγωγής.

Reaction score
3.901

Οπα παιδιά ειναι βάρυς χαρακτηρισμός καυσόξυλα για τα harberth
Εντάξει εχουν χρώμα, άποψη αλλά παιζουν μουσική που μπορεις να απολαύσεις πολλες ωρες.
κρατησα 6 χρόνια τα 40αρια μέχρι να πω θέλω κάτι αλλο....
Για 6 χρόνια δεν ασχολήθηκα με καλώδια, ενισχυτες, πηγες, παραγωγές, μονο μουσικούλα.
Τα 5 είναι καλύτερα στις ψηλές αλλα το χαμηλό τους δεν εχει και μεγάλη ακρίβεια, τα μεγάλα χανουν σε τουίτερ αλλά εχουν αρκετά καλύτερο κάτω φασμα χωρίς και πάλι να διεκδικεί δαφνες.
Οποιος θέλει μικροδυναμικά και ακρίβεια πρεπει να δει κάτι αλλο αλλά δεν μπορεις να πεις οτι αυτοί οι δύο παράγοντες είναι η ουσία της αναπαρωγωγής.
Tα είπες όλα φίλε μου!

Απλά αντικαθιστώ την τελευταία σου λέξη με: ακρόαση.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Tα είπες όλα φίλε μου!

Κάνε μια καλή τιμή να πάρω τα Lipinski από τα χέρια σου και πάρε όποιο Harbeth θέλεις μετά! :116:

Reaction score
18

Tα είπες όλα φίλε μου!

Σε ευχαριστώ, καλά εκανες με την τελευταία λέξη γιατι οπως βλέπω την σκότωσα!
Να πω και την αλήθεια δεν τα ειπα ολα, στα 6 χρόνια είχα αλλα 2 συστηματα και την παλεψα :604:

Τακη που εισαι!!!!
κατσε γιατι θα μας πουν για πμ...:116:

Reaction score
3.901
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Κάνε μια καλή τιμή να πάρω τα Lipinski από τα χέρια σου και πάρε όποιο Harbeth θέλεις μετά! :116:
Κωστή να το συζητήσουμε, καθότι καθόσον και διότι γλυκοκοιτάω τα γνωστά Ισπανικά ...Gra...ντε... Λιπίνσκια!!!

Όσο για τα Χαμπρέθια, χαλαρόπουλος και υιός, που το πρόβλημα?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Όσο για τα Χαμπρέθια, χαλαρόπουλος και υιός, που το πρόβλημα?
Κανένα πρόβλημα!
Ενδεικνυται βέβαια να γίνεται συνειδητά η επιλογή, διότι τον πολύ τον χαλαρόπουλο τον βαριέται και ο υιός του ο ίδιος σε βάθος χρόνου.

Reaction score
871
Re: Απάντηση: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

νομίζω ότι θεατρικές αφοριστικές χαριτωμενιές τύπου "για καυσόξυλα" καλόν είναι να λέγονται σε βοσκούς του Βόλου....
Χα... Χα... Χα... που το ξεθάψατε βρε σεις ???

φίλε μου vassfass... είναι όπως ακριβώς το εκφράζεις... να λέγονται...

οι εκφράζοντες τέτοιες μπούρδες, ΔΕΝ έχουν ακούσει τα συγκεκριμένα κορυφαία monitors όπως τα έχω ακούσει ΕΓΩ...

συνεπώς ΔΕΝ μπορούν να αναφερθούν στον ΗΧΟ τους, παρά μόνο με θεωρητικά και φανφαρόνικα λεγόμενα του τύπου κουδουνίστρες και καυσόξυλα, για να γίνεται και λίγος ντόρος εδώ στο φόρο, να ξεφεύγουμε και λίγο από τα μέτρα και τα χαράτσια...

όσο για τους βοσκούς του Βόλου, ΔΕΝ τους έχω για τόσο βλάκες... :109:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.948

Ρε παιδιά, μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας! Για εφέτος, έχω ξύλα για το τζάκι. Του χρόνου, βλέπουμε... άμα είναι, θα σας πω...

Reaction score
202
Επειδή κάποιοι κάνουν 'πλακιτσα' περί Harberth και καυσόξυλων θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι όταν κάποιοι άνθρωποι στην Αγγλία, μηχανικοί ήχου με μεράκι είχαν την τεχνογνωσία και διέθεταν την ενέργεια τους για να έχουμε εμείς το BBC μόνιτορ, και τα μετέπειτα versions, εμείς εδω το μονο που τους προσφέραμε ήταν το φραπογαλο μας στα ελληνικά νησιά. Λοιπόν λίγο σεβασμός, δεν βλάπτει, σε ανθρώπους με άποψη που είχαν την ιδέα το μεράκι, κατείχαν την τέχνη, και προπαντός δούλεψαν συστηματικά και με συνέπεια για να την υλοποιήσουν. Μερικοι – μερικοί με απόψεις τύπου ‘Coyιa’ δεν είναι ανάγκη να μας περιχύνουν με τα φραπογαλα τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.045
Members
38.285
Νεότερο μέλος
Dulappy