Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.229
Απάντηση: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Συγνώμη ρε παιδιά , αλλά τα πηνία με πυρήνες τι σας χαλάνε?
Α ξέχασα δεν είναι αέρος με dcr 30ohms.
Pfff πηνίο με πυρήνα...... αρχαιολογία. Πηνίο αέρος , άλλη μεγαλύτερη παπαριά.
Οι MKT τι σας πείραξαν? , επειδή δεν είναι mundorf? μια χαρά είναι οι μκτ.
Για τα κλιπς δεν θα μιλήσω γιατί θα με παρεξηγήσει ο petermeni και δεν θέλω.

Υγ , δεν προμοτάρω τα harbeth, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008

Γιάννη ούτε εγώ προμοτάρω τα πηνία αέρος ή τους πυκνωτές ΜΚP, αλλά είναι τραγικό σε ηχεία των 3.000 € τα υλικά του cross να στοιχίζουν λιανική <100€ και τα δύο μαζί.

Αν ήταν έτσι τότε στην κατηγορία ηχείων <1000 € τι cross θα έβαζαν? Μάλλον τίποτα και αν τολμούσες να διαμαρτηρηθείς θα σου λέγανε: "φύγε από εδώ βρε Αλήτη, μπαταχτσή, ξυπόλυτε που μου θες και cross".

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.109
Απάντηση: Re: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Να με σχωρνάτε αλλά με τέτοια υλικά στο κροσόβερ και καλωδιάκια πιασμένα με κλιπσάκια, καθαρόαιμο δεν το λες ένα ηχείο...

http://www.6moons.com/audioreviews/harbeth6/3.html

Κοίτα, τα καλωδιάκια όντως είναι ολίγον τι αστεία. Το οποίον δεν είναι κακό βεβαίως βεβαίως, διότι το γέλιο μακραίνει τη ζωή. Ότι σου χαρίζει γέλιο, οφείλεις να το αγαπάς.

Φαντάσου να κυκλοφορούσαν αυτά τα ιντερκονέκτς, ε, σόρρυ, τα καλώδια ηχείων, και ως εξωτερικά καλώδια ηχείων, και να πουλιόταν και ακριβά. Θα το έβλεπε ο καθένας το ψιλούτσικο που είναι και θα σκιζότανε στο γέλιο. Άρα, καλό καλώδιο, προσφέρει γέλιο, προσωπικά δεν έχω παράπονο.

Τα δε κλιπσάκια των εν λόγω (πφχμφφφχχ) καλωδίων ηχείων, πρέπει να είναι τα πιο μικρά που έχω δει στη ζωή μου. Που στο διάτανο τα ξετρύπωσαν άραγε; Μα είναι ...μικροσκοπικά! Τέλος πάντων, αυτά δε με ενοχλούν διόλου, αν προσφέρουν σφιχτή επαφή, μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους, αλλά ταυτόχρονα, λόγω μεγέθους επίσης προσφέρουν άφθονο και άπλετο γέλιο, οπότε στην τελική κρίνεται πολύ επιτυχής η επιλογή, θαυμάσια θα έλεγα, ίσως να το έβλεπε ο Mr Bean για να πάρει ιδέες για κανα σκετσάκι, ξέρεις, φαντάσου να πάει να στήσει ηχεία σε καμια ντίσκο και να έχει τέτοια μικροσκοπικά κλιπσάκια και να του πέφτουν συνεχώς από τα χέρια και να τα χάνει και .... ατελείωτος χαβαλές...

Τα πηνία είναι φανταστικά, υπέροχα, γυαλίζουν κιόλας. Κλασσική περίπτωση τσίπη που σκέφτηκε πως "γιατί να προσπαθείς να αποφύγεις τον κορεσμό, αφού κανείς δε θα το προσέξει, άσε που είναι θέμα "άποψης", ενώ ταυτοχρόνως είναι ...μικρό και δαχτυλιδένιο, αυτό θα πάρω). Μέχρι και η τοποθέτησή τους πάνω στην πλακέτα είναι λάθος, μόνο ένα είναι κάθετο στα άλλα 3 τα οποία είναι παράλληλα μεταξύ τους. Μια χαρά χάλια μαύρα, αλλά πάντα μικρούτσικα και γλυκούτσικα, δεν έχω παράπονο, επίσης αστείο το όλο πακέτο... αχ! τώρα το είδα το άλλο το πίτσκο το όρθιο! Βρε τι γλυκούλι είναι αυτό! κοίτα, κοίτα, ξερνάει σιλικόνη από μέσα του, μα καλά, ποιος πήγε να το ταίσει τόσο πολύ το μωρό; βρε το σαμιαμίδι...

Οι αντιστάσεις τώρα. Να μιλήσω για τις αντιστάσεις; Αλήθεια, θέλετε να μιλήσω για τις αντιστάσεις; Δε νομίζω, ειλικρινά. Εκεί θα τσακωθούμε. Δε λέω τίποτα.

Οι πυκνωτές είναι πάρα πολύ ωραίοι, καθώς είναι όλοι κόκκινοι, με εξαίρεση 2 τεμάχια που βγήκαν σε μπλε. Νομίζω πως δένει αρμονικά το πακέτο και πως το αισθητικό αποτέλεσμα στο σύνολό του είναι υπέροχο, τυπικό αγγλικού χιούμορ στυλ ροζ πάνθηρας. Ίσως και λίγο από μπένι χιλλλλλ

Συμπερασματικά, πιτερμένη μου, κάνεις λάθος. Καθαρόαιμο και με βούλα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.109

Αφού παίζ ωραία αφού...
Βρε συ, το πρόσεξες ότι το καλώδιο ηχείων (πμφχχχχ) είναι πιο λεπτό από τα ποδαράκια της αντίστασης του μισού βατ; Μιλάμε το θέαμα είναι εντελώς ανέκδοτο!

Τέλος πάντων, αν το τελικό κόστος (λιανικής) του ηχείου ήταν μέχρι πχ 400 € (το ζεύγος), μια χαρά είναι αυτό το κρος. Η πώληση ηχείου σε υψηλότερο κοστολόγιο με αυτό το κρος μέσα, είναι απλή απάτη. Απλή.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Η πώληση ηχείου σε υψηλότερο κοστολόγιο με αυτό το κρος μέσα, είναι απλή απάτη. Απλή.
Ναι καλά , όταν θα πάρω τα Rehdeko που δεν έχουν κρος , θα με παρακαλάς για ακρόαση.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.109

Φιλαράκι, τα Rehdeko τα έχω ακούσει τόσο πολύ, που έχω να σου διηγούμαι ιστορίες να ψοφήσεις στο γέλιο!!!

Y

Yiannis_B

Guest

Το καιρό εκείνο....που είμανε χαλιεντάς.....:smile:

...άντε βρε λέγε.... για να τα έχεις ακούσει πολύ...κάτι σ'άρεσε! :whistling:

...Την περίοδο αυτή, ιδιαίτερης σημασίας υπήρξε η γνωριμία και φιλία του Φρόυντ με τον διακεκριμένο γιατρό Γιόζεφ Μπρόιερ (1842-1925). Ο Μπρόιερ είχε αναλάβει μία κλασική περίπτωση υστερίας, γνωστή στην ιατρική βιβλιογραφία ως η περίπτωση της «Άννας Ο.»[SUP][3][/SUP] και είχε ανακαλύψει τυχαία πως όταν στη διάρκεια της ύπνωσής της, η ασθενής θυμόταν λεπτομερώς και εξέφραζε την αρχική κατάσταση που είχε οδηγήσει στο υστερικό σύμπτωμα, τότε αυτό εξαφανιζόταν. Αυτή την «καθαρτική μέθοδο» του Μπρόιερ εφάρμοσε ο Φρόυντ για πρώτη φορά το 1889, αποκτώντας σταδιακά σημαντική εμπειρία....

....Ο Φρόυντ επιθυμούσε να απελευθερωθεί από τη μέθοδο της ύπνωσης, την οποία απαρνήθηκε οριστικά ως θεραπευτική μέθοδο το 1896, και σταδιακά μετατοπίστηκε από την καθαρτική μέθοδο στην ψυχαναλυτική. Μέσα από μία τεχνική ελεύθερων συνειρμών του ασθενούς, παρατήρησε πως αναδυόταν στην επιφάνεια ένας σημαντικός αριθμός από μνήμες του, που αφορούσαν σεξουαλικές εμπειρίες, γεγονός που τον οδήγησε στη βαθύτερη διερεύνηση του ρόλου των σεξουαλικών παραγόντων στις νευρώσεις......
http://el.wikipedia.org/wiki/Σίγκμουντ_Φρόυντ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301

Θα είχε αγοράσει μάλλον..

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.161
Ήταν άτυχος γιαυτό δεν τα πήρε ο Κώστας...
Τον καιρό που ήθελε να τα αγοράσει ήταν στα φόρτε της η αλιευτική περίοδος, οπότε δεν υπήρχαν διαθέσιμες ψαροκασέλες για καμπίνες. :laugh:

Για να μην θυμηθώ τη δοκιμή του Ήχου που τα χαρακτήριζε φόρμουλα ένα!:wink:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.109
Απάντηση: Re: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

ενα μονο θα σας πω, ευθεως, χωρις ιχνος υπερβολης, αλλα συναμα και με απολυτη βεβαιοτητα:

σαφης αναβαθμιση για τον κατοχο ρεντεκο, ειναι να μεταβει σε τιβολι.

Reaction score
3.910

φοβεροί είστε, ότι θέτε θυμάστε...τα ρεντεκο ονλυ με 2χ10 βατ -το πολύ- λαμπάτη σιγκλεντεντ οδήγηση...άντε που μου βγάζετε γλώσσα στον γκουρού.:sneaky:

Τάκουσα τότε λοιπόν και χοροπήδησα, αγρίεψα!!

Το ίδιο είχα πάθει με ένα 5κάναλο σύστημα της σονυ σε έκθεση.
Είχαν στήσει τα ήδη εκθειασθέντα (στον τύπο) ηχεία-καμάρια με έναν μονομπλόκ στο καθένα για οδήγηση και περιμέναμε με αδημονία να απολαύσουμε την υπέρτατη αίσθηση.

Μόλις πατήθηκε το ον -εκ του ον οφ και ουχί εκ του όντος- ΜΕ/ΤΑ/ΒΟ/ΛΗ και εξαφανιζόλ.
Πως να αντέξεις το τσίριγμα..

Υπέρλαμπρες μέρες...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.161
Το να έχεις άποψη για μια συσκευή ήχου, ότι παίζει έτσι ή γιουβέτσι, είναι καθαρά υποκειμενικό και κανείς δεν μπορεί να σου πει το παραμικρό.
Αυτό άκουσα, αυτά ξέρω, μέχρι εκεί φτάνουν τα αυτιά μου και οι γνώσεις μου, τελεία και παύλα...

Το να αναφέρεσαι σε υλικά και ποιότητα κατασκευής είναι αντικειμενικότατο και κανείς γνώστης του αντικειμένου δεν μπορεί να πει το παραμικρό.

Η ποιότητα λοιπόν της συγκεκριμένης εταιρίας, σε ότι αφορά τα ανωτέρω, είναι του κώλου, τελεία και παύλα...

Τώρα αν κάποιος δεν ενοχλείται χάνοντας το 20% της ανάλυσης εξαιτίας των φτηνιάρικων πυκνωτών ή το 25% των δυναμικών εξαιτίας των συνδέσεων και των καλωδίων είναι δικό του πρόβλημα.
Δεν αμφιβάλλω μάλιστα ότι σε κάποιους μπορεί να αρέσει, αφού έχουν πειστεί ότι αγοράζουν <<άποψη>> κατασκευαστή.
Ας πρόσεχαν!

Reaction score
3.910

έτσι είναι Πέτρο, άλλο άποψη άλλο γνώση...μόνο που αυτή η άτιμη η γνώση :cool:πολλές φορές θυμίζει λαβύρινθο.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Για τον λαβύρινθο υπάρχει μίτος ευτυχώς.
Για την άποψη όμως δεν υπάρχει τίποτα...........:wink:

Reaction score
3.910

Μπε, πολλές φορές οι γνώστες καταληγουν να συμπεριφέρονται σαν αποψιματίες και τούμπαλιν.

:biggrin:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.187
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90