Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Ο αποψιματίας. - Μα ακόμη και οι γνώστες στην πραγματικότητα θα ήθελαν να τους κλέψει την καρδιά η χαζή πριγκίπισσα.

Κάτι σαν τις κρυφές αδερφές που δεν το παραδέχονται ούτε και οι ίδιες.

Reaction score
33
Απάντηση: Re: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Συμφωνω, και τοτε τι λεμε για τους ενισχυτες που ζητανε χιλιαρικα κα φορανε ποντεσιομετρα των 5 ευρω? ( Alps )

Reaction score
4.825
παιδια δεν ξερω κοστος υλικων και πως μετραει , αλλα το ηχειο παιζει εξαιρετικα .
εχει τον τροπο του να σε παρασενει να ακουσεις μουσικη με οτι ενισχυτη και αν του βαλεις .
οσο καλυτερο ενισχυτη του βαζεις ,τοσο ποιο μαγικα παιζει .
ανετα ζουσα με αυτο το ηχειο ...

Reaction score
1.815

παιδια δεν ξερω κοστος υλικων και πως μετραει , αλλα το ηχειο παιζει εξαιρετικα .
εχει τον τροπο του να σε παρασενει να ακουσεις μουσικη με οτι ενισχυτη και αν του βαλεις .
οσο καλυτερο ενισχυτη του βαζεις ,τοσο ποιο μαγικα παιζει .
ανετα ζουσα με αυτο το ηχειο ...
δε ξερεις τι σου γίνεται. αφου δε μετραει καλα. αφου

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Reaction score
4.825
εχεις απολυτο δικιο !
αφου δεν μετραει καλα δεν παιζει κιολας !
ειναι οπως τα διαφορα ματζουνια (καλωδια,πολυμπριζα κλπ) που τσαμπα ασχολεισαι με αυτα και χαλας τσαμπα τα χρηματα σου .
επισης εγω ειμαι ενας ασχετος που οπως δεν ξερω να διαβαζω σχεδιαγραμματα δεν ξερω να ακουω κιολας .
μην μου δινεται σημασια διοτι ειμαι και αγραμματος και δεν ξερω και ορθογραφια .

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Janis Joplin - Cry Baby

[YOUTUBE]eDIaDS9HhMw[/YOUTUBE]

Καζαντζίδης - Είναι μεγάλος ο καημός

[YOUTUBE]-MF8LWEBKsM[/YOUTUBE]

Οταν οι επωνυμοι ΚΛΑΙΝΕ στην tv

[YOUTUBE]G-UnfWb7TkE[/YOUTUBE]

3 Year old crying over Justin Bieber

[YOUTUBE]dTCm8tdHkfI[/YOUTUBE]

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Σκέψου τώρα να κλαις για τις χροιές των καλωδίων ρεύματος όπως κλαίει ένα τρίχρονο κοριτσάκι για τον Justin Bieber, και να μην έχεις καν τη δικαιολογία ότι είσαι 3 χρονών... :roflmao:

Reaction score
33

http://www.theabsolutesound.com/articles/preview-harbeth-monitor-301-loudspeaker/

Winning hearts and minds and accolades in the States

NO fewer than three of Harbeth’s speakers have gained the prestigious honour of being the Editors’ Choice by The Absolute Sound magazine. TAS editor's choice
These are the products the publication’s editors and writers have selected as most worthy of readers’ consideration. These are the components they themselves would buy or recommend.
The P3ESR mini monitor is cited as having “neutrality and natural tonal balance that reign supreme...”; the Compact 7ES-3 establishes “a new benchmark for compact two-ways”; while the reference Monitor 40.1 produces “neutral sound, exceptional midrange clarity, refined and extended treble, almost full bass extension in room, and surprisingly ‘outside the box’ imaging.”
www.theabsolutesound.com

Εντέλει πρέπει να δίνει πολλά η Harbeth σε ads , reviewers για να βγάζουν τα καυσόξυλα καλά !!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.139

φιλαρακι, αν ηξερες το ΤAS τι κολοφυλαδα ειναι, τι καραγκιοζηδες γραφουν εκει μεσα και ποσες παπαριες γραφουν σε καθε σελιδα, δεν θα ειχες αποριες ουτε για το πως προεκυψαν τα καλα σχολια στο τας, ουτε για τα εν λογω προιοντα....

Reaction score
124

Άρα, το γεγονός ότι υπάρχουν συνεχώς γι΄αυτά τα ηχεία ανάλογα σχόλια και από πολλά άλλα περιοδικά (έντυπα και ηλεκτρονικά) -εξ όσων τουλάχιστον εγώ γνωρίζω- τα κατατάσσει αυτά (τα περιοδικά) σύμφωνα με την λογική σου costas-EAR, στην ίδια κατηγορία με το TAS καθώς επίσης και τους γράφοντες σ΄αυτά.

Τελικώς, το φως το αληθινό, τόχει δεί μόνο σ΄αυτό το φόρουμ, μια ομάδα πέντε-έξι ατόμων...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.139

Καλά, διάβαζε τας εσύ, κι έλα μετά να συζητήσουμε σοβαρά για audio....

Μια κουβέντα για το καλό σας λέμε, για την ενημέρωσή σας, και νομίζετε πως ασχολούμαστε με το μέγεθος του πέους σας, ωιμε τι προσβολή, οπότε απερίσκεπτα περνάτε κατευθείαν στην ειρωνεία και την επίθεση...

Γι'αυτό, για τα υπόλοιπα σχόλιά σου, περί φωτισμού, και τις λοιπές χαριτωμενιές, απαξιώ να σου απαντήσω, δεν το αξίζεις και δεν το κέρδισες ούτε καν το πληκτρολογιακό μου σάλιο, πόσο μάλλον το φυσικό. Άντε γράψου στο τας λοιπόν, κι από μένα άντε γεια και χαρά.

Reaction score
4.825
Re: Απάντηση: Τα Δυο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ...(HARBETH 40.1)

Καλά, διάβαζε τας εσύ, κι έλα μετά να συζητήσουμε σοβαρά για audio....

Μια κουβέντα για το καλό σας λέμε, για την ενημέρωσή σας, και νομίζετε πως ασχολούμαστε με το μέγεθος του πέους σας, ωιμε τι προσβολή, οπότε απερίσκεπτα περνάτε κατευθείαν στην ειρωνεία και την επίθεση...

Γι'αυτό, για τα υπόλοιπα σχόλιά σου, περί φωτισμού, και τις λοιπές χαριτωμενιές, απαξιώ να σου απαντήσω, δεν το αξίζεις και δεν το κέρδισες ούτε καν το πληκτρολογιακό μου σάλιο, πόσο μάλλον το φυσικό. Άντε γράψου στο τας λοιπόν, κι από μένα άντε γεια και χαρά.

πως γινεται να λες παντα μια κουβεντα για το καλο του αλλου που εκφερει την αποψη του και την ενημερωση μας αλλα συγχρονως να τους προσβαλεις ολους οσους τολμουν να γραψουν την αποψη τους εγω ποτε δεν το καταλαβα ...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Μήπως επειδής η αξία της άποψης, ως άποπση στερούμενη επιχειρημάτων, είναι σχεδόν μηδενική;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.139

δε ξερεις τι σου γίνεται. αφου δε μετραει καλα. αφου
Στέργιο, δε ξέρω αν δε ξέρει κάποιος τι του γίνεται, αλλά όντως δε μετράει καλά.

Όντως.

Και μερικά πράγματα είναι αναμενόμενα.

πχ, λόγω κατασκευής καμπίνας, οι συντονισμοί είναι πέραν του δέοντος εμφανείς:

έπεται και συνέχεια...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.139

η απόκριση πλάτους (συχνότητας) έχει σοβαρά θέματα και on axis, αλλά σε off axis γίνεται γκραν μπάχαλο:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.139

τέλος, στα γνωστά.... (βλέπε εκεί που το γκριμ "κεντάει")

όλα τα άνωθεν, είναι αδιαπραγμάτευτα επιχειρήματα, για το ότι δε μετράει καλά.

Και είναι επίσης αδιαπραγμάτευτα επιχειρήματα, για το ότι δε παίζει πιστά, δεν είναι ρε παιδί μου Hi-Fi, ξέχνα την υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν αρέσει σε κάποιους. Να το χαίρονται, και γω μαζί τους!

Εντάξει Στέργιο μου;:cool:

Reaction score
1.815

τέλος, στα γνωστά.... (βλέπε εκεί που το γκριμ "κεντάει")

όλα τα άνωθεν, είναι αδιαπραγμάτευτα επιχειρήματα, για το ότι δε μετράει καλά.

Και είναι επίσης αδιαπραγμάτευτα επιχειρήματα, για το ότι δε παίζει πιστά, δεν είναι ρε παιδί μου Hi-Fi, ξέχνα την υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν αρέσει σε κάποιους. Να το χαίρονται, και γω μαζί τους!

Εντάξει Στέργιο μου;:cool:
ναι βρε, εντάξει, τωρα συμφωνούμε! παλιά ήσαν πιο αδιάλλαχτος! είμαστε σε καλό δρόμο! νομίζω οτι η αληθεια είναι κάπου στη μέση. Λίγο θαρθείς εσυ προς τα μένα, λίγο εγώ προς τα σένα...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.139

:drinks:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.196
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88